Masz prawo chcieć córci, życzę Ci, żeby to marzenie się spełniłło. Ja po moich przejściach już nie mam wymagań....Wiecie ja chyba boję sie usłyszęc od lekarza - płec chopczyk - no sama nie wiem czemu ale tak bardzo chce mieć córeczke, to od zawsze najwieksze marzenie mojego zycia ach........... a chyba bedzie synek, coś czuję
Starm się wytłumaczyc tej mojej głupiej głowie ze przeciez to nie ma takiego znaczenia ale to jest silniejsze ode mnie.![]()
reklama
DoDo
mama po raz drugi :)
DoDo, akurat ja na usg w 13 tygodniu dokładnie widziałam siusiaka i jądra, także uważam, że jak jest dobry lekarz i dobre usg, to jest to możliwe. Jak ktoś ma słabszy sprzęt, to oczywiście może się pomylić, ale to nie przekreśla faktu, że w 13 tc można płeć stwierdzić, bo można!!
oczywiśce, nie twierdzę absolutnie że nie i koniec, zależy to też od ułożenia dziecka
no i pamiętajcie że ja mówię o doświadczeniach z przełomu 2003/2004, sprzęt na pewno się poprawił od tego czasu

i jeszcze coś Nikki - JA SIĘ NIE ROZCZAROWAŁAM!!!! Nie wiem skąd ci to stwierdzenie przyszło do głowy

A
Asiowo
Gość
Ja doczekałam wymarzonej córeczki wiec 2 juz moze byc chłopczyk
Małz chce syna, ja 2 córe
i stwierdzilismy, ze nie chcemy znac płci az do porodu i mamy nadzieje, ze lekarz sie nie wygada
Ja do konca nie wierzyłam, ze bede miec córe i kupowałam uniwersalne rzeczy...
Duzo ciuszków dostałam, dla córci mam mnóstwo ubranek, a jak bedzie synek to ciotka po 2 synach odkłada dla nas ubranka
a np. posciel znów kupie zółtą jak przy córce, bo bardzo lubie ten kolor i ziolony:-)Nie lubie rózowego
Małz chce syna, ja 2 córe
i stwierdzilismy, ze nie chcemy znac płci az do porodu i mamy nadzieje, ze lekarz sie nie wygada
Ja do konca nie wierzyłam, ze bede miec córe i kupowałam uniwersalne rzeczy...
Duzo ciuszków dostałam, dla córci mam mnóstwo ubranek, a jak bedzie synek to ciotka po 2 synach odkłada dla nas ubranka
a np. posciel znów kupie zółtą jak przy córce, bo bardzo lubie ten kolor i ziolony:-)Nie lubie rózowego
Masz prawo chcieć córci, życzę Ci, żeby to marzenie się spełniłło. Ja po moich przejściach już nie mam wymagań....
Nikki Wiem o czym mówisz ja tez poroniłam, piewszą ciazę w grudniu w zeszłym roku i wiem jak to boli, a ty jeszcze dwa razy - bwrdzo współczuję,od poczatku tej ciazy nie mogłam sie tak poprostu cieszyć bo wciaz jest we mnie ten strach, który chyba nie mija..........
Tu bym sie zgadzal mojej przyjaciolce w 13 tyg powiedzieli ze bedzie chlopczyk dopiero na 3 usg okazalo sie ze to dziewczynka.nie zrozumcie mnie źle, ja wiem że to możliwe dojrzeć klejnoty lub ich brak nawet w 12 tc aczkolwiek w głowie mi się to nie mieści
ostrzegam tylko przed pełną wiarą w diagnozę ;-)
Dla mnie po tylu latach czekania to płeć jest bez znaczenia:-). Chociaż wszyscy nie wiedzieć czemu stawiają na dziewczynkę![]()
Mokro Moze dlatego, ze w głebi serca bardzo duza część kobiet chciałaby miec córeczkę.
, nie wiem jak to wytłumaczyć
Nie chodzi mi o to, że rozczarowałaś się płcią... Tylko chodzi mi o rozczarowanie błędnym rozpoznaniem płci, bo idąc do lekarza masz prawo, żeby był fachowcem i jego słowa były zgodne ze stanem rzeczywistym. Nie musisz krzyczeć, bez caps locka też przeczytam... A poza tym jak jest dobre usg, to ułożenie dziecka jest bez znaczenia.oczywiśce, nie twierdzę absolutnie że nie i koniec, zależy to też od ułożenia dziecka
no i pamiętajcie że ja mówię o doświadczeniach z przełomu 2003/2004, sprzęt na pewno się poprawił od tego czasu
i jeszcze coś Nikki - JA SIĘ NIE ROZCZAROWAŁAM!!!! Nie wiem skąd ci to stwierdzenie przyszło do głowy![]()
reklama
Przykro mi Pysiu, takie rzeczy nie powinny się zdarzać, Ja do końca ciąży będę się bać...Nikki Wiem o czym mówisz ja tez poroniłam, piewszą ciazę w grudniu w zeszłym roku i wiem jak to boli, a ty jeszcze dwa razy - bwrdzo współczuję,od poczatku tej ciazy nie mogłam sie tak poprostu cieszyć bo wciaz jest we mnie ten strach, który chyba nie mija..........