G
gosia88
Gość
Ja odciagam codziennie 2 "porcje" po 125ml i zmarazam. Poki co mam w zamrazarce 7woreczkow-jak wychoze na uczelnie to maz karmi normalnie z butelki(uzywamy tomme tipee) i jak naerazie nie ma zadnych problemow. Mloda zjada zazwyczaj raz-gora 2 dzienie z butli moje mleko i nie zauwazylam zeby ją wolala. Wczoraj jej dalam w koncu pierwszy raz kaszke kukurydziana z moim mlekiem tak jak lekarka zalecila i bardzo jej smakowalo-tyle ze rano pól przescieradelka miala zólte od ulewania tym
ale zadowolona jak nie wiem:-)
Viola, ja tak w sumie odbijam na niby-chwile ją potrzymam ale to w sumie bardziej dla picu. W nocy nie ulewa w ogole-pomijajac tą ostatnia;-) a w dzien ile bym jej nie trzymala to i tak zawsze cala zheftana jest i ja tez zreszta. Czasem tez sobie odbije i połknie z powrtoem-bardzo to lubi bo od razu sie usmiecha
ale zadowolona jak nie wiem:-)Viola, ja tak w sumie odbijam na niby-chwile ją potrzymam ale to w sumie bardziej dla picu. W nocy nie ulewa w ogole-pomijajac tą ostatnia;-) a w dzien ile bym jej nie trzymala to i tak zawsze cala zheftana jest i ja tez zreszta. Czasem tez sobie odbije i połknie z powrtoem-bardzo to lubi bo od razu sie usmiecha

Nasze maluchy sa juz sztywniejsze wiec nie trzeba tak sie cackac jak jest tam napisane.. chyba ze komus to super extra wychodzi to inna sprawa ale ja tez mam z tym problem(z tym- z podnoszeniem jak na rys.
)