reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

oj myszunia skąd ja to znam....... antoni musi być w lipcu u okulisty tak mu wyznaczyła wizytę pani doktor jak byliśmy z nim w przychodni jak miał 3 m-ce był to luty więc wiadomo pani nie zapisała w rejestracji na konkretną datę tylko kazała dzwonić w czerwcu a nawet lipcu ..no ok dzwonię tam wczoraj a pani do mnie z tekstem że ona może mnie zapisać na październik bo numerków nie ma :wściekła/y::wściekła/y:wściekłam sie mówię jej że tak kazała dzwonić a ona a możliwe możliwe ale już za późno no chyba że prywatnie:wściekła/y:a na co ja kuźwa płacę składki i akurat mnie stać prywatnie....w poniedziałek jak będzie ciepło to się tamm osobiście pofatyguję i termin się najdzie tak jak i sie cudem znalał u ortopedy jak pierdyknełam łapą w blat w rejestracji:zawstydzona/y:

niestety tutaj tak jest ,że jak kogos nie opierdzielisz to Cię olewają:tak:

Podobno kobiety w ciąży wszędzie powinny mieć przywileje i co z tego. Ludzie są tak znieczuleni, że jak widzą kobietę w ciąży to wzrok odwracają, żeby przypadkiem czegoś od nich nie chciała. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A jak kiedyś w supermarkecie przepuściłam w kolejce do kasy kobietę w bardzo zaawansowanej ciąży to myślałam, że zostanę zlinczowana. :no::no::no:

kochana nie tak dawno to przechodziłam jak my wszystkie wiem o czym mówisz stałam z wielkim brzuchem w mega kolejce do kasy uprzywilejowanej w końcu podeszłam z boku to myslałam ,że mnei zabiją a jak esiadałam do kolejki czy autobusu to wszyscy nosy w szyby a ja z ogromnym brzuchem pod koniec ciązy
znieczulica i brak wychowania w domu tyle!
Dzieciaki też nie są już uczone ,że trzeba ustapić starszym ja od swojej to egzekwowałam od samego początku tłumacząć i nie musze jej teraz słowa mówić jak widzi staruszkę kobietę z małym dzieckiem czy w ciąży to wstaje i ustępuje miejsca
Ostatnio jak pomogła starszej sąsiadce wnieść siartki po schodach to ta w szoku była a ja sięcieszyłam i byłam dumna jak ją chwaliła
Więc moje drogie wychowujmy tak nasze pociechy ,żeby za kilka lat było jak najwięcej takich którzy nie mają tej cholernej znieczulicy:tak:

Cze kobitki :tak:

Dzieki za kciukasy :tak:

Bilirubina spadła :tak::tak::tak: Mała jeszcze żółta, ale ponoć u wcześniaka to może potrwać... Niestety za mało przybiera na wadze i mam zacząć dokarmiać :no: Na razie próbuje swoim mlekiem, za 3 dni na wagę i zobaczymy czy nie będę musiała przejść na sztuczne...

W szpitalu spędziłam ponad 2 godziny na izbie przyjęć :wściekła/y: A i tak poleciałam z awanturą to mnie bez kolejki wpuścili, a musiałam czekać na wyniki badania, normalnie porażka :no:

Partysia, duuuuużo zdrówka dla Sewcia :tak::tak::tak:

Mama Helenki dużo apetytu dla malutkiej obys nie musiała dokarmiac ja jestem zła na lekarkę która mnie namówiła na dokarmianie sztucznym bo Lena potem jak jej dawałam cyca wrzeszczała w niebogłosy i nie chciała ssać na marne poszło wszystko 4 m-ce i koniec karmienia miałam:wściekła/y:

reklama
a ja dzisiaj zaszalalam i zrobilam sałatketortellini na kolacje:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jakoś mnie ochota naszła:sorry: z frnfauterkami:tak::tak::tak:

własnie siedze obżarta i nie moge sie ruszac:sorry::sorry:

A mnie nawiedzila kolezanka i dopiero teraz poszła:tak:Przyszła niby tylko odebrac buty ktore zamowilam jej na allegro dla corki i sie troszke zasiedziala:-D
Mlodzi jeszcze szaleja

Witam wieczornie :tak::tak::tak:
Ja dzis prawie caly dzien spedzilam na zakupach i jakos nic mi sie nie chce:no::no::no: M ma w czwartek urodziny ale szczerze to mi sie ich nawet robic nie chce musze zrobic przynajmniej jakies 2 salatki juz pytalam Anie o przepis ma mi jutro podac tylko wlasnie w tym problem ze u mnie weny brak jak tak dalej bedzie to kupie gotowe;-);-):no::no:
no ale coz pocieszam sie ta mysla ze robie to dla m;-);-);-)

Witaj A&E
Jesli chodzi o sałatki to ja tez bym chyba poszla na łatwizne i kupilabym gotowe:-);-)
Jakos ostatnio nie mam weny do siedzenia w kuchni i wymyslaniu jakis specjałow:no:

Witaj A&E
Jesli chodzi o sałatki to ja tez bym chyba poszla na łatwizne i kupilabym gotowe:-);-)
Jakos ostatnio nie mam weny do siedzenia w kuchni i wymyslaniu jakis specjałow:no:
No wlasnie i u mnie jest ten sam problem:-:)-:)-(
szkoda ze mamy tutaj nie ma bo by mi napewno zrobila;-);-):-):-)
A i super fotki dodalas na NK :tak::tak:

Jakos pusciutko tu dzisiaj gdzie sie wszystkie podziewacie???

reklama
No wlasnie i u mnie jest ten sam problem:-:)-:)-(
szkoda ze mamy tutaj nie ma bo by mi napewno zrobila;-);-):-):-)
A i super fotki dodalas na NK :tak::tak:

Jakos pusciutko tu dzisiaj gdzie sie wszystkie podziewacie???
Dzieki:tak::tak::tak:
Moje mlode wlasnie pija mleczko a Dominika jakos nie moge wygonic zeby ubral sie w pizame a pozniej rano nie moze podniesc tylka:no:

Do góry