cyniczna
Fanka BB :)
No i ja jeszcze ;-)Dziewczynki gratuluję...
Czy jest jeszcze ktos kto płci nie zna? bo mam wrażenie, ze tylko ja zostałam...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i ja jeszcze ;-)Dziewczynki gratuluję...
Czy jest jeszcze ktos kto płci nie zna? bo mam wrażenie, ze tylko ja zostałam...

Dziewczynki gratuluję...
Byłam dzisiaj u lekarza. Dostałam Luteinę, nospę i nakaz leżenia. Powiedział, że nie moge jechać nad morze ... Za dwa tygodnie wizyta, jak coś będzie nie tak (chodzi o rozwarcie), to powiedział, że wpakuje mnie do szpitala.
Załapałam doła i wracam do łóżka:-(
co do przytulanek, to moj poprzedni gin mi mowil zeby ograniczyc, jak mi sie bruch napisal, teraz moge do woliIzaa a działo się cos niepokojącego?
Ja jestem po wizycie... dzidzia chyba jednak będzie dziewczynką (ale to nie na 100%), serduszko bije 146 uderzeń na minutę, rozwija się dobrze, tylko że pani doktor stwierdziła, że mam łożysko na tylnej scianie, ale bardzo nisko z tego względu zakaz dźwigania... nie spytałam o przytulanki? jak sądzicie, mozna? Ogólnie z wizyty jestem zadowolona:-), w następnym tygodniu glukoza, a Hemoglobinę mam 11,9, ale nic nie dostałam na podwyższenia więc chyba jest ok...

nie no przesadzam, teraz to sie racej ogranicamy i zwalniamy, ale i tak do konca sie nie da dlatego oganiczam do minimum, czasem nawet mamy miesiac przerwy

a potem 2-3 razy dien w dzien i znow miesiac przerwy

Elizabeth hemoglobine masz bardzo dobrą, nie potrzeba Ci nic na podwyższanie. Ja dostałam jak mi spadło do 10.