reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej a ja właśnie od środy biore galfer fa i myśle co mnie tak ta głowa boli to chyba od tych tabletek:-(
dzieki wielkie za ten słowniczek do porodu bo własnie czegos takiego szukałam i w końcu sama sobie przypominałam słówka i je tłumaczyłam:tak:
ja juz nie moge sie doczekać niedzieli normalnie jajo niose a te godziny to jakby stały w miejscu:angry:
NO i musze sie pochwalić doczekałam sie swojej STÓDNIÓWKI CIĄŻOWEJ!!!!!!!!!;-)

coś dziś nas mało piszących właśnie czytałam na temat wywoływanie tu porodu:tak: co mnie czeka tego22czer:-(chyba że przez przyszły tydzień coś się ruszy.W Polsce za żel który tu dają płaci się od150zł do 180 szok.A co do tego Galfera to ja brałam przed ciąża tego z folikiem nie bolała mnie głowa może ten dla kobiet w ciąży ma inny skład

Moj brat ma i wlasnie od jakis dwoch tygodni szalu dostaje bo ciagle mu ucieka i wrac i tak w kolko ....

My też mamy i nawet wysłaliśmy im maila z pytaniem, co to za interes mają w tym, że w Co. Dublin nie działa internet:wściekła/y:, to oddzwonili następnego dnia, że mają problemy techniczne i obiecali to zrobić... i robią piąty dzień, szlag mnie trafia normalnie, płacę, ale nie mogę korzystać, bo długo się wszystko otwiera. Żeby zdjęcia obejrzeć to już w ogóle... a dodać to jeszcze gorzej, dlatego rzadko do was teraz zaglądam

Hej
A co tu taka cisza?

My mieliśmy kiedyś internet z Vodafon.Oddaliśmy go po 10 dniach użytkowania.Masakra :wściekła/y:
No ale my mieszkamy na za**** i tutaj rzadko co dochodzi.Właśnie ostatnio podłączyliśmy neta z UPC i jestem happy bo chodzi milusio.Choc od dwóch dni muszę jechac na kablu bo coś bezprzewodówka nie działa.Dziś będziemy do nich dzwonić o co kaman :eek:

Emili moja kuzynka,która niestety rodziła martwego synka w Polsce sama musiała sobie dwie tubki żelu kupic :angry: Paranoja :wściekła/y:
Jednak to wspaniałe,że tutaj nie musimy się martwic takimi sprawami (kasą) jak poród rodzinny,epidural czy żele :tak:

Ha! A mysmy sie zastanawiali na zmianie z corus na vodafone albo inny od operatora komorkowego:sorry:...to moze nie trzeba...
Emili a co ty tak zakladasz ze male do ciebie sie nie pofatyguje samo:laugh2:?One-maluchy lubia zaskakiwac.
U nas pogoda super ale corcia mi sie zakatarzyla i nie bylysmy dlugo na spacerkach.
Pytalam o cos na katar dla niej w aptece bo juz kilka dni sie meczy i spac nie moze bidula, ale pani powiedzila ze dziecko za male. Macie jakies domowe sposoby na katar u malucha przed rokiem?

Ciao dziewczynki!

Jaki dzisiaj straszny upal!! Slonca moze i nie ma ale wszystko az stoi w miejscu! A.twierdzi, ze bedzie lalo pozniej:-(

A ja czuje sie nadwyraz dobrze! Zadnych skurczy, tylko lapy mi spuchly;-) Jeszcze 7 dni...
Snil mi sie dzisiaj porod...:eek: calkiem dobrze go przeszlam...oby moj sen stal sie proroczy!;-) Mam dzis strasznego lenia...do tej pory szwedam sie w szlafroku. A teraz wlasnie sie zaczela komedia w TV wiec ubieranie sie odloze jeszcze troszeczke na pozniej...;-)

reklama
Dla ciekawych :

Dzwonilam do ambasady pytac czy jak mam paszport irlandzki czy moge miec polski...

Powiedzial ze tak, ze polskie prawao pozwala na 2 paczporty:-)

Musze tedy w pl wyrobic polski akt urodzenia i zameldowac dziecko , wtedy moge wyrobic paszport;-)

Do góry