reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Mama do mnie przyjeżdza ( 10 km), ale teraz mąż jest na urlopie, a wczoraj to pojechaliśmy po moim powrocie z pracy.
Antoś też wszystko beirze do buzi- piasek, kamienie itp, ale jak się go pilnuje to ok. Jakbym go nie dała do piasku to i tak zbiera wszystko z ziemi bo sam biega po podwórku. Wczoraj zbierał nawet czereśnie pod drzewem, jabłka i orzechy......... więc się nabiegałam za nim żeby nic nie zjadł.

reklama
Mama do mnie przyjeżdza ( 10 km), ale teraz mąż jest na urlopie, a wczoraj to pojechaliśmy po moim powrocie z pracy.
Antoś też wszystko beirze do buzi- piasek, kamienie itp, ale jak się go pilnuje to ok. Jakbym go nie dała do piasku to i tak zbiera wszystko z ziemi bo sam biega po podwórku. Wczoraj zbierał nawet czereśnie pod drzewem, jabłka i orzechy......... więc się nabiegałam za nim żeby nic nie zjadł.
no to piękną masz gimnastykę :-D dobrze masz z mamą :happy2::tak:

zmykam na śniadanko jakieś ;-)

Witam :-)
Agawa zdrówka dla Mikołajka :tak:ale mu się przyplątało - bidulek :blink:
Ilaria jak kot i pies nie dadzą rady to deszcz chyba też nie napada :-D

Wszystkiego najlepszego dla Tymka na 4 urodzinki!!!!
Dużo zdrówka i radości!!!
1172270909_Happy%20Birthday.jpg

urodziny-ciastko_%7E092980.jpg

Ostatnia edycja:
Beti :-D przeczytałam że basen teściowej kupiłaś i jest mało stabilny :-D- to mi się pomyślało że może teściowa za duża :sorry2::zawstydzona/y::-D

byłam właśnie w kauflandzie i kupiłam jeszcze jeden basen, bo był malutki i tlyko 12 zł kosztował:zawstydzona/y:
przecież jeden moze mieć w ogrodzie a drugi na balkonie:-)

Beti :-D przeczytałam że basen teściowej kupiłaś i jest mało stabilny :-D- to mi się pomyślało że może teściowa za duża :sorry2::zawstydzona/y::-D
:-D:-D:-D no to ładnie sobie pomyślałaś
fajna bardzo :tak: myslałam że bardziej o żółwika ci chodzi ;-) takie są plastikowe :-)

a ja mam wyznaczony termin obrony !!! zaczęłam się bać :-p:szok::-D 13 lipiec o godzinie 9:00 proszę o mnie pamiętać :tak::tak::tak:

reklama
Do góry