MOJE MALENSTWO. wiesz co ja ciebie czytam i nie pojmuje!!! masz wczesniaka i okazuje sie problemy z dzieckiem od poczåtku bo jak nie z mlekiem to teraz ze skorå.. jestes tutaj miedzy innymi po to zeby zasiegnåc porady u innych - bardziej doswiadczonych matek bo przeciez pytasz o rozne rzeczy.. a nie wiem po co pytasz bo i tak robisz swoje.. nie wiem czy Amelce sie poprawilo i juz jej sie nie odbija mleczkiem ale sama pisalas ze diety nie stosujesz i stosowac nie bedziesz i to tylko i ze wzgledu z wlasnej wygody.. poisz jå czyms na wlasnå reke, podajesz jak nie lewatywy z kminku to nadmanganiany potasu i inne eksperymenty nie wiadomo skåd wziete!! dziewczyny pisaly zebys moze nie uzywala tych kosmetykøw a ty piszesz ze uzywasz dalej i jeszcze sie z tego cieszysz!! to jakies wariactwo jest!! ile ty masz lat bo wydaje sie ze jakos tak niedorosle i nieodpowiedzialnie podchodzisz do sprawy.. a chodzi przeciez o zdrowie TWOJEGO dziecka!!! to jest wczesniak o ktorego jeszcze bardziej trzeba zabiegac i uwazac!! a ty juz chcesz jej sloiczki wprowadzac??????? ????!!!!!!!!!!!!!!!
chcesz to sie na mnie obrazaj, ja Ci tu nie ublizam tylko pisze ze czytam i normalnie niedowierzam... z calym szacunkiem....mam nadzieje ze Amelce te Twoje praktyki bokiem nie wyjdå... moze i chcesz dobrze ale z perspektywy innych osob wyglåda to troche inaczej i moze poprostu czasami niewiele trzeba - tylko sie troche posluchac innych tym bardziej ze dziewczyny czas i sily tracå na doradzanie a Ty i tak jednym uchem wpuscisz a drugim wypuscisz...
ps. wiem dziewczyny ze ostatnio obiecywalam sie pokazac i nic nie wyszlo.. jestem na etapie przeprowadzki i innych rzeczy.. mam nadzieje ze uda mi sie do Was wrocic..
buziaczki!