reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dalej niech moj M przychodiz do domu bo juz jestem glodna:szok::-D:-D
Po mlodego ide dopiero po 15 wiec siedze i sie nudze ;-):-)
Mlode spia,pogoda sie spierniczyla:no::no::no:Ciemno,zimno,wiatr i chmury brrr
Ja chce upały

reklama
ja się już prawie zabieram za obiad tak prawie prawie tylko nie chce mi sie ale głodn jestem to coś by trzeba było zrobić mam schab romrożony utłuke jkieś kotlety i iemniory do tego mam sałate to zrobie ze śmetaną i będzie git:rofl2:

wypiałm kawke i was poczytalam
wrocilaysmy ze szkoly zaraz sie biore za obiad.
mala w lozeczku probuje zasnac:baffled:

my własnie wróciłysmy od lekarza z Lenka juz lepiej ale ja się pochorowałam :no: normalnie przłknąć śliny nie mogę
a tak poza tym to mam znów doła i nic mi się nie chce :-:)-:)-(
widze ze wam sprzedaalam swoj zły humor,sorki:-(
Mlena stawiam na angine!
nie dostalas zadnych lekow?

2 m-cewakacji to będzie jakiś horror:szok::szok::-D:-D:-D:-D
dasz rade kobieto! ajak nie to ich przywiazesz do kaloryfera,zakneblujesz i bedzie git:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:

mam dzisiaj taki humor że wszystko mnie złości julka bo gada i gada adam bo marudzi narzeka złości się (na szczęście wyszedł do szkoły) antek bo w nocy budził się 6 razy a do tego od 6 jak się obudził i zjadł to jeszcze nawet się nie drzemnoł a mnie głowa tak napiernicza że bym ją najchętniej odkręciła i zostawiła obok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
widze ze ten poniedzialek nie jest good

właśnie się dowiedziałam, ze dziś rano mój teśc miał udar, teraz jest w szpitalu, m dzwonił jadą do niego z teściową
jakby mało było problemów, w ubiegłym roku amputowali mu noge powyżej kolana z nieleczonej cukrzycy i jeździ na wózku:no::no::no:
Agunia wspolczuje...

asia a wojtek wie już jakie książki do 4 klasy i wiesz mniej więcej ile trzeba na to kasy????
ja wiem tylko jakie przybory bo pani podała i to wsio a i że książka do angielskiego z ćwiczeniami to koszt około 75 zł ale jaki autor i tytuł to już nie wiem:no:
kobietysa juz nowe podreczniki do szkoly.
u nas na poczcie wesola szkola do 2 klasy tylko 176zł!(bo w tamtym roku zaplacilam 200).
taniej niz na kiermaszu wiec wiem gdzie kupie
tu na tej stronce ten sam komplet kosztuje 153zl ale doliczyc przesylke to na jedno wyjdzie.a ksiazki maja chyga te same ceny na kzadej poczcie wiec pytacie.to juz wg nowej podstawy progranowej wydanie z 2009
Księgarnia internetowa Drops.pl zaprasza przewodniki mapy atlasy Ä�ż

aguinia serdecznie współczuje:-:)-(
a ja sie dowiedziałam że nie żyje mąż mojej koleżanki :-(ona rok starsza ode mnie uczyła w szkole do której chodził adaś angielskiego on pracował 100km dalej w nadleśnictwie widywali się tylko w weekendy mają córeczkę prawie 3 letnią to bardzo smutne:-:)-(muszą mu zrobić sekcję zwłok bo nie wiadomo jak zmarł i na co:-:)-:)-(
co za dzien.....smutne i przykre...

czesc Kobietki:-)
WROCILAM:-D:-D:-D

Jescze nie nadrobilam wszystkich postow ale czes przeczytalam wczoraj w samochodzie:-DOczywiscie nie bede na nie odpisywac bo bym chyba to robila cale 2 dni:-D:-D

W POlsce bylo nawet fajnie milo sie rozczarowalam a to juz jest wielki plus.
Na komuni bylo fajniutko, tydzien spedzilismy u siostry mojego wiec nie nudzilam sie bo z rana sprzatlam i gotowalam obiadek a potem to juz tak czas plnol ze nie wiadomo bylo gdzie rece wsadzic:-D:-D
Laura byla grzeczna i sietnie sie bawila z dzieciaczkami:-)

Robie pranie i gotuje obiadek a zostaly mi jeszcze podlogi do umycia:baffled:

Jak zrzuce fotki to wkleje :rofl2:
witamy witamy:-):-):-)

kurcze dziewczyny u was też taka głupia pogoda???u mnie na zmianę słońce i błękitne niebo za chwilę burza deszcz i czarne niebo i tak już 4 raz:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

u mnie pofgda prawie ok.jest jakies 23stopnie w cieniu,jest troche chmur ale nic nie pada,wieje wiatr ale jest cieply i przyjemny:-)
od razu mi lepiej

ja się już prawie zabieram za obiad tak prawie prawie tylko nie chce mi sie ale głodn jestem to coś by trzeba było zrobić mam schab romrożony utłuke jkieś kotlety i iemniory do tego mam sałate to zrobie ze śmetaną i będzie git:rofl2:
MALINUS
To ja sie wbijam do Ciebie na obiadek:tak::tak::tak:
Kit z tym moim spaghetti:-D:-D:-D

Własnie Klaudia mi sie obudziła

No tak masz racje :-D:-D:-D
a jak tam przyszla tesciowa???:-):-)

widzialam ja zaledwie na komuni jak sie z nia witalam i wczoraj jak pojechalismy sie pozegnac:-D:-D:-D

Dowikla Kochan masz czas dla siebie korzystaj a na kawe napewno wlece kolejknym razem tylko nie wiem kiedy znow tam bede:-D

Anabuba my juz po obiadku:-)

Malinka pogoda taka sobie nieby nie pada ale za goraco tez nie jest:baffled:

A my z Laura obie z katarem wrocilysmy:baffled:

czesc Kobietki:-)
WROCILAM:-D:-D:-D

Jescze nie nadrobilam wszystkich postow ale czes przeczytalam wczoraj w samochodzie:-DOczywiscie nie bede na nie odpisywac bo bym chyba to robila cale 2 dni:-D:-D

W POlsce bylo nawet fajnie milo sie rozczarowalam a to juz jest wielki plus.
Na komuni bylo fajniutko, tydzien spedzilismy u siostry mojego wiec nie nudzilam sie bo z rana sprzatlam i gotowalam obiadek a potem to juz tak czas plnol ze nie wiadomo bylo gdzie rece wsadzic:-D:-D
Laura byla grzeczna i sietnie sie bawila z dzieciaczkami:-)

Robie pranie i gotuje obiadek a zostaly mi jeszcze podlogi do umycia:baffled:

Jak zrzuce fotki to wkleje :rofl2:

no cieszymy się bardzo ,że już wróciłaś :tak::tak::tak:\
czekamy na zdjęcia oczywiście

kurcze dziewczyny u was też taka głupia pogoda???u mnie na zmianę słońce i błękitne niebo za chwilę burza deszcz i czarne niebo i tak już 4 raz:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

u nas dzisiaj super pogoda w końcu!!!!aż mi sie humor poprawił po spacerku:-D

Dalej niech moj M przychodiz do domu bo juz jestem glodna:szok::-D:-D
Po mlodego ide dopiero po 15 wiec siedze i sie nudze ;-):-)
Mlode spia,pogoda sie spierniczyla:no::no::no:Ciemno,zimno,wiatr i chmury brrr
Ja chce upały
ja sobie pizze zamówiłam raz na jakiś czas mozna poszalec a co ..:-D
dieta od jutra :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry