reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i w końcu udało mi się wszystko nadrobić, matko kochana, nie opłaca się WAS zaniedbywać:-D:-D:-D
Po kolei, sobota do dupy, niedziela do dupy, poniedzilaek do dupy. No i to by bylo na tyle:-D:-D:-D
...
To ja się do narzekań przyłączę - u mnie też do dupy. :-D:-D:-D
Byłam u lekarza, dostałam leki za prawie 100zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i czekam teraz aż mi przejdzie. Nie fajnie jest :no::no::no:
Mój m ma na szczęście wolny ten tydzień, bo sama to już chyba bym nie wyrobiła. Muszę go bardzo pochwalić, bo naprawdę pomaga mi ile tylko może. :tak:
Wybaczcie dziewczyny, ale nie jestem w stanie być na bieżąco :zawstydzona/y: Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu uda mi się wrócić do normalności :zawstydzona/y:
Ściskam was wszystkie mocno :tak:

reklama
a moja diablica zrobiła sobie drzemkę do 18 i teraz szaleje i ćwiczy swoje możliwości wokalne :-D:-D:-D tatus się stara po pracy pojechał do sklepua tylko napomknęłam ( a nie jak zawsze trzeba wałkowac ileś razy) że sie skończyło jedzenie dla kota słoiczki dla Lenki i inne
dzwoniłam dziś do Laury a ta powiedziała mi tylko ,że była wczoraj na festynie i nie może teraz rozmawiac bo się spieszy do łazienki umyc ręce :szok: normalnie olała matkę :eek: mnie coraz bardziej bierze juz mam zatoki zawalone:baffled:

Luna niech Ci szybko przejdzie ten ból głowy dużo zdrówka
Brakuje tu Ciebie!!

Byłam u lekarza, dostałam leki za prawie 100zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i czekam teraz aż mi przejdzie. Nie fajnie jest :no::no::no:
Mój m ma na szczęście wolny ten tydzień, bo sama to już chyba bym nie wyrobiła. Muszę go bardzo pochwalić, bo naprawdę pomaga mi ile tylko może. :tak:
Wybaczcie dziewczyny, ale nie jestem w stanie być na bieżąco :zawstydzona/y: Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu uda mi się wrócić do normalności :zawstydzona/y:

Tobie też myszunia zdrówka dużo!! :tak::tak:

Ja juz sie wykapałam:tak::tak::tak:Mlode juz po mleczku no ale oczywiscie nie spia:no:Dominik tez jakos nie moze dojsc do swojego pokoju

ANKA
Fotki sa superowe:tak::tak::tak:Slicznie wygladałas:-):tak:
dziekuje:-) a dzieci jak dzieci robia wszystko zeby tylko nie isc spac:rofl2:
no Oliwka też jeszcze nie spi :no::no::no::no: kreci się,wierci i coś zasnąć nie może :baffled:
Laura mi zasnela ale juz 2 razy sie przebudzila:-(

fajne leki jak badziesz mogla to wracaj szybciutko

A moj wlasniew rocil:rofl2:

no Oliwka już usneła,więc zapanowała błoga cisza :tak::tak::tak::tak:

a tak w ogóle to Oliwka gdzieś z 1,5 h temu napedziła nam niezłego stracha.wariowała na łóżku,skakała i w pewnej chwili tak sie rozpedziła że nie wychamowała i skoczyła na głowę na podłogę :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: jak to zobaczyłam to myslałam że mi serce stanie,wyglądało to tak jak by skakała na główke do wody :szok::szok::szok::szok: i zrobiła fikołka.dziekuję Bogu ze nic sobie nie zrobiła,że się nie połamała,bo przecież mogła połamac kręgosłup przy takim upadku.ma tylko zdarte czoło troche bo pojechała głowa po dywanie.
przestraszyła sie strasznie,nie mogłam ją uspokoić.sama nbyłam przerażona na maksa.
a za 20minut znowu skakała po łózku,niczego się nie nauczyła z tej sytuacji :no::no::no::no::no::no::no::no: uparciuch :tak::tak::tak::tak:

reklama
no Oliwka już usneła,więc zapanowała błoga cisza :tak::tak::tak::tak:

a tak w ogóle to Oliwka gdzieś z 1,5 h temu napedziła nam niezłego stracha.wariowała na łóżku,skakała i w pewnej chwili tak sie rozpedziła że nie wychamowała i skoczyła na głowę na podłogę :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: jak to zobaczyłam to myslałam że mi serce stanie,wyglądało to tak jak by skakała na główke do wody :szok::szok::szok::szok: i zrobiła fikołka.dziekuję Bogu ze nic sobie nie zrobiła,że się nie połamała,bo przecież mogła połamac kręgosłup przy takim upadku.ma tylko zdarte czoło troche bo pojechała głowa po dywanie.
przestraszyła sie strasznie,nie mogłam ją uspokoić.sama nbyłam przerażona na maksa.
a za 20minut znowu skakała po łózku,niczego się nie nauczyła z tej sytuacji :no::no::no::no::no::no::no::no: uparciuch :tak::tak::tak::tak:

takie sytuacje sa straszne!!! przechodziłam to z jedna i z drugą tez mnie to czeka bo ten sam temperament
najwazniejsze ,że nic się nie stało Oliwce

Do góry