reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Laura przyniosła mi wypis ocen na świadectwo wkurzyłam się bo ma trzy tróje z takich przedmiotów ,że mogła miec więcej i jej mówię że nie podoba mi sie to a ona " Mama ty to potrafisz człowieka podbudowac popatrz na piątki a nie na te tróje i na to ,że prawie miałam szóstkę z historii , nie no z takim podejściem to ty mnie zdołujesz " :no::no::no:
kochana jakbym adama słyszała on z ostatnij klasówki z matmy też miał prawie 4:rofl2::rofl2:
Mlena:-D:-D:-D:-D:-Djak wygląda prawie szóstka?????? ja jestem prawie szczupła:-D:-D:-D:-Ddzieciaki to mają tekściory
:-D:-D:-D:-Dmadziula no tekst:-D:-D:-D
Malinka, a nasze Piotruchy razem imieninki maja.
no to popijemy razem na bb jeszcze anabubka dołączy bo jej też chop to piotr o i myszunia bo ma synka piotrusia ij będzie wesolutko nam:-D:-D
Tak sama po sobie pisać, to wstyd
Ide zobaczyc czy czasem nie siedze na balkonie i nie popalam ukradkiem
ty kochana no właśnie a ty nie popalasz cosik ostatnio:sorry::sorry::sorry:

reklama
Jestesmy po obiadku:tak:Kuchnia juz posprzatana:tak:M oczywiscie lezy na wyrze:wściekła/y:Dziewczynki gonia sie wokol stołu:-)A Dominik spi:no:Ma temperature,boli Go gardło i głowa i ma paskudny kaszel:no::no::no:Daje Jemu supremin i bactrim i oby pomogło

Tak sobie zajrzałam, ale jakoś mi smutno:-:)-:)-:)-(
...U nas ta ospa jakaś dziwna
icon_rolleyes.gif
Nadusi właściwie nie przybywa krostek, a te co miała dwa dni temu po prostu znikły. Borysek ma więcej krostek, ale w porównaniu do benjamina to nie ma wcale. Są pogodni, nie marudzą jak Benjamin. Nie wiem o co chodzi. Powinni byc juz na maxa wysypani. czyżby mieli taki łagodny przebieg
question.gif
moja Misia wygląda jak biedronka, krostek przybywa a najgorsze sa te w buzi bo nie chce przez nie jeść:no::no::no:

a własnie dziewczyny ja się zdziwiłam ta lekarka nic na to ucho nie dała tylko kazała ibum podawać jako przeciwzapalny krople do nosa wit C i flegaminę na kaszel
ale nic nie wspomniała o kompresach na ucho ja pamiętam że Laurze robiłam kompresy z olejku kamforowego czy juz tego nie zalecają???
ja jestem trochę w tyle bo jednak spora różnica wieku i nie wiem czy jej robić ten kompres czy nie?
Misi laryngolog zapisała na zapalenie ucha Augmentin i kazałą ucho wygrzewać:tak::tak::tak:

normalnie już wychodzę z siebie,zaraz ja rozszarpie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przez to ciągłe głupie wychodzenie nie myśli o spaniu tylko o zabawie,o uciekaniu.normalnie dostała klapa po dupie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:może wreszcie sie uspokoi.
oj Agnes jak mogłaś:no::no::no:ale lepszy klaps niż rozszarpanie:-D:-D:-D:-D:-D

Pieprze dzisiaj juz nic nie robie:no::no::no:Zrobie tylko obiad a reszte mam gdzies
dobre podejście:tak::tak::tak:popieram:-D:-D:-D

a ja Wam opowiem o wczorajszym poranku bo zupełnie zapomniałam
Rano Lena się obudziła wstała w łóżeczku i już nas wołała Leszek wstał jej zrobić mleko zawsze wstaje robi jej mleko i daje mi mała do nas do łóżka i ja jej tę flachę podaję więc ja sobie jeszcze lekko kimam i nagle L podchodzi ido łóżeczka i krztczy "Lena" ja się podrywam patrzę a moje dziecko stoi przy łóżeczku na zewnątrz trzyma się szczebelków i sie patrz na nas z radocha na buzi
my w szoku mi serce lata bo pierwssze co to wizja ze wypadła ale to by było słychać a ta po cichutku więc patrzymy z rozdziawionymy buziami i w końcu sprawdzamy łóżeczko pod taką zawieszką na łóżeczko na akcesoria wyjęty jeden szczebelek , nie wiem jak to zrobiła i całe szczęście że wyszła nóżkami a nie głową
a to mała spryciula:tak::tak::-D:-D

...jak sie urodziła to miała 3650 i 53 cm Laura miała 3580 i 55cm w sumie to obie całkiem spore ale Lena to juz się urodziła jako pulpecik mały :-D
moja ważyła 4860g:szok::szok::szok::szok::szok:

dziewczynki a co jest z agunią??????????????????
miło, że ktoś wreszcie ktoś zauważył moją nieobecność:-:)-(malinka normalnie Cię kocham za to:tak::tak::tak::tak::tak:

...no to popijemy razem na bb jeszcze anabubka dołączy bo jej też chop to piotr o i myszunia bo ma synka piotrusia ij będzie wesolutko nam:-D:-D
a ja????:-:)-:)-(

i dalej mi smutno, ale nieważne:-(

kochana jakbym adama słyszała on z ostatnij klasówki z matmy też miał prawie 4:rofl2::rofl2:

:-D:-D:-D:-Dmadziula no tekst:-D:-D:-D

no to popijemy razem na bb jeszcze anabubka dołączy bo jej też chop to piotr o i myszunia bo ma synka piotrusia ij będzie wesolutko nam:-D:-D

prawie szóstka to tzn ,że więcej niż 5 ale jeszcze nie 6 :rofl2: , na półrocze miała 6
ja mam jeszcze winko w domu to się przyłączę :happy::happy:

co tu tak pusto dzisiaj??
Lena zasnęła przed chwila niech śpi bo po tej nocy to oczka miała jak śnięta rybka tyle ,że się pewnie obudzi za 2 h i bedzie znów szalec do północy ale trudno dziecko chore to rodzice się muszą dostosowac dobrze ,że jutro L ma wolne

No właśnie troszke popalam. Ostatnio tak sie denerwowalam tym jajnikiem bo mnie nastraszyl jakimis operacjami i inymi, ze zapalilam jeden, drugi i poszło, ale znow pale max 3 dziennie, wiec za chwilke nie bede, tym bardziej ze papierosy i tabletki ktore biore=dusznosci
bo wszyscy mnie olewają
bu%C5%BAka_p%C5%82acz%C4%85ca2.gif
Agunia, nie zalewaj, kto olewa!!!???

A popijawa bedzie:-D:-D:-D

reklama
ja zerkam co chwile ale musze pilnowac Leny bo coraz bardziej wymysla chyba wolałam jak nie raczkowała :rofl2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
AGUNIA
Wszyscy tzn sie kto:baffled::baffled::baffled:Chyba nie myslisz o nas:szok::szok::szok:
aGUNIA,MY??W ŻYCIU!!!!
lecę do m,bo pomagam mu jak on stropian na elewacji kręci ,niby siku poszłam ,oczywiście musiałam wyhaczyć o kompa:-D:-D:-D:-D:-D lecę zanim zacznie mnie szukać:-D:-D

Do góry