puk puk

jeszcze o tej porze tu nie zaglądałam, nie moge spać bo Misia strasznie kaszle a do tego zgrzyta zębami

dałam jej syrop i pokołysałam

poczytałam trochę w necie, że to moze być spowodowane wadą zgryzu

ostatnio uważnie jej się przyglądam jak je i mówi i rzeczywiście jakoś dziwnie układa zęby, musimy się wybrać do ortodonty

a poza tym może przeżywa w nocy to co się dzieje w dzień a wiem, ze strasznie ostatnio tęskni za mną jak jestem w pracy a potem jeszcze działka, trzeci powód czyli owsiki od razu odrzucam
Anka fajnie, że już jesteś, fotki fajne tylko dlaczego Ty się fotografujesz z obcymi facetami?

niby rodzina ale zawsze to nie m;-)
mlena to Ci mała daje popalić

pomysłowa jest ale żeby otworzyć kartonik z sokiem to już nie lada sztuka

a że starsza Cię olała

no cóż przychodzi taki moment że trzeba się z tym pogodzić, mycie rąk ważniejsze

myszunia kuruj się kochana i nie dawaj choróbsku
Luna co z Twoją głową? migrena? to szczerze współczuję
As zdolną masz córcię

teraz pewnie pękasz z dumy? i dobrze bo powód dobry

gratuluję
malinka a Ty się lepiej trzymaj Piotra

i nie oglądaj za sąsiadami

Agnes dzikie pomysły ma Twoja Oliwka, nie dziwię się, że byłaś przerażona

dzieci nie zdają sobie zupełnie sprawy co może się stać podczas zwykłej zabawy, moja też wiecznie skacze po kanapie i nie pomaga tłumaczenie, zakaz czy krzyk, już nie raz spadła

coś jeszcze chciałam napisać...........................i zapomniałam

małe sprostowanie: mój teść jak się okazało nie miał udaru tylko krwiaka mózgu, sączył się i troche rozlał po ośrodkach odpowiedzialnych m.in. na mowę i oddychanie, przeszedł operację, usunęli krwiak oczyścili szystko i trzeba czekać ale mu ciśnienie skacze. żal mi tylko teściowej, bo nie dość, że i tak ma piekło w domu (m brat jest niepełnosprawny, I grupa i z głową ma nie w porządku) to teraz jeszcze mąż (wcześniej jeździł na wózku a teraz może być leżący)
dobra spadam do łóżka bo się trochę uciszyło, Misia już nie kaszle i nie zgrzyta to może usnę

pod warunkiem, że przestanę słyszeć chrapanie m