reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oliwka porozrzucała wszędzie książki,kazałam jej sprzątnąć ale uparta bestia z niej,troche krzyknełam i od razu układa na półkę :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale u niej ze sprzątaniem zabawek to na razie ciężko,a Wasze dzieciaki sprzątają?

Oliwka porozrzucała wszędzie książki,kazałam jej sprzątnąć ale uparta bestia z niej,troche krzyknełam i od razu układa na półkę :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale u niej ze sprzątaniem zabawek to na razie ciężko,a Wasze dzieciaki sprzątają?
No ja ci nie pomoge bo moja jest jeszcze za mala na sprzatanie jak narazie jest na etapie wszystkiego do okola rozrzucania i udawanie ze jak mowie NIE to mnie nie slyszy:-):-):-)

u mnie podobnie.jrszcze sa za ale zeby takdokladnei psrztac ale trzeba od malego uczyc:tak::tak::tak::tak:

aGNIESZKA-TO JA cI POWIEM:-)
mamy kolejna fasolke:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: u Myszuni wlasnie:-):-):-)

no myslalam ze juz wszytskie pocuiekaly.mi sie wlasnie kapustka konczy gotowwac:-),zeimnaiczki juz obrane:-)
dzieki kochana przynajmniej ty jedna mnie oswiecilas:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

:-D no to MYSZUNIA teraz juz wiem czego ci gratulowac:tak::tak::tak::-D:-D
zdrowka zycze i dbaj o siebie i fasolke:tak::tak::tak:

witam dziewczynki:happy:
miałam dzisiaj 3 godzinki Frania było bardzo fajnie super dziecko spokojne pogodne wesołe super razem spędziliśmy czas:tak:
zaczynam od.......agnes wszystkiego najlepszego zdrówka szczęścia miłości sexu i pieniędzy i samych pogodnych dni w życiu
feest62.gif

a teraz nadrabiam zaległości:tak:

reklama
i znowu nie poczytałam:no::no::no:a muszę się już rozłączyć bo jestem w domu a nic nie zrobione:szok::szok::szok::szok:zresztą jak mówi mój tata ja już sobie olałam to domostwo:-D:-D:-D:-Djak sprzątam to u siebie:-p:-p:-p
wczoraj się namachałam ścierą:tak::tak::tak:ciemne meble są fajne ale do sprzątania koszmar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakieś mazy i zacieki:szok::szok::szok:
kiedyś miałam w pokoju czrne meble i powiedziałam nigdy więcej a teraz proszę zamówiłam wenge:-D:-D:-D:-Djestem niereformowalna:sorry:
dziewczyny mam już panele ułożone!!!!! teraz tylko maznąc jeszcze ścianę i w drogę:laugh2::laugh2::laugh2:

uciekam, pa pa
No tak, ja też uwielbiam wenge - i takie mebelki kupiliśmy 2 lata temu, ale muszę przyznać, że nie są łatwe w utrzymaniu. :no:
dziewczyny nie miałyście racji tym razem,jednak zapomniał :tak::tak::tak::tak::tak: sprawdziłam to :tak::tak::tak::tak:
jak wychodził do pracy to szepnęłam mu do ucha ;"kochanie dziękuję za pamięć" i mu sie w tedy głupio zrobiło i od razu wrócił do pokoju i zaczął mnie przepraszać itp ,ja go znam i jeśli szykuje cos to ja o tym wiem a tym raazem widziałąm ze zapomniał i się nie pomyliłam :-:)-:)-:)-:)-:)-(
Ach ci faceci :sorry: No ale teraz jak mu głupio będzie, to pewnie po pracy ci jednak wyszykuje jakąś niespodziankę! :-D
jA TAK na minutke ,ale tu sie dzieje ,jeszcze raz Myszunia-HURA ja dalej oram ,już nie mgę doczekać sie kiedy tosie skończy ,pomyśleć ,ze miałam czelność zimą sie nudzic w domu
No bezczelna normalnie, jak mogłaś... Trzeba było na zapas porobić! :-p:-p:-p
...
jeeeeeeeeełłłłaaaaaaaaaa gratulacje :-D:-D:-D:-D to my sa razem ;-);-);-);-)
...
No są są! :-D:-D:-D:-D
Witam :tak::tak::tak:

Lecimy dzisiaj do szpitala na kontrole... Trzymajcie kciuki :tak:

Agnes, sto lat, sto lat... :cool2:
Kciuki zaciśnięte! :tak:
...
No ja nie wiem o co chodzi bo nie jestem w temacie ale MYSZUNIA i ja gratuluje:tak::tak::tak:
...
No to witam was kochane po krodkiej przerwie ale widze ze nawet nie zauwarzylyscie mojej nieobecnosci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-);-);-)
Ja bylam wczoraj na tych urodzinach u chrzesnicy i nawet bylo fajnie myslalam ze bedzie gorzej:tak::tak::tak: ale co mnie za kazdym razem zaskakuje jak na urodzinach dziecka rodzice stawiaja wodke itd ja tego nie rozumiem to przeciez urodziny dziecka a nie jakas impreza zeby wszyscy sie upili:szok::szok::szok::szok: nie wiem jak inni ale ja na urodzinach dziecka alkoholu miec nie bede:no::no::no::no:

M ma w koncu tydzien urlopu wiec mam nadzieje ze fajnie ten czas razem spedzimy i moze byc ze troszke was zaniedbam wybaczcie mi:tak::tak::tak:
Dziękuję! :-) Chodzi o to, że zamieszkała u mnie fasolka! :-)

Co do alkoholu na imprezach dla dzieci to jestem absolutnie przeciwna. :no: U Piotrusia na chrzcinach i na urodzinach nie było ani kropli alkoholu. Imprezy dla dzieci są właśnie dla nich, a nie po to, żeby się rodzina nachlała :wściekła/y:

Wykorzystuj urlop męża! :tak: Życzę miłego spędzania rodzinnego czasu.! :tak:
Ale Oliwke słychac z ubikacji jak sapie :-D:-D:-D:-D oj będzie kupa :-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry