reklama
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Ja chodzę do dr Ratnickiej we wrzeszczu.
Wczoraj byłam na wizycie i dowiedziałam się, że aby zapobiec rozstepom dobrze jest brać codziennie witaminę C 1000mg
Wczoraj byłam na wizycie i dowiedziałam się, że aby zapobiec rozstepom dobrze jest brać codziennie witaminę C 1000mg
morka
Fanka BB :)
witajcie dziewczyny wlasnie wrocilam do domu nie wiem co jest grane ale brzuch mnie bolicaly gora i dol i tak mam od kilku dni,chyba pojde dzisiaj na pogotowie bo sie martwie moj skarb(maz) zas bedzie sie smial ze panikuje
Po się masz masz martwić , jeśli fatycznie boli to idź. Mnie często pobolewa ale pobolewanie a ból to dwie różne rzeczy

morka
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem już.
W sumie to nic konkretnego się nie dowiedziałam. Z początku małpy z izby przyjęć wyrzuty mi robiły, że w ogóle przyjechałamPóźniej jednak po wykłuceniu się z nimi przyszedł lekarz, zbadał mnie. Szyjka macicy jest dość krótka. Tyle się dowiedziałam. A no i mam bardzo wysokie ciśnienie. Zrobił mi USG, z maluchem niby wszystko ok. Kazał we wtorek mimo wszystko zjawić się u lekarza prowadzącego z wynikami wszystkich badań jakie dziś zrobiłam.
Czyli czekam do wtorku. Najważniejsze, że wszystko z maluszkiem ok i że serduszko bije, bo martwiłam się, że już go nie usłysze.
Cieszę się bardzo że z dzidzą wszystko w porządku:-)
pchełka10.05
Zadomowiona(y)
heja ja mialam wizyte 17 czerwca i wszystko jest ok dostalam zdjecie dzidzi sliczne
teraz mam 8 lipca nastepna oby wszystko bylo dobrze buziaki
teraz mam 8 lipca nastepna oby wszystko bylo dobrze buziaki
P
patrysia*
Gość
O witam :-)
Ja chodzę do Invicty w Madisonie w Gdańsku. A ten szpital to Zaspa, ale porodówkę mają super, wiem z doświadczenia :-)
widze ze ja też nie aż tak daleko od ciebie ja rodze w Kościerzynie i tez tam mam swojego ginekologa nie wiem czy kojażysz to miasto;-)
witajcie dziewczyny wlasnie wrocilam do domu nie wiem co jest grane ale brzuch mnie bolicaly gora i dol i tak mam od kilku dni,chyba pojde dzisiaj na pogotowie bo sie martwie moj skarb(maz) zas bedzie sie smial ze panikuje
kobitko niepokoi cię to do szpitala i nie ma co patrzeć nawet na M niestety trzeba na wszystko patrzeć bo w dzisiejszych czasach trzeba chuchać na wszystko

heja ja mialam wizyte 17 czerwca i wszystko jest ok dostalam zdjecie dzidzi sliczneteraz mam 8 lipca nastepna oby wszystko bylo dobrze buziaki
super:-)
Wiecie kobitki że już miałam od wczoraj apetyt na arbuza i jeeeeeeeeeeeeeeeeeeest mój M właśnie mi kupił i go wcinam

reklama
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Patrysia86 ja znam Koscierzynę troszkę bo mam tam rodzinę, nawet jedna osoba z rodziny pracuje w tym szpitalu ale na urologi