reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Oczywiście trzymam kciuki z całej siły,modliłam sie za nią ,nie zaszkodzi szukac wsparci i pomocy na górzedziewczyny dziś Aleksia ma kolejną operację.Trzymajmy kciuki aby tym razem się udała i nie było komplikacji
napisałam jej sms-a że my wszystkie jesteśmy z nią myślami i trzymamy za nią kciuki.mam nadzieję ze nie jesteście złe że napisałam też w waszym imieniu?????

Wzruszyłam sie ,ze tak mnie miło witacie i w ogóle ,ze tęsknicie za mną

Agunia ,zleci prędzej niz myślisz ,zobaczysz zanim sie spostrzeżesz ,będziesz ukradkiem ocierać łzy w pierwszym dniu szkoły Misi

luna665
Mama grudniowa 2007
Firanka śliczna
Madziula gratulujemy zdolniachy
Spadam dziewczyny, tesciowa sie dobija telefonicznie, a ha jeszcze do łazienki nie dotarłam
Madziula gratulujemy zdolniachy
Zaciskam kciuki, oby było dobrzedziewczyny dziś Aleksia ma kolejną operację.Trzymajmy kciuki aby tym razem się udała i nie było komplikacji
napisałam jej sms-a że my wszystkie jesteśmy z nią myślami i trzymamy za nią kciuki.mam nadzieję ze nie jesteście złe że napisałam też w waszym imieniu?????
Spadam dziewczyny, tesciowa sie dobija telefonicznie, a ha jeszcze do łazienki nie dotarłam
madziulanatasza
Fanka BB :)
HEJ wiktoria ,poszalałaś już bardzo z mężem
zauważył ,że schudłaś ,jak mu sie spodobała twoja nowa fryzurka???

wiktoria12
Mama i żona :)
No wkoncu ktoś mnie zauważył dziekuje madziulka..Z mężem szalejemy co noc ale fajnie jes miec go obok siebie fryzurka mu sie bardzo podobała i własnie bardzo jest zazdrosny bo to zdjęcie co mam w avartku dodałam też na NK a tam jest jakis konkurs można perfumy wygrac no i jemu sie bardzo nie podoba ze inni faceci mnie ogladająHEJ wiktoria ,poszalałaś już bardzo z mężemzauważył ,że schudłaś ,jak mu sie spodobała twoja nowa fryzurka???

Witajcie babeczki.
Poczytałam co napisałyście od rana i już odpisuję co nieco
Dzięki za gratulacje
z tym zgrzytaniem to różnie bywa.
U mnie Kubuś zgrzytał ze 2 tygodnie a potem przestał i od tamtej pory spokój.
[/QUOTE]
Aha no i jeszcze napiszę, że jestem wniebowzięta po wczorajszej wizycie bo mnie lekarz uspokoił.
powiedział, ze jest wszystko o.k po czym bez żadnego proszenia wręczył mi pierwsze zdjęcie mojej dzidzi...10 tc.:-):-):-)[/QUOTE]
Super.
A możesz nam fotkę fasolki pokazać?
:-):-)
Trzymam kciuki za urodziny w nowym domku
Przejrzyj jeszcze stronkę
WISAN S.A. - FABRYKA FIRANEK - PRODUKCJA FIRAN - GALANTERIA STOŁOWA - DEKOROWANIE OKIEN
A ta maśćw saszetce to przypadkiem nie Tribiotic?
Kolejna zdolna dziewczynka na naszym forum.
Brawa ogromne.
Dziś matma też dobrze pójdzie zobaczysz.
TYM razem musi być dobrze.

