reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No wkoncu ktoś mnie zauważył dziekuje madziulka..Z mężem szalejemy co noc ale fajnie jes miec go obok siebie fryzurka mu sie bardzo podobała i własnie bardzo jest zazdrosny bo to zdjęcie co mam w avartku dodałam też na NK a tam jest jakis konkurs można perfumy wygrac no i jemu sie bardzo nie podoba ze inni faceci mnie ogladają:tak:
doBRZE ,ŻE JEST ZAZDROSNY ,A TAKA ZAZDROŚĆ O WYMYŚLONYCH ABSZTYFIKANTÓW PODKRĘCA ATMOSFERĘ ,BYLEBY TYLKO UMIAŁ UMIAR ZACHOWAĆ,ciesże sie ,że teraz tak świetnie spędzacie czas razem:tak:,a jak dzieci Kamilek pamięta tatusia czy za każdym razem, musi sie z nim oswajać na nowo,moja klaudia miałoa ok.1 roku jak m wyeżdżał i mała za każdą wizyta taty sie do niego przyawyczajała,jakby na nowo.
Wklejam Klaudii dyplom

uciekam kobitki jeszcze wpadnę na @@@
Klaudie takie zdolności to maja do imienia przypisane,gratuluję ci tak zdolnej córki:tak:
Ja czeka na wieści od szefa ,a póki coi siedze w domu:tak::-D
sprzątam domowe pobojowisko ,bo po tych kilku dniach jest co,u mnie nikt nie wie czym się kurze wyciera:szok:,że podłoge czasami sie myje:szok:rzweczy odkłada na miejsce:szok:prze 3 dni jak byłam w pracy zaroslo mieszkanie okropnie
wkurza mnie to ,bo jak tak ja nie sprzątne to nikt nie zrobi tego,a do cholery oboje pracujemy i mógły czasami ścierką ruszyc ,a chociaż odkładac wszystko na miejsce:crazy:

reklama
witajcie
Ja dopiero teraz.
Spieszę ogłosić,że dziecko zajęło 3 miejsce w konkursie matematycznym w tej szkole do którego składało papiery.
Tym konkursem zapewniła sobie miejsce w gimnazjum.
Mamy już więc szkołę załatwioną.
Yupppiiii
Jak ja się cieszę.
Nie poczytam,bo jestem padnięta i znów widzę wizję spania na klawiaturze.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
gratulacje!
puk puk:-D
jeszcze o tej porze tu nie zaglądałam, nie moge spać bo Misia strasznie kaszle a do tego zgrzyta zębami:szok::szok::szok::szok:dałam jej syrop i pokołysałam:tak:
poczytałam trochę w necie, że to moze być spowodowane wadą zgryzu:baffled:ostatnio uważnie jej się przyglądam jak je i mówi i rzeczywiście jakoś dziwnie układa zęby, musimy się wybrać do ortodonty:baffled::baffled::baffled:a poza tym może przeżywa w nocy to co się dzieje w dzień a wiem, ze strasznie ostatnio tęskni za mną jak jestem w pracy a potem jeszcze działka, trzeci powód czyli owsiki od razu odrzucam

Anka fajnie, że już jesteś, fotki fajne tylko dlaczego Ty się fotografujesz z obcymi facetami?:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:niby rodzina ale zawsze to nie m;-)
mlena to Ci mała daje popalić:tak:pomysłowa jest ale żeby otworzyć kartonik z sokiem to już nie lada sztuka:-D:-D:-Da że starsza Cię olała:baffled:no cóż przychodzi taki moment że trzeba się z tym pogodzić, mycie rąk ważniejsze:-D:-D:-D
myszunia kuruj się kochana i nie dawaj choróbsku
Luna co z Twoją głową? migrena? to szczerze współczuję
As zdolną masz córcię:tak:teraz pewnie pękasz z dumy? i dobrze bo powód dobry:tak::tak::tak:gratuluję
malinka a Ty się lepiej trzymaj Piotra:tak:i nie oglądaj za sąsiadami:laugh2::laugh2::laugh2:
Agnes dzikie pomysły ma Twoja Oliwka, nie dziwię się, że byłaś przerażona:no:dzieci nie zdają sobie zupełnie sprawy co może się stać podczas zwykłej zabawy, moja też wiecznie skacze po kanapie i nie pomaga tłumaczenie, zakaz czy krzyk, już nie raz spadła:baffled::baffled::baffled::baffled:
coś jeszcze chciałam napisać...........................i zapomniałam:baffled:
małe sprostowanie: mój teść jak się okazało nie miał udaru tylko krwiaka mózgu, sączył się i troche rozlał po ośrodkach odpowiedzialnych m.in. na mowę i oddychanie, przeszedł operację, usunęli krwiak oczyścili szystko i trzeba czekać ale mu ciśnienie skacze. żal mi tylko teściowej, bo nie dość, że i tak ma piekło w domu (m brat jest niepełnosprawny, I grupa i z głową ma nie w porządku) to teraz jeszcze mąż (wcześniej jeździł na wózku a teraz może być leżący)

dobra spadam do łóżka bo się trochę uciszyło, Misia już nie kaszle i nie zgrzyta to może usnę:eek:pod warunkiem, że przestanę słyszeć chrapanie m:-D:-D:-D
Z obcym facetem zawsze milo sie przytulic do fotki:-D
Laura mi czasami zgrzyta zebami ale ja tam nie zauwazylam zeby miala cos ze zgryzem.Zreszta Laura smoczka nie miala wiec chyba krzywego zgryzu nie ma:baffled:
dzień doberek:)

kurcze dziewczyny tak skrobiecie,ze sie caly czas gubię:((((

przyszłam się pochwalić ze moj Damianek mowi auto i ojo(czyli odżo mis z bajki "niedzwiedz w duzym niebieskim domu" :D )

malinko co tak rzadko sie odzywasz?z tubami jestem do tylu:( wogole nie chce mi sie ich robic mam lenia totalnego,spiąca jestem i wogole brak @ :/

musze dzis pojsc wkoncu do dentysty sie zarejestrowc bo cos mnie kujka w zebie:/
wogole ostatnio pokloilam sie z ojcem:( po smierci mamy zrobil sie nie znosny.wydzwania jak wypije i szuka zaczepki.dzis sie przejde do niego i mu powiem pare slow(jak bedzie trzezwy).rozumiem mu,ze jest sam i nie ma do kogo buzi otworzyc ale to nie oznacza ,ze moze mi ublizac.
Wspolczuje sytuacji z tata ale czasami zgryzota doprowadza ludzi do takiego skrajnego stanu ze tylko szukaja zaczepki inni sie zamykaja a jeszcze inni zachowuja sie zupelnie normalnie:sorry:
Witajcie wpadłam sie tylko przywitać i uciekam posprzątać a później na pole pójdziemy pogoda sliczna opaliło mi wczoraj plecy mam takie czerwone ze szok.
Widziałam ze Ania już jest sliczne fotki no nic uciekam Miłego dnia kochane wam życze
nie szalej tak na sloncu :)
co myślicie o takiej firance do kuchni? tylko z zieloną lamówką
640705321
mi sie podoba.Moja siostra jest krawcowa i mnostwo takich cudeniek szyje.Ja na szczescie nie mam firanek:rofl2:
CZEŚĆ MOJE KOCHANE sorki ,ze nie poodpisuje na wasze posty tylko będę o sobie pisała :zawstydzona/y:,ale nie mam czasu ,wyrwałam sie na kwadransik
teraz codziennie już pracuje ,do tego dom,dzieci,a wieczorem jestem tak śpiąca ,ze was ewentualnie podczytuję tylko :-Da pisać mi sie nie chce ,wiecie ,to zebrac myśli trzeba:-D
tęsknię za wami okrutnie:happy:
właśnie zadzwoniła koleżanka ,ze mogę miec dziś wolne:szok: ale by było cudnie:-D:-D:-Dzgadnijcie gdzie bym posiedziała:eek:
Moja córeczka w teście 3-klasisty zdobyła 88/112 punktów i jest 5 w klasie na 15 dzieci ,jestem z niej dumna
dziś pisze częśc matematyczną ,bo tamta to była część z p[olskiego:tak:

gratulacje dla corki
dziewczyny dziś Aleksia ma kolejną operację.Trzymajmy kciuki aby tym razem się udała i nie było komplikacji :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

napisałam jej sms-a że my wszystkie jesteśmy z nią myślami i trzymamy za nią kciuki.mam nadzieję ze nie jesteście złe że napisałam też w waszym imieniu?????
pewnie ze trzymamy kciuki:tak:

My wstalysmy o 9:30 Laura spala 13,5h:szok::szok:I nawet sie nie obudzila na siusianie:szok:Jak wstala tez nie poszla odrazu siku:szok:
Zaskakuje mnie ta moja Lalunia:tak:
Jestesmy po sniadanku i uciekamy na plac zabaw
Potem obiadek
Zupka gotowa wiec luzik tylko potem ziemniaki z grzybkami zrobie:rofl2:

Dziewczyny przeczytałam co napisałyście ale nie bardzo mogę odpisac Wam na posty
Agnes bardzo dobrze że napisałaś tak Alesji
As na prawdę wielkie gratulacje możesz być mega dumna ze swojej córki:tak:

a mnei dzisiaj roznosi normalnie od samego rana Lena tak dokazuje że nia mogłam spokojnie zjeść śniadania na spacerze darła się bo nie chciała w wóżku siedzieć w domu robi wszystko czego robić nie może ona ma już całe nogi w siniakach :no::no::no: ja się boję że ona coś sobie w końcu zrobi nawet ja to pisze to co chwilę do niej podbiegam normalnie wysiadam :no: przez ona się zachowuje jak by miała ADHD chwili w miejscu nie wytrzymuje i cały czas rozrabia :no:

Tak sobie dzisiaj obliczyłam ze jak wszystko bedzie ok,wyprowadzimy sie i wogole to moze we rzesniu pojade z dzieciakami na troszke nad morze-ale to jeszcze nic pewnego:-);-)

Jakby co to MALINUS wlecisz do mnie prawda
Dowikluś,a ja to pies w końcu to ja nad morzem mieszkam ,ze mną to kawki nie łaska???:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

asia a wojtek wie już jakie książki do 4 klasy i wiesz mniej więcej ile trzeba na to kasy????
ja wiem tylko jakie przybory bo pani podała i to wsio a i że książka do angielskiego z ćwiczeniami to koszt około 75 zł ale jaki autor i tytuł to już nie wiem:no:
Ja jeszcze nic nie wiem o pdręcznikach do 4 klasy,wstępnie umówiłam sie z koelzanka która ma syna o rok starszego od Klaudii,że odkupię od niej podręczniki zawsze to taniej ćwiczenia i zeszyty jest kupić
aguinia serdecznie współczuje:-:)-(
a ja sie dowiedziałam że nie żyje mąż mojej koleżanki :-(ona rok starsza ode mnie uczyła w szkole do której chodził adaś angielskiego on pracował 100km dalej w nadleśnictwie widywali się tylko w weekendy mają córeczkę prawie 3 letnią to bardzo smutne:-:)-(muszą mu zrobić sekcję zwłok bo nie wiadomo jak zmarł i na co:-:)-:)-(
Malinka z tego co sie orientuję to popełnił samobójstwo ,zastrzeli sie ,listu pożegnalnego nie zostawił nawet ,tak wszyscy mówią ,

A gdzie sie medeuska podziewa ,poczytałam kilka stron ,nigdzie jej nie znalazłam?:eek:

Jak zdrówko mamy helenki i aniki?

Witaj Anka ,fajnie ,ze juz jesteś:tak:

Mamuski wrocilam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tesknilyscie za mna no nie :-p:-p:-p:-p:-p

pewnie nie nadrobie tego co pisalyscie .... szkoda bo nie jestem na biezaco :sorry:
ale postaram sie widywac tutaj czesciej choc nie wiem czy sie uda bo m ma urlop 2 tyg :tak::tak::tak::tak::tak:

pozdrawiam Was :-D:-D:-D

O.k. ja zmykam do kuchni, truskawki przerobić.Słonecznego dnia życzę Kobietki :-)
Później wkleję foteczkę Fasolinki naszej :-):-)

czekamy na fotkę fasolki :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
no i wreszcie zrobiłas suwaczki :-)

Mamuski wrocilam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tesknilyscie za mna no nie :-p:-p:-p:-p:-p

pewnie nie nadrobie tego co pisalyscie .... szkoda bo nie jestem na biezaco :sorry:
ale postaram sie widywac tutaj czesciej choc nie wiem czy sie uda bo m ma urlop 2 tyg :tak::tak::tak::tak::tak:

pozdrawiam Was :-D:-D:-D
pewnie ze tęskniłysmy.korzystaj z urlopu M i bawcie si.e na całego :-p:-p:-p:-p:-p

czekam jak Oliwka usnie a potem biore sie za gotowanie zupki,robie dzis kalafiorową,tak mnie naleciało na kalafiora :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-)
Oliwka tez uwielbia bardzo :-)

Dotarłam i ja:-)
Nigdzie nie wychodziłam bo sie rozpadało:no:Ale przynajmniej wziełam sie za sprzatanie i prasowanie:-);-)I tak mi zleciało
Teraz mam przerwe:tak::tak::tak:Mlode juz w łozeczkach i zaraz beda spaly,a ja pojde sobie zrobic capucinko i cos do jedzonka:-)

reklama
Do góry