też to właśnie miałam powiedzieć że jakby co to dowikla da Ci wskazówki do ujażmienia bliźniakóww razie co dowikle podpytamnaprawdę franio świetny wesoły nie rączkowy więc dam radę
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też to właśnie miałam powiedzieć że jakby co to dowikla da Ci wskazówki do ujażmienia bliźniakóww razie co dowikle podpytamnaprawdę franio świetny wesoły nie rączkowy więc dam radę
![]()
superdziękuję za kciukasy pomogły
a więc chłopczyk to franio ma 8 m-cy i jest słodziutki jego mama bardzo miła taka swoja babeczkanarazie franio u mnie będzie tylko jutro w środę i piątek bo w wakacje tatuś się nim będzie zajmował bo to nauczyciel a po wakacjach jak wszystko będzie ok ja
![]()
też to właśnie miałam powiedzieć że jakby co to dowikla da Ci wskazówki do ujażmienia bliźniaków![]()
no to nie ma co sie dziwic że jest marudnybyłam z antonim u pani doktor oskrzela czyste gardło też mam go smarować oklepywać itp a on marudny bo pani doktor dopatrzyła że pchają musię równocześnie 2 jedynki górne 2 dwójki dolne i górne![]()
My juz po obiadku, m bedzie później to mu zrobięo kurcze 15 minęła a ja obiadu nie mam![]()
Ale sie cieszedziękuję za kciukasy pomogły
a więc chłopczyk to franio ma 8 m-cy i jest słodziutki jego mama bardzo miła taka swoja babeczkanarazie franio u mnie będzie tylko jutro w środę i piątek bo w wakacje tatuś się nim będzie zajmował bo to nauczyciel a po wakacjach jak wszystko będzie ok ja
![]()
w razie co dowikle podpytamnaprawdę franio świetny wesoły nie rączkowy więc dam radę
![]()
Oj biedaczekbyłam z antonim u pani doktor oskrzela czyste gardło też mam go smarować oklepywać itp a on marudny bo pani doktor dopatrzyła że pchają musię równocześnie 2 jedynki górne 2 dwójki dolne i górne![]()