reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
termina był na wczoraj ew. na dziś... brzuch mnie boli jak na @ napewno dzisiaj przyjdzie..
tempka spadla z 36.8 na 36.6....

Dziewczyny. Wytłumaczcie mi jak jest z tą temperaturą, na ile dni przed owu wzrasta itd.Mierzę od 3 dnia @ i na razie miałam następujące pomiary:3 dc - 36,4; 4 dc - 36,3; 5 dc - 36,3; 6 dc - 36,1;7 dc - 36,3

Straszna szkoda:-(. Ja już po @ i zaczynam 4 cykl starań. Zakupiłam 20 testów owu, 5 ciążowych i po raz pierwszy w tym miesiącu zaczęłam mierzyć temperaturę. Mam nadzieję, że też mi się w końcu owulkę uda określić i z wakacji przywieźć fasolkę:-)
Ja w kazdym cyklu robilam testy owulacyjne i nic:-(, a dzis to mam totalnego dola :-( nawet do pracy nie poszlam . Co ze mna jest nie tak?? Wszystkie moje kolezanki w ciagu 4 m-cy zaszly w ciaze a ja... zaczynam dziewiaty...:-(. Przepraszam ze Wam tak smece ale ja juz psychicznie wysiadam:-(

[/B]ewka2412[/B] ty też jeszcze doczekasz sie dzidziusia, głowa do góry:) może my za bardzo chcemy i za bardzo o tym myślimy.
Ja zastanawiam się czy nie zatestować w sobotę, jak myślicie?

Ja w kazdym cyklu robilam testy owulacyjne i nic:-(, a dzis to mam totalnego dola :-( nawet do pracy nie poszlam . Co ze mna jest nie tak?? Wszystkie moje kolezanki w ciagu 4 m-cy zaszly w ciaze a ja... zaczynam dziewiaty...:-(. Przepraszam ze Wam tak smece ale ja juz psychicznie wysiadam:-(

A to Wasze pierwsze dziecko ma być?A jesteś pod opieką jakiegoś lekarza, brałaś jakieś leki wspomagające? A może powinnaś wysłać swojego M na badania żeby sprawdzić czy ma odpowiednią ilość dobrych plemników?Mój idzie, na wyniki czeka się tydzień i kosztuje to 100,00

[/B]ewka2412[/B] ty też jeszcze doczekasz sie dzidziusia, głowa do góry:) może my za bardzo chcemy i za bardzo o tym myślimy.
Ja zastanawiam się czy nie zatestować w sobotę, jak myślicie?

To fakt. Ja czały czas słysze od lekarza, że mam się wyluzować i nie myśleć w ogóle o ciąży, polecił mi także picie alkoholu w niewielkich ilościach to na pewno pomaga się rozluźnić, przestać myśleć i iść na żywioł. Wiem coś o tym bo córkę mamy z nocy która była poprzedzona kolacją i butelką wina:-)Więc jadę na 2 tygodnie na wakacje ultra i chyba w ogóle nie będę przestawała pić...i może wtedy się uda.

reklama
A to Wasze pierwsze dziecko ma być?A jesteś pod opieką jakiegoś lekarza, brałaś jakieś leki wspomagające? A może powinnaś wysłać swojego M na badania żeby sprawdzić czy ma odpowiednią ilość dobrych plemników?Mój idzie, na wyniki czeka się tydzień i kosztuje to 100,00
Tak bralam castagnus 3m-ce, potem w polsce lekarz przepisal mi duphaston na 3m-ce. Teraz jestem w uk i tu gp skierowal mnie na badania(hormony ), moj M tez badanie zrobil nasienia czekamy na wyniki i czekam jeszcze na list ze szpitala(usg). A mam juz synka 8-letniego. Aha biore jeszcze wiesiolek kwas foliowy .

Do góry