Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Dziewczyny a gdzie wy sie wszystkie podzialyscie?????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie pamiętam kiedy Piotr ma urlop, ale tak czy siek i tak jade do kolezanki z mala. Bedzie wsiowo, czyli to co kocham.a u mnie wakacje bez planow mąz ma urlop od 19 czerwca mielismy dzici zawiezc do jego rodzicow ale moze ich wysypac ospa![]()
Głowa do dupycioteczki co tak pusto
lunka jak głowa?????????
A gdzie, ,ja gdzies na dół patrzę, ale nic nie widzęTo byl OnaWidziałam tam na dole w aktywnych uzytkownikach
Ale gdzies zwiała![]()
Gratuluje zupka no i wieczorka ma sie rozumiećwykorzystałam chwilunie że mój pietruszka pod prysznicem
zaplanował milusi wieczorek z drineczkiem świeczkami oj iskry ma w oczach to trzeba korzystać
antoni ma drugiego ząbka dolną lewą jedyneczkę huuuuurrrrrraaaaa![]()
Alleluja, bedzie git.Witam a ja juz byłam u lekarza Zuzka juz moze wychodzic na dwor wszystko okej potem Was poczytam![]()
No normalnie jakbym własne myśłi czytałamam dzisiaj taki humor że wszystko mnie złości julka bo gada i gada adam bo marudzi narzeka złości się (na szczęście wyszedł do szkoły) antek bo w nocy budził się 6 razy a do tego od 6 jak się obudził i zjadł to jeszcze nawet się nie drzemnoł a mnie głowa tak napiernicza że bym ją najchętniej odkręciła i zostawiła obok![]()
Czyli dokładnie to co u mnie od wczoraj popołudnia, fajki sie skonczyly, ja schowałam pieniądze i zakazalam palic, kupoac, marzyc o fajce...a mój pietruszka to będzie chodził jak bomba zegarowa bo nie pali od wczoraj bo ja powiedziałam że fajek nie kupie mu bo mi szkoda kasy a zresztą nie mam jak mam 20 zł w potrfelu to napewno nie na fajki oj będzie marudny ale ja to przetrzymam:-)twarda baba jestem![]()
No nareszcie, czytałam, że nie było tak źleczesc Kobietki:-)
WROCILAM![]()
Zaczyna sie,, moja uwielbia dobrac sie do jajek i tluc na kaflach w kuchniaaaa ja tu z wAMI GADU GADU A MÓJ MAŁY POTWOREK PORACZKOWAŁ DO KUCHNI I chciała sobie kaszkę zrobić tylko na podłodzewszystko rozwalone a jak podeszłam i "krzyknęła"aaaa co robisz to Lena radocha i usmiech od ucha do ucha i sobie brawo bije
![]()
No kochana, pozytywniea dzisiaj ten sam sąsiad zapytał czy bym nie poszła z nim na kawulca??![]()
Fajnie byloa to foteczki
Jutro, dzis tylko pod kołderke sie nadajedziewczyny wrzucam Wam link posłuchajcie /poczytajcie ciekawa teoria
Prawo Przyciągania Sekret (The Secret), polskie napisy, pełna wersja
No ja nie wiedzialam bo tesciowej jeszcze nie widzialamAgnieszka to ciotka nioe tesciowa hiihiii
Ja bylam w sypialni bo Lali sie przebudzila wiec chwilke mi zeszlo:-)
No ja nie wiedzialam bo tesciowej jeszcze nie widzialam![]()