reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Witam się i ja :-(
Ale mam dzisiaj humor straszny .. :-:)-:)-( nic kompletnie nic się u mnie nie rusza ... Mały szaleje bardziej niż zwykle, brzuch miekki znaczy normalny, żadnych skurczy tylko lekkie telepotanie serca :-:)-(
Na seks to ja mam ochote bo mój mąż uważa że mam seksowne ciało w ciąży ale to też nie pomaga :-( a sutki to mnie już bolą od tej zabawy nimi :-(

JA JUŻ CHCE URODZIĆ :angry::angry::angry::-:)-:)-(

reklama
Ja osobiscie nie polecam tych gotowych gazików nasączonych spirytem :no: miałąm własnie te LEKO stosowałam je przy narodzinach małej i miała zakażenie wnet wyladowała w szpitalu tylko duzo kasy poszło na maści ale na szczescie mineło.....Kupiłam teraz normalny spirytus retyfikowany 200ml w monopolu ale chyba bombki tez są,tzn 100ml i bede rozrabiac i tyle :tak:;-):tak: a reszte wypiję :-D:tak::-).....

witam wszystkich po weekendzie!
czuje sie dzis takaaa zmeczona, wczoraj za duzo sie nachodzilam po sklepach i dzis pachwiny mnie bola niemilosiernie, nawet moj bobasek cos dzis leniwy w brzuszku.
pogoda niby ladna bo nie pada ale slonca tez nie ma a ja nawet nie mam sily do ogrodka wyjsc. od rana siedze na fotelu i ogladam nudne programy tv. zaczelam pakowac torbe do szpitala i prasowac ale chyba niczego dzis nie skoncze do konca:sorry2:mysle ze chyba sie zdrzemne po poludniu.
widze ze kolejne 2 dziewczyny sie rozpakowaly gratulacje!
milego dnia

Ja osobiscie nie polecam tych gotowych gazików nasączonych spirytem :no: miałąm własnie te LEKO stosowałam je przy narodzinach małej i miała zakażenie wnet wyladowała w szpitalu tylko duzo kasy poszło na maści ale na szczescie mineło.....Kupiłam teraz normalny spirytus retyfikowany 200ml w monopolu ale chyba bombki tez są,tzn 100ml i bede rozrabiac i tyle :tak:;-):tak: a reszte wypiję :-D:tak::-).....

Ja też mam setkę z monopola:cool2::-p i nawet nie zamierzam jej rozrabiać, tylko będę przemywała takim właśnie 90%. U pierwszego dziecka się sprawdził i teraz mam nadzieję będzie tak samo. A resztę wypije razem z kaaaasiulką jak już skończymy karmić piersią :-p:-p;-);-);-):-D:-D:-D:-D

Witam się i ja. U mnie podobnie jak u Alusi, totalne rozdrażnienie i chęć rodzenia.

Co do spirytusu to mnie babka w aptece namówiła na preparat do przemywania ran na spirytusie w sprayu. Przyznam jednak, że jak Was czytam do mam mieszane uczucia czy to się na pewno nadaje. Chyba spytam po porodzie w szpitalu.

Ja też mam setkę z monopola:cool2::-p i nawet nie zamierzam jej rozrabiać, tylko będę przemywała takim właśnie 90%. U pierwszego dziecka się sprawdził i teraz mam nadzieję będzie tak samo. A resztę wypije razem z kaaaasiulką jak już skończymy karmić piersią :-p:-p;-);-);-):-D:-D:-D:-D

Ale co do wypicia to rozrobimy trochę coooo niiieee :-D;-)???
A co skonczenia karmienia pierscią to u mnie przy Wiktorii trwało to do 3-ciego roku zycia wiec mozesz sie Kochana nie doczekac!!!! Hmmmm.......

Ostatnia edycja:
Witam się z Wami w pochmurny dzionek.:-)
Nam położna w szkole rodzenia mówiła o preparacie TRIBACTIC TRIBACTIC PŁYN DO OCZYSZCZANIA SKÓRY 100ml : Aptekaekspresowa.pl do pępola. Podobno kobietki go chwalą sobie.
Ja się dołączyć chciałam do spożycia tego alkoholu:tak: Tylko może ja spije zapasy z szafki czyli naleweczkę z aronii i miód pitny.... A tak serio to chodzi za mną tequila od dłuższego czasu....

Ale co do wypicia to rozrobimy trochę coooo niiieee :-D;-)???
A co skonczenia karmienia pierscią to u mnie przy Wiktorii trwało to do 3-ciego roku zycia wiec mozesz sie Kochana nie doczekac!!!! Hmmmm.......

hehe spoko, możemy rozrobić, albo możemy udawać twardzielki:-D;-);-):-p
A tak poważnie to ja zawsze mam w domu taką "małpkę" i stosuję do przemywania np wyprysków albo jak muszę odkazić np. kolczyki czy igłę, no różne takie...

Ja się dołączyć chciałam do spożycia tego alkoholu:tak: Tylko może ja spije zapasy z szafki czyli naleweczkę z aronii i miód pitny.... A tak serio to chodzi za mną tequila od dłuższego czasu....

ja mam ogromną ochotę na wytrawne czerwone wino, ale tylko ochotę, bo jak próbowałam napić się kiedyś to po jednym łyku miałam dość, nie smakuje mi:no:
ot taki ciążowy paradoks:shocked2::shocked2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
ja się pytałam w aptece jak to jest ze spirytusem i mi pani powiedziała, ze albo w szpitalu dają receptę i wtedy apteka przygotowuje taki spirytus, albo żebym kupiła spożywczy i rozcieńczyła, choć ona sama miała zwykły spożywczy i go nie rozcieńczała, tylko patyczkiem nanosiła na pępek taki stężony

Do góry