reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
No tez prawdaA&E ja zauważyłam że wogóle ostatnio jakoś pusto-nie tylko Ciebie nie ma![]()

ojjjjjAle Oliwke słychac z ubikacji jak sapieoj będzie kupa
![]()

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
aGNIESZKA-TO JA cI POWIEM:-)
mamy kolejna fasolke

no myslalam ze juz wszytskie pocuiekaly.mi sie wlasnie kapustka konczy gotowwac:-),zeimnaiczki juz obrane:-)
mamy kolejna fasolke

no myslalam ze juz wszytskie pocuiekaly.mi sie wlasnie kapustka konczy gotowwac:-),zeimnaiczki juz obrane:-)
Ostatnia edycja:
Agnieszka&Emily
No ja ci nie pomoge bo moja jest jeszcze za mala na sprzatanie jak narazie jest na etapie wszystkiego do okola rozrzucania i udawanie ze jak mowie NIE to mnie nie slyszy:-):-):-)Oliwka porozrzucała wszędzie książki,kazałam jej sprzątnąć ale uparta bestia z niej,troche krzyknełam i od razu układa na półkę
ale u niej ze sprzątaniem zabawek to na razie ciężko,a Wasze dzieciaki sprzątają?
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Oliwka porozrzucała wszędzie książki,kazałam jej sprzątnąć ale uparta bestia z niej,troche krzyknełam i od razu układa na półkę
ale u niej ze sprzątaniem zabawek to na razie ciężko,a Wasze dzieciaki sprzątają?
u mnie podobnie.jrszcze sa za ale zeby takdokladnei psrztac ale trzeba od malego uczyc

Agnieszka&Emily
dzieki kochana przynajmniej ty jedna mnie oswiecilasaGNIESZKA-TO JA cI POWIEM:-)
mamy kolejna fasolkeu Myszuni wlasnie:-):-):-)

zdrowka zycze i dbaj o siebie i fasolke

witam dziewczynki
miałam dzisiaj 3 godzinki Frania było bardzo fajnie super dziecko spokojne pogodne wesołe super razem spędziliśmy czas
zaczynam od.......agnes wszystkiego najlepszego zdrówka szczęścia miłości sexu i pieniędzy i samych pogodnych dni w życiu
a teraz nadrabiam zaległości

miałam dzisiaj 3 godzinki Frania było bardzo fajnie super dziecko spokojne pogodne wesołe super razem spędziliśmy czas

zaczynam od.......agnes wszystkiego najlepszego zdrówka szczęścia miłości sexu i pieniędzy i samych pogodnych dni w życiu

a teraz nadrabiam zaległości

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
wlasnie dzownil p
ma zapalneie splotu barkowego,dostal zastrzyki
dobrze ze nie gips.ufffffffffff:-)
ma zapalneie splotu barkowego,dostal zastrzyki
dobrze ze nie gips.ufffffffffff:-)
reklama
No tak, ja też uwielbiam wenge - i takie mebelki kupiliśmy 2 lata temu, ale muszę przyznać, że nie są łatwe w utrzymaniu.i znowu nie poczytałama muszę się już rozłączyć bo jestem w domu a nic nie zrobione
zresztą jak mówi mój tata ja już sobie olałam to domostwo
jak sprzątam to u siebie
wczoraj się namachałam ścierąciemne meble są fajne ale do sprzątania koszmar
jakieś mazy i zacieki
kiedyś miałam w pokoju czrne meble i powiedziałam nigdy więcej a teraz proszę zamówiłam wengejestem niereformowalna
dziewczyny mam już panele ułożone!!!!! teraz tylko maznąc jeszcze ścianę i w drogę
uciekam, pa pa

Ach ci facecidziewczyny nie miałyście racji tym razem,jednak zapomniałsprawdziłam to
jak wychodził do pracy to szepnęłam mu do ucha ;"kochanie dziękuję za pamięć" i mu sie w tedy głupio zrobiło i od razu wrócił do pokoju i zaczął mnie przepraszać itp ,ja go znam i jeśli szykuje cos to ja o tym wiem a tym raazem widziałąm ze zapomniał i się nie pomyliłam :--
-
-
-
-(

No bezczelna normalnie, jak mogłaś... Trzeba było na zapas porobić!jA TAK na minutke ,ale tu sie dzieje ,jeszcze raz Myszunia-HURA ja dalej oram ,już nie mgę doczekać sie kiedy tosie skończy ,pomyśleć ,ze miałam czelność zimą sie nudzic w domu

No są są!...
jeeeeeeeeełłłłaaaaaaaaaa gratulacjeto my sa razem ;-);-);-);-)
...

Kciuki zaciśnięte!Witam
Lecimy dzisiaj do szpitala na kontrole... Trzymajcie kciuki
Agnes, sto lat, sto lat...![]()

Dziękuję! :-) Chodzi o to, że zamieszkała u mnie fasolka! :-)...
No ja nie wiem o co chodzi bo nie jestem w temacie ale MYSZUNIA i ja gratuluje
...
No to witam was kochane po krodkiej przerwie ale widze ze nawet nie zauwarzylyscie mojej nieobecnosci;-);-);-);-)
Ja bylam wczoraj na tych urodzinach u chrzesnicy i nawet bylo fajnie myslalam ze bedzie gorzejale co mnie za kazdym razem zaskakuje jak na urodzinach dziecka rodzice stawiaja wodke itd ja tego nie rozumiem to przeciez urodziny dziecka a nie jakas impreza zeby wszyscy sie upili
nie wiem jak inni ale ja na urodzinach dziecka alkoholu miec nie bede
M ma w koncu tydzien urlopu wiec mam nadzieje ze fajnie ten czas razem spedzimy i moze byc ze troszke was zaniedbam wybaczcie mi![]()
Co do alkoholu na imprezach dla dzieci to jestem absolutnie przeciwna.

Wykorzystuj urlop męża!

Ale Oliwke słychac z ubikacji jak sapieoj będzie kupa
![]()

Podziel się: