Dziewczyny mam pytanko, czy waszym maleństwom zdarza się zakaszlnąć-tak jak by od nadmiaru śliny? i czy czasem tak jakby chrapią w ciągu dnia, ale nie podczas snu? Bo Dominik czasem tak ma i zastanawiam się czy to normalne, czy powinnam iść do lekarza.
reklama
moj tak ma jak sie za dlugo smieje i slina mu wpadnie tak gdzie nie trzeba to tak dziwnie kaszle albo sie krztusi.pediatry sie pytalam powiedziala ze to normalneDziewczyny mam pytanko, czy waszym maleństwom zdarza się zakaszlnąć-tak jak by od nadmiaru śliny? i czy czasem tak jakby chrapią w ciągu dnia, ale nie podczas snu? Bo Dominik czasem tak ma i zastanawiam się czy to normalne, czy powinnam iść do lekarza.

madzik_
Fanka BB :)
Mój też tak ma jak za dużo śliny naprodukuje
i wtedy chce sie zaśmiac albo gadac:-)
Zreszta zrobił sie ostatnio strasznie gadający
nawija non stop
co mamusie cieszy niesamowicie:-)

Zreszta zrobił sie ostatnio strasznie gadający

Justyna337
ewelcia - no wlaśie tego pobierania krwi się bałam... ale dobrze, że zrobili Szymkowi badania. dowiemy się w końcu (bo my przecie z też czekamy) czy coś się z nim dzieje
caro - Zu też pokasłuje - ale nie ma chrypki więc nie wiem
dziewczyny jeszcze jedno - bo często piszecie, że wasze dzieci śpią jak jest kiepka pogoda (MR to chyba ma rekordzistę
) . czy wy układacie jakoś dzieci do snu czy zasypiają tak "jak stoją" ja mam kłopot z uspieniem Zuzki w ciągu dnia. śpi (bez spaceru) przez 30 minut - dwa razy. na spacerze jakieś 3 godziny. ale tak się zastanawiam może ja na te drzemki jakoś źle ją układam,czy to możliwe zeby nie potzrebowała więcej snu w ciągu dnia?? chociaz ja i tak mam dobrze bo młoda przesypia między 21.30 a 7.30 bez budzenia się
caro - Zu też pokasłuje - ale nie ma chrypki więc nie wiem
dziewczyny jeszcze jedno - bo często piszecie, że wasze dzieci śpią jak jest kiepka pogoda (MR to chyba ma rekordzistę

S
Sara27
Gość
Gosia-no przestan,bardzo dobrze ze sie wyzalilas-po to jest to forum.
Justyna-ja tez bralam duphaston ale dosc krotko.Ale juli trzesie raczakmi czesto i jej to nie mija,lekarka zauwazyla to w ciagu 10min wizyty wiec widzisz,czesto Juli tak robi...A,no i ona wyciaga raczki do zabawek-na macie to se je dotyka,tarmosi,gada do ich,w sumie lapie za wszystko co sie da dookola wlacznie z wlasnymi i cudzymi ubraniami i moimi wlosami co mnie troche wnerwia bo lysa chyba bede.
Ewelcia-nie ma jak w polsce co?
Zdiagnozuja malego wzdluz i wszerz
Justyna-ja tez bralam duphaston ale dosc krotko.Ale juli trzesie raczakmi czesto i jej to nie mija,lekarka zauwazyla to w ciagu 10min wizyty wiec widzisz,czesto Juli tak robi...A,no i ona wyciaga raczki do zabawek-na macie to se je dotyka,tarmosi,gada do ich,w sumie lapie za wszystko co sie da dookola wlacznie z wlasnymi i cudzymi ubraniami i moimi wlosami co mnie troche wnerwia bo lysa chyba bede.
Ewelcia-nie ma jak w polsce co?

j tez gada jak katarynka i robi buuuuuu i sie pluje przy tym bo on tak trzesie wargami,a najgorzej jest jak on to robi jedzac zupeMój też tak ma jak za dużo śliny naprodukujei wtedy chce sie zaśmiac albo gadac:-)
Zreszta zrobił sie ostatnio strasznie gadającynawija non stop
co mamusie cieszy niesamowicie:-)

Wczoraj podczas jedzenia zupy KICHNAL i mialam buzie jak bym byla piegowata!!!!!!!!

Justyna337
j tez gada jak katarynka i robi buuuuuu i sie pluje przy tym bo on tak trzesie wargami,a najgorzej jest jak on to robi jedzac zupe
Wczoraj podczas jedzenia zupy KICHNAL i mialam buzie jak bym byla piegowata!!!!!!!!![]()
przyzwyczajaj się kochana...;-)
madzik_
j tez gada jak katarynka i robi buuuuuu i sie pluje przy tym bo on tak trzesie wargami,a najgorzej jest jak on to robi jedzac zupe
Wczoraj podczas jedzenia zupy KICHNAL i mialam buzie jak bym byla piegowata!!!!!!!!![]()
a mój mnie dziś opluł

Justyna ZU jest młodsza ale niedługo też może spowrotem zacznie spać w ciągu dnia

Justyna337
kurcze, aż Ci madzik zazdroszczę twoich cycków!!!!!!!!!! albo apetytu młodego
Gdyby Zu tak jadła to moze przestałabym się martwić, chocia z widzę że ty też niczego nie jesteś pewna;-) ale Oli najlepiej wie ile mu mleczka potrzeba.
Hm, ja ledwo małą w 62 wkładam, o 68 nawet nie marzę... bo niwektóre 56 jeszcze są dobre. 62 niektore za duże. szok z tymi numeracjami. najlepsze są takie na 0-3 miesiące. czyli właśnie 56-62. jutro się ważymy, zobaczymy

Hm, ja ledwo małą w 62 wkładam, o 68 nawet nie marzę... bo niwektóre 56 jeszcze są dobre. 62 niektore za duże. szok z tymi numeracjami. najlepsze są takie na 0-3 miesiące. czyli właśnie 56-62. jutro się ważymy, zobaczymy

reklama
Justyna337
hehe klikasz CYTUJa potem wykreślasz częśc wypowiedzi
![]()
a ja się robi wielokrotne cytowanie?? tak zeby cytowac z jednego posta potem z innego??