reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam babeczki wieczornie
Oj chwalę się :-D:-D:-D:-D:-D:-D
dziś totalne urwanie głowy
Na 13 zakończenie roku i Klaudia zgarnęła niezła pulę nagród :szok::szok::szok:

Nagroda główna od burmistrza za najlepsze wyniki w nauce na terenie Marek-
Polaków dzieje malowane -cudnie wydany album.:biggrin2:

Nagroda od Mareckiego Stowarzyszenia Gospodarczego-
dyplom i 350 zł :szok::szok:

Nagroda za celujące wyniki w nauce-
Encyklopedia Szkolna -Język polski -zakres gimnazjum

Nagroda za album w konkursie historycznym "krąg"
książka -Multimedialna historia Polski

stypendium naukowe semestralne -128 zł.

To tyle o Klaudii.
Mam w ogóle nagraną calutką akademię ,bo byłam z kamerką,a lada dzień będę miała jeszcze fotki z uroczystości.

Kubuś miał dziś tę diagnozę,ale nie zdązyliśmy zrobić jej do końca.
Na dzień dzisiejszy na pewno wiadomo że:
Kubuś musi mieć kamizelkę obciążeniową,bo ma nadwrażliwość powierzchniową całego ciała.
Potrzebne będą 2 tygodniowe masaże ,które będą robione co 2 godziny przeze mnie z domu specjalnymi szczotkami
potrzebne jest wyciszenie emocjonalne
poprawa snu mocno wskazana(Kuba śpi 6-7 godzin na dobę)
resztę wskazówek dostanę za tydzień i wtedy zostanie ustalona terapia zajęciowa w ośrodku.

Dziś byliśmy też po siodło dla Ori.
Klaudia uzbierała sobie już 1300 zł .i musiała od razu wydać.:-D:-D:-D:-D
Siodło zostało zakupione.

Tyle o nas na dziś
pozdrawiam.

reklama
Wklejam fotki Żywych Kamieni - Lithopsy :-):-):-) Uwielbiam je :tak::tak::tak:

zywe kamienie.jpg
L_salicola1.jpg
sl15.jpg

I jak Wam się podobają???:-)

Ostatnia edycja:
AS
Gratulacje dla Klaudi:tak::tak::tak:

Ja jestem juz wykapana i Dominik tez:tak:Zaraz M bedzie kapal dziewczynki,a ja troszke tu ogarne i ogladam Moment prawdy:-):tak:

Agnes123 właśnie to jest super, ze nie są bardzo wymagające bo są z rodziny kaktusów:-) Podlewa się je jak kaktusy, trzyma w domku cały rok, a na zimę przechodzą w stan spoczynku po czym na wiosnę znów wyrastają:-) :-)Ja kupiłam je na Allegro bo w żadnej kwiaciarni, w której byłam ich nie było. Panie w sklepach mówiły, że nie zamawiają, ale dlaczego ??? :baffled::baffled::baffled:
Ja mam teraz już sadzonki, ale wysiałam też nasiona. Dużo mi wzeszło, ale niestety bardzo, bardzo, bardzo powoli rosną. Kwitną hodowane z nasion w 2 lub 3 roku uprawy. Z tego co wiem to 2 razy do roku, ale wg. mnie sam ich wygląd nawet bez kwiatów jest suuuuuuper :-)

Witam babeczki wieczornie
Oj chwalę się :-D:-D:-D:-D:-D:-D
dziś totalne urwanie głowy
Na 13 zakończenie roku i Klaudia zgarnęła niezła pulę nagród :szok::szok::szok:

Nagroda główna od burmistrza za najlepsze wyniki w nauce na terenie Marek-
Polaków dzieje malowane -cudnie wydany album.:biggrin2:

Nagroda od Mareckiego Stowarzyszenia Gospodarczego-
dyplom i 350 zł :szok::szok:

Nagroda za celujące wyniki w nauce-
Encyklopedia Szkolna -Język polski -zakres gimnazjum

Nagroda za album w konkursie historycznym "krąg"
książka -Multimedialna historia Polski

stypendium naukowe semestralne -128 zł.

To tyle o Klaudii.
Mam w ogóle nagraną calutką akademię ,bo byłam z kamerką,a lada dzień będę miała jeszcze fotki z uroczystości.

Tyle o nas na dziś
pozdrawiam.
Gratulacje. Same sukcesy :tak::-):-):-)

Agnes123 właśnie to jest super, ze nie są bardzo wymagające bo są z rodziny kaktusów:-) Podlewa się je jak kaktusy, trzyma w domku cały rok, a na zimę przechodzą w stan spoczynku po czym na wiosnę znów wyrastają:-) :-)Ja kupiłam je na Allegro bo w żadnej kwiaciarni, w której byłam ich nie było. Panie w sklepach mówiły, że nie zamawiają, ale dlaczego ??? :baffled::baffled::baffled:
Ja mam teraz już sadzonki, ale wysiałam też nasiona. Dużo mi wzeszło, ale niestety bardzo, bardzo, bardzo powoli rosną. Kwitną hodowane z nasion w 2 lub 3 roku uprawy. Z tego co wiem to 2 razy do roku, ale wg. mnie sam ich wygląd nawet bez kwiatów jest suuuuuuper :-)
a ile za nie zapłaciłaś?drogie są?bo kurcze też bym sobie takie sprawiła :tak::tak::tak::tak:

Ha... dziisaj przglądalam stare fotki i znalazłam kilka w czarnych włosach to Wam pokaże:tak: Nie che msi ie łądowac na stronke wiec daje tu a nie tam gdzi emiejsce fotek:-p
W jasno zielomej bluzce- ponad 3 lata temu-same poczatki z m... z m to w londynie w październiku 2006, potem w tej w paski przy aucie to chyba w kwietniu 2007:-D:-D:-D:-D
Mi sie podobasz w czarnych wlosach:tak::tak:

no a tak poza tym to witam.....
ale dzis od rana juz wkurzona, niewyspana o Boze co to byla za noc.....
masakra :no:
oczy mam jak na zapalkach bo jak bym sie polozyla to mnie juz nie ma :sorry2:
wspolczuje nie przespanej nocki

Usprawiedliwienie​

Ja niżej podpisana, uprzejmie proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności z kilku ostatnich dni. Brak mojej obecności na BB uwarunkowany był dołkiem, zabieganiem i opieką nad osobą starszą leżącą.​

Z poważaniem

Luna​
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

antoni tak ładnie spał że udało mi się odgruzować pokój dzieci wywalić im worek śmiecia różnistego umyć okno u dzieci w kuchni i w łazience pozmieniać firanki wyprać ręcznie sterte białych ubrań więc jestem mega zadowolona teraz tylko czekam na dasia to go poślę do sklepu po ziemniaczki i pekinkę to zrobie obiadek:tak::tak:
ja tu z kawusią a nikogo nie ma:no::no::no:
a&e rozumiem bo pewnie szykuje urodzinki anabubka po paulinę do szkoły poszła luna napisała ussprawiedliwienie dowikla i madziula tyrają a reszta???????????????
Tak kochana mialas racje nie bylo mnie bo mialam robote przez te urodziny:tak::tak:

AS dzieukuje jeszcze raz za przepis na ta salatke z koperkiem byla pyszna:tak::tak:

No to jestem juz po urodzinach goscie juz sie zmyli m wszystko poznosil i posprzatal kuchnie wiec ja moglam sobie usiasc na bb i was poczytac:tak::tak:

reklama
Do góry