mata-kow
mama do kwadratu :)
Witam wieczorkiem :-)
kolejny raz net nawalił i dopiero przed chwila znów włączyli
Asiowo a to Ci Paulinka

my juz dawno kupkowej awarii tego typu nie mieliśmy (tylko jak Dobrusia była malutka i ja przebierałam, to mi taka armatę strezliła, że przez pół pokoju przeleciała i na ścianie jeszcze są jakieś kropki
)
Ewunia trzeba było poprosic tego doktorka, żeby mały masażyk szyjki zrobił, na pewno by pomogło
(pamiętam jak leżałam na patologii i przyjechała właśnie taka dziewczyna co to skurcze miała, ale akcja konkretnie zacząć się nie chciała, poszł do zabiegowego z położną, masażyk i ledwo z samolotu zlazła takich skurczy dostała
) ja tak czy inaczej trzymam kciukasy, żeby szybko sie zaczęło (i skończyło
)
Dziekuję za miłe słowa na temat pseudo-biżu
próbuje różne rzeczy robić, co by dorobić do domowego budżetu i może powstanie kilka egzemplarzy na sprzedaż
Miłego oglądania tv
ja znów pochłaniam książki, dzis właśnie skończyłam kolejną, juz w trakcie coś mi się znajoma wydawała, ale dopiero ostatni rozdział mi uświadomił, że juz ją czytałam
ale było to bardzo dawno (a u nas w bibliotece książka ciągle była w dziale nowości, a to lekko 2 lata temu ja wypożyczałam
)
kolejny raz net nawalił i dopiero przed chwila znów włączyli

Asiowo a to Ci Paulinka

Ewunia trzeba było poprosic tego doktorka, żeby mały masażyk szyjki zrobił, na pewno by pomogło

Dziekuję za miłe słowa na temat pseudo-biżu

Miłego oglądania tv