reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No i w końcu udało mi się wszystko nadrobić, matko kochana, nie opłaca się WAS zaniedbywać:-D:-D:-D
Po kolei, sobota do dupy, niedziela do dupy, poniedzilaek do dupy. No i to by bylo na tyle:-D:-D:-D
Sobota u tesciowej-czyli jak mówiłam do dupy
Niedziela łeb pękał jak jasna ch...-czyli prawde mówiłam-do dupy
Poniedziałek ból głowy ciąg dalszy, nocka nie przespana, mycie okien, zakupy, prblemy zdrowotne chrześniaczki ( najprawdopodobniej neurologiczne powikłania poszczepienne)-czyli kuźwa do dupy

Na dodatek nadrobiłam wszystko, ale w miedzy czasie wylaczyl mi sie komp ( nie sam:crazy:) i stracilam cytaty, tak więc tylko te z ostatniej chwili

a u mnie wakacje bez planow mąz ma urlop od 19 czerwca mielismy dzici zawiezc do jego rodzicow ale moze ich wysypac ospa:tak:
Nie pamiętam kiedy Piotr ma urlop, ale tak czy siek i tak jade do kolezanki z mala. Bedzie wsiowo, czyli to co kocham.

cioteczki co tak pusto:szok::szok::szok:
lunka jak głowa?????????
Głowa do dupy:-DAle bardzo dzięuję:-)

To byl Ona:tak::tak::tak:Widziałam tam na dole w aktywnych uzytkownikach:tak::tak:
Ale gdzies zwiała:szok::szok::szok:
A gdzie, ,ja gdzies na dół patrzę, ale nic nie widzę

wykorzystałam chwilunie że mój pietruszka pod prysznicem :-D:-D:-D
zaplanował milusi wieczorek z drineczkiem świeczkami oj iskry ma w oczach to trzeba korzystać:-D:-D:-D:-D
antoni ma drugiego ząbka dolną lewą jedyneczkę huuuuurrrrrraaaaa:rofl2::rofl2:
Gratuluje zupka no i wieczorka ma sie rozumieć

Witam a ja juz byłam u lekarza Zuzka juz moze wychodzic na dwor wszystko okej potem Was poczytam :tak:
Alleluja, bedzie git.

mam dzisiaj taki humor że wszystko mnie złości julka bo gada i gada adam bo marudzi narzeka złości się (na szczęście wyszedł do szkoły) antek bo w nocy budził się 6 razy a do tego od 6 jak się obudził i zjadł to jeszcze nawet się nie drzemnoł a mnie głowa tak napiernicza że bym ją najchętniej odkręciła i zostawiła obok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No normalnie jakbym własne myśłi czytała

a mój pietruszka to będzie chodził jak bomba zegarowa bo nie pali od wczoraj bo ja powiedziałam że fajek nie kupie mu bo mi szkoda kasy a zresztą nie mam jak mam 20 zł w potrfelu to napewno nie na fajki oj będzie marudny ale ja to przetrzymam:-)twarda baba jestem:tak:
Czyli dokładnie to co u mnie od wczoraj popołudnia, fajki sie skonczyly, ja schowałam pieniądze i zakazalam palic, kupoac, marzyc o fajce...

czesc Kobietki:-)
WROCILAM:-D:-D:-D
No nareszcie, czytałam, że nie było tak źle

aaaa ja tu z wAMI GADU GADU A MÓJ MAŁY POTWOREK PORACZKOWAŁ DO KUCHNI I chciała sobie kaszkę zrobić tylko na podłodze :szok::szok::szok: wszystko rozwalone a jak podeszłam i "krzyknęła"aaaa co robisz to Lena radocha i usmiech od ucha do ucha i sobie brawo bije :-D:-D
Zaczyna sie,, moja uwielbia dobrac sie do jajek i tluc na kaflach w kuchni

a dzisiaj ten sam sąsiad zapytał czy bym nie poszła z nim na kawulca??:-D:szok:
No kochana, pozytywnie

Fajnie bylo

dziewczyny wrzucam Wam link posłuchajcie /poczytajcie ciekawa teoria :tak::tak::tak:

Prawo Przyciągania Sekret (The Secret), polskie napisy, pełna wersja
Jutro, dzis tylko pod kołderke sie nadaje

No i tyle, więcej grzechów nie pamiętam, przyżekam poprawę , prozę o rozgrzeszenie.
Będę rano

Papaśki

Ja juz sie wykapałam:tak::tak::tak:Mlode juz po mleczku no ale oczywiscie nie spia:no:Dominik tez jakos nie moze dojsc do swojego pokoju

ANKA
Fotki sa superowe:tak::tak::tak:Slicznie wygladałas:-):tak:

reklama
Do góry