reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam mamuśki w niedzielę:-)

1000 lat dla solenizantów:-):-)

U nas nocka super :-), ale poranek już kiepścieńki:-(, Tomek nie ma humorku więc znowu znowu będzie mnie męcył :-(, a tata w pracy buuuuu

Miłego dzionka wam życzę:-)

reklama
Witam niedzielnie

:szok:, nie ma nadrabiania:-D

My wczoraj wieczorkiem zaliczyliśmy imieninki mojego taty, było 20 osób, a żarcia tyle co na jakieś wesele i mnóstwo zostało. Moi pojechali się pomodlić i zajadą po część tych pyszności, a ja jeszcze w piżamie, bo trochę mi się pospało.
Wogóle to jestem w sszoku bo był tłum ludzi i hałas, a jak małą uspałam w wózku po 20, tak spała i spała, ale po pólnocy obudziliśmy ja i do domku zjeśc kaszke wykąpać i spać, poszła spać o 1:30 i bałam sie żewszytsko jej sie dzisiaj poprzestawia, ale na szczęście nie, o 7:30 obudziła ją kupa, przewinełam i poożyła się spowrotem, ale że sobie gadała, to mój wstał i się nią zajmował.
Goscie nie mogli sie jej nachwalić, ze tak ładnie śpi, nawet śpiewy były, a ona nic:szok:

U nas pogoda znów lipna, zimno i pochmurno, gdzie te lato do cholery:wściekła/y:

Dziendobry laseczki!!
My tez wczoraj na grilliku bylismy, mamusia sie objadl pysznosci i wstyd sie przyznac ale tez opila bardzo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.Serwowali takie pysszne drinki z malibu, ze alkoholu nie bylo czuc, a w glowe poszlo i to barzdo, nie wiem jak trafilam do domu, w takim stanie to nawet za panny nie wracalam :pPP Maz musial wykapac malego, polozyc spac i wstawac do niego w nocy, a rano leciec mi po zimnaaaa mineralna.Czuje sie okropnie, leze w luzeczku :pP I jest mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
aaa i 1000000 lat dla dzisiejszych solenizantow

Dziendobry laseczki!!
My tez wczoraj na grilliku bylismy, mamusia sie objadl pysznosci i wstyd sie przyznac ale tez opila bardzo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.Serwowali takie pysszne drinki z malibu, ze alkoholu nie bylo czuc, a w glowe poszlo i to barzdo, nie wiem jak trafilam do domu, w takim stanie to nawet za panny nie wracalam :pPP Maz musial wykapac malego, polozyc spac i wstawac do niego w nocy, a rano leciec mi po zimnaaaa mineralna.Czuje sie okropnie, leze w luzeczku :pP I jest mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no to zaszalałaś kochana:-D:-D:-D

hejjjjjj co tam pusto?:szok::szok::szok::szok:

u nas piękna pogoda więc spacerek zaliczony echhhhhhhh ostatnio mało tutaj zaglądam gdyż mąż miał urlop i jakoś tak byłam zajeta hehehe:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: ale od poniedziałku wraca do pracki więc znów częściej będę tutaj zaglądać:tak::tak:

a w przyszły wekend planujemy przeprowadzkę chyba że się nie wyrobimy to za 2 tygodnie jezu jak mi się nie chceeeeeeeeeeeee :no::no::no::no::no:

Dziendobry laseczki!!

dziewczyno każdemu się zdarza, [rzynajmniej poimprezowałaś, tylko kiepawo, bo teraz źle się czujesz, ale jak to się mówi na kaca najlepsza praca:tak:

hejjjjjj co tam pusto?:szok::szok::szok::szok:

u nas piękna pogoda więc spacerek zaliczony echhhhhhhh ostatnio mało tutaj zaglądam gdyż mąż miał urlop i jakoś tak byłam zajeta hehehe:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: ale od poniedziałku wraca do pracki więc znów częściej będę tutaj zaglądać:tak::tak:

a w przyszły wekend planujemy przeprowadzkę chyba że się nie wyrobimy to za 2 tygodnie jezu jak mi się nie chceeeeeeeeeeeee :no::no::no::no::no:

niooooooooo:-:)-:)-:)-( a mam pytanie gdzie mozna kupic takie wielkie pudła tekturowe do przeprowadzek????????????????????

też nie lubię przeprowadzek, no chyba, żeby to już na swoje było, to nie mam nic przeciwko:tak:a z tymi pudłami, tygryska pojęcia nie mam?może poszukaj na allegro, wiem, że worki takie co się spuszcza powietrze, to są, ale to na ubrania, i wtedy mało miejsca zajmują, takie może też się przydadzą?

reklama
a tak w ogóle to przepraszam nie przywitałam się
dzień dobry wszystkim mamusiom, bo ja dopiero teraz do bb dotarłam
juz mieliśmy iść na spacerek bo taka ładna pogoda była, to w końcu deszczysko spadło z tej duchoty, i pójdziemy dopiero po mleczko, narazie Wiki śpi, a ja sama nie wiem co ze sobą zrobić, za długo trochę ten nastrój się ciągnie

Do góry