Poczytałam co napisałyście od rana i już odpisuję co nieco
i jak noc mineła?puk puk
jeszcze o tej porze tu nie zaglądałam, nie moge spać bo Misia strasznie kaszle a do tego zgrzyta zębamidałam jej syrop i pokołysałam
poczytałam trochę w necie, że to moze być spowodowane wadą zgryzuostatnio uważnie jej się przyglądam jak je i mówi i rzeczywiście jakoś dziwnie układa zęby, musimy się wybrać do ortodonty
a poza tym może przeżywa w nocy to co się dzieje w dzień a wiem, ze strasznie ostatnio tęskni za mną jak jestem w pracy a potem jeszcze działka, trzeci powód czyli owsiki od razu odrzucam
As zdolną masz córcięteraz pewnie pękasz z dumy? i dobrze bo powód dobry
gratuluję
małe sprostowanie: mój teść jak się okazało nie miał udaru tylko krwiaka mózgu, sączył się i troche rozlał po ośrodkach odpowiedzialnych m.in. na mowę i oddychanie, przeszedł operację, usunęli krwiak oczyścili szystko i trzeba czekać ale mu ciśnienie skacze. żal mi tylko teściowej, bo nie dość, że i tak ma piekło w domu (m brat jest niepełnosprawny, I grupa i z głową ma nie w porządku) to teraz jeszcze mąż (wcześniej jeździł na wózku a teraz może być leżący)
dobra spadam do łóżka bo się trochę uciszyło, Misia już nie kaszle i nie zgrzyta to może usnępod warunkiem, że przestanę słyszeć chrapanie m
![]()
Dzięki za gratulacje
z tym zgrzytaniem to różnie bywa.
U mnie Kubuś zgrzytał ze 2 tygodnie a potem przestał i od tamtej pory spokój.
[/QUOTE]
Aha no i jeszcze napiszę, że jestem wniebowzięta po wczorajszej wizycie bo mnie lekarz uspokoił.

Super.
A możesz nam fotkę fasolki pokazać?
fajnie,że mała się cieszy i tak powinno byćCześć kobietki, dzisaj jest mój ostatni dzień na stażui nadal nie wiem co ze mną zrobią, tzrymaja mnie w niepewności do ostatniej chwili
bo niby nie maja dla mnie czasu
oczywiście, że ją zabieramy, za każdnym leci na górę oglądać swój pokój czy już jest różowya z babcią chodzi na truskawki, w ubiegłym roku grzebała w piasku przed domem
a u mnie dzisiaj tata i m zaczną kłaść panelejest spora szansa, że na urodziny pójdę do siebie, hurrrrra

Trzymam kciuki za urodziny w nowym domku
firanka bardzo fajnaco myślicie o takiej firance do kuchni? tylko z zieloną lamówką
![]()
Przejrzyj jeszcze stronkę
WISAN S.A. - FABRYKA FIRANEK - PRODUKCJA FIRAN - GALANTERIA STOŁOWA - DEKOROWANIE OKIEN
Agnes współczuję .Wiem jak wygląda odrapana buzia i jak to maluchy boli.Agnes biedna Oliwka, posmaruj jej tą buzię czymś, ja kupiłam w aptece taka maść w saszetce jak zdarła sobie nos i szybciej się zagoiłtylko nie pamiętam nazwy
![]()
A ta maśćw saszetce to przypadkiem nie Tribiotic?
GRATULUJĘ dla Klaudii :-):-):-):-):-)CZEŚĆ MOJE KOCHANE sorki ,ze nie poodpisuje na wasze posty tylko będę o sobie pisała,ale nie mam czasu ,wyrwałam sie na kwadransik
teraz codziennie już pracuje ,do tego dom,dzieci,a wieczorem jestem tak śpiąca ,ze was ewentualnie podczytuję tylkoa pisać mi sie nie chce ,wiecie ,to zebrac myśli trzeba
tęsknię za wami okrutnie
właśnie zadzwoniła koleżanka ,ze mogę miec dziś wolneale by było cudnie
zgadnijcie gdzie bym posiedziała
Moja córeczka w teście 3-klasisty zdobyła 88/112 punktów i jest 5 w klasie na 15 dzieci ,jestem z niej dumna
dziś pisze częśc matematyczną ,bo tamta to była część z p[olskiego
Kolejna zdolna dziewczynka na naszym forum.
Brawa ogromne.
Dziś matma też dobrze pójdzie zobaczysz.
KCUKI MOCNO ZACIŚNIĘTE.dziewczyny dziś Aleksia ma kolejną operację.Trzymajmy kciuki aby tym razem się udała i nie było komplikacji
TYM razem musi być dobrze.

reklama
Podziel się: