reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

juz lece tylko bikini wloze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
a wogule to jutro maja nam przywiezc mebelki do kuchni i bedziemy z mezowym jev skrecac heheheh ale bede miala frajde bo ja lubie tak sobie czasem pomajstrowac:-D:-D:-D:-D:-D

a co przeprowadzialiscie sie juz :szok::szok:
my nadal czekamy na ostoani papierek oszalec z nimi mozna :wściekła/y: ciagle czegos im brakuje

reklama
Hehehe ja tezz :-D:-D

Noo jakby mi sie chcialo wstac to sama bym se zrobila:tak::tak:To ma byc z dostaw do domu:-D:-D Pakuj Maryske do skroconego Forda i mi przywiezzzzzzz;-)
Ej dziewuszki, wyskoczyl mi jakis blad, ze pamiec wirtualna windowsa jest za mala i zze trzeba zwiekszyc czy cos tam i od tej pory tak mi wszystko muli, ze masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Internet mi tak powoli chodzi i wszystko, nie moge nawet zzdjec wrzucic bo sie laduje 3 godziny, az czas minie:no::no:
Czy jest tu ktos madrzejszy odemnie (w co watpie hehe) i wie co z tym zrbic??????????
Ej,ej,nie smiejcie z mojej foki coupe:-D:-D:-D
ojjjjjjjjjj kochana o tych przystojnych to bardzo trudno przewaznie to jacys "brzydcy" okularnicy :zawstydzona/y: ktorszy mnosttwo czasu spedzaja przed kompem i to ich zycie (przynajmniej ja takich znam w Polsce):zawstydzona/y:
Moj amo jest z wyksztalcenia informatykiem,ale ja mu zawsze mowie ze uroda to on nie grzeszy:szok::szok::-D:-D:-D.....Ma sie chlopina ze mna...:tak:Bo tak serio to niezla z niego dupencja;-)

Ehhhhhh biednemu to zawsze wiatr w oczy;-) A tu ktoras z dziewczyna ma meza informatyka, to uwazaj, zebys se Landryna nie nagrabila hehe:-D A Wy jaka macie pogode w pieknej Italii? Slonecznie jak zawsze??
Moj dziec wlasnie zrobil kupe wieksza niz on sam:-Di sie smieje

no przecierz sprostowalam ze nie mowilam o mezach informatykach :-D:-D:-D:-D:-D
tylko tak ogolnieeeeeeeeeeeeeeeee a ta juz pojechala jak po kocie :-D:-D:-D biedna jaaaaaaaaaaaaa tygrys mnie rozszarpie na strzepyyyyyyy RATUNKUUU
Cuksie,juz jestem,nie dam Cie pozrec ani Tygrysowi ani zadnej innej wyglodnialej zwierzynie:-D:-D:-D

Ej,ej,nie smiejcie z mojej foki coupe:-D:-D:-D

Moj amo jest z wyksztalcenia informatykiem,ale ja mu zawsze mowie ze uroda to on nie grzeszy:szok::szok::-D:-D:-D.....Ma sie chlopina ze mna...:tak:Bo tak serio to niezla z niego dupencja;-)

Cuksie,juz jestem,nie dam Cie pozrec ani Tygrysowi ani zadnej innej wyglodnialej zwierzynie:-D:-D:-D

ooooooooooooo moja ty wybawczyniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-D:-D:-D:-D ratujjjjjjjjjj ratuj mnie biedna chca zjesc

zgadzam sie, jest calkiem calkiem;-):-D

przeprowadzamy sie w nastepna sobote a w ten wekend mebelki prztwoza:tak::tak::tak::tak:a nam szybko poszlo ok4 czerwca podpisalisy umowe przedwstepna a akt notarialny podpisalismy juz w zeszly piatek:tak::tak::tak::tak:i klucze odrazu:tak::tak::tak:
powodzonka w skladaniu mebli:-)

reklama
Do góry