reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

reklama
Dziewczynki gratuluję...

Czy jest jeszcze ktos kto płci nie zna? bo mam wrażenie, ze tylko ja zostałam:baffled:...

u mnie też Dzidzia odwróciła się tyłkiem do nas na usg połówkowym i lekarz ani chłopaka,ani dziewczynki nie potwierdził:-(.Teraz mam usg 7 lipca i mam nadzieję,że dzidzia będzie bardziej chętna,zeby się pokazać:-):-):-)

Byłam dzisiaj u lekarza. Dostałam Luteinę, nospę i nakaz leżenia. Powiedział, że nie moge jechać nad morze ... Za dwa tygodnie wizyta, jak coś będzie nie tak (chodzi o rozwarcie), to powiedział, że wpakuje mnie do szpitala.
Załapałam doła i wracam do łóżka:-(

Byłam dzisiaj u lekarza. Dostałam Luteinę, nospę i nakaz leżenia. Powiedział, że nie moge jechać nad morze ... Za dwa tygodnie wizyta, jak coś będzie nie tak (chodzi o rozwarcie), to powiedział, że wpakuje mnie do szpitala.
Załapałam doła i wracam do łóżka:-(

Kochana nie łam się, na pewno wszystko będzie dobrze, ale musisz stosować się do zaleceń lekarza. Pamiętaj, że maleństwo czuje, co się z Tobą dzieje

Izaa a działo się cos niepokojącego?

Ja jestem po wizycie... dzidzia chyba jednak będzie dziewczynką (ale to nie na 100%), serduszko bije 146 uderzeń na minutę, rozwija się dobrze, tylko że pani doktor stwierdziła, że mam łożysko na tylnej scianie, ale bardzo nisko z tego względu zakaz dźwigania... nie spytałam o przytulanki? jak sądzicie, mozna? Ogólnie z wizyty jestem zadowolona:-), w następnym tygodniu glukoza, a Hemoglobinę mam 11,9, ale nic nie dostałam na podwyższenia więc chyba jest ok...

Elizabeth hemoglobine masz bardzo dobrą, nie potrzeba Ci nic na podwyższanie. Ja dostałam jak mi spadło do 10.

Izaa a działo się cos niepokojącego?

Ja jestem po wizycie... dzidzia chyba jednak będzie dziewczynką (ale to nie na 100%), serduszko bije 146 uderzeń na minutę, rozwija się dobrze, tylko że pani doktor stwierdziła, że mam łożysko na tylnej scianie, ale bardzo nisko z tego względu zakaz dźwigania... nie spytałam o przytulanki? jak sądzicie, mozna? Ogólnie z wizyty jestem zadowolona:-), w następnym tygodniu glukoza, a Hemoglobinę mam 11,9, ale nic nie dostałam na podwyższenia więc chyba jest ok...
co do przytulanek, to moj poprzedni gin mi mowil zeby ograniczyc, jak mi sie bruch napisal, teraz moge do woli:-D:-D:-D:-D

ae jakos nie zawsze mam ocht, poza tym jakos sie obawiam o zuie czy jej krzywdy nei robimy, bo u nas to są zawsze orgie a nie przytulanki:-D:-D:-D:-D nie no przesadzam, teraz to sie racej ogranicamy i zwalniamy, ale i tak do konca sie nie da dlatego oganiczam do minimum, czasem nawet mamy miesiac przerwy:sorry2::sorry2::sorry2: a potem 2-3 razy dien w dzien i znow miesiac przerwy:-D:-D:-D:-D

a mój M jest skazany na moje humory...bo ja jakos w ogóle nie mam ochoty na pieszczoty a jak mam to go nigdy w domu niema a później jak wieczorem w łóżeczku leżymy to ja tylko marze żeby przytulic sie do podusi i zasnąć...ale już dzis muszę się zmusić bo mój M rozwód ze mna weźmie albo kochankę znajdzie...bo co tu dużo gadac facet jak nie zaspokojony to głupie rzeczy mu do łba przychodzą więc wole z musu niż miałby mi gdzieś iśc choć nie jest z TYCH facetów co szukaja wrażeń i jakoś wątpie żeby mu do głowy to przyszło aleee lepiej dmuchać na zimne :p

reklama
Elizabeth hemoglobine masz bardzo dobrą, nie potrzeba Ci nic na podwyższanie. Ja dostałam jak mi spadło do 10.

to chyba zależy od lekarza i tendencji hemoglobiny, Ja mam tez 11,9 ale tendencję spadkową (poprzednie badanie 12,4) i lekarz zalecił mi Tardyferon "bo teraz jest okres największego wzrostu dziecka" jak się wyraził..

Do góry