jola.24
Fanka BB :)
jolu no to się zdziwisz! byłaś już u gp? zapisali Cię na wizytę u położnej? około 12 tygodnia robią down scan czyli to co w Polsce się nazywa usg genetycznym, tutaj to jedno z dwóch usg, drugie połówkowe czyli ok. 20 tygodnia ciąży. jeśli byłaś już u gp, pewnie niedługo powinnaś dostać list lub telefonicznie się z Tobą skontaktuje położna. jakbyś miała jeszcze jakieś pytania dotyczące ciąży w uk, pisz. jestem na bieżąco;-)
Hej, no bylam u gp pobrali mi krew,mocz,zbadali cisnienie, zwazyli i kazal przyjsc za dwa m-ce posluchac bicia serduszka malenstwa wiec byc moze to o to chodzi a na wizyte w klinice jeszcze czekam, powiedzial ze to ma byc ok 20-ego tyg. Mam nadzieje ze masz racje i ze tutaj jest tak samo jak w uk bo martwi mnie troche ta opieka medyczna, nawet zastanawiam sie nad wyjazdem do PL do mojego ginekologa ale troche ciezko bo pracuje. Dziekuje ci za pewnego rodzaju pocieszenie i pozdrawiam

. Spodni też nie mogę dopiąć, zazwyczaj właśnie wieczorem, a ciuszki ciążowe już czekają w szafie. W sobotę chyba też wybiorę się na zakupy, bo przecież ciąża to wspaniały pretekst, a kobieta w każdej chwili życia powinna wyglądać dobrze.;-):-)

jak wychodziłam ze szpitala i wkładałam kozaki, byłam w szoku, że mam taką zgrabną łydkę znowu;-) tyle wody mi się nagromadziło w organiźmie.