reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

...

nie wiem czy uda mie sie samej wpasc ale jakby co to moge z cholota?

Pewnie, ze możesz :tak::tak::tak:
A dzień to rzeczywiście masz udany...

Dziewczyny właśnie usnęły :sorry2: Za godzinę mam wizytę w przychodni, czarno to widzę, jutro będę musiała się zapisywać od nowa...:baffled: Ale przemywam jej sulfamicydem i przechodzi powoli :sorry2:

reklama
To jest sól, tylko, że na receptę, w takich małych kapsułkach.

Musze iść do lekarza, po recepte na antybiotyk.

Dorwałam lekarkę, powiedziała że moge tym sulamicytem przemywać, ale nie była w pracy ( formalnie jest na zwolnieniu lekarskim i nie moze recept wystawiać:baffled:) i kazała iść do przychodni po receptę po antybiotyk bo paskudnie ropieje.

Witam,

ja tylko na chwilkę :tak:

Anika nie ma ospy i chyba na razie spokój z ta paskudą :-p Niestety ropieje je oczko, lecimy dzisiaj na wizytę na 16... Pod warunkiem, Ze Helenka nie uśnie :dry: No ale nie było innego terminu. A no i Niki waży 3640, czyli kolejne 2300 do przodu :tak::tak::tak:

Zostajemy same w domu, do czwartku, zobaczymy czy uda mi się wyłuskac chwilkeczasu na bb :baffled:

JAk dam radę to jeszcze poźniej do was zajzę :tak:

Buziaki :blink:

Anabuba, wpadaj domnie kiedy bedziesz chciała :tak:
Mojemu Sebkowi też oczko ropiało. A ty idziesz z Nią do pediatry czy okulisty?

dla Ciebie- Programy PFRON - PCPR Inowrocław

a co do terminow-oni co kwartal chyba dostaja kase na jkies tam cele.powiem tyle ze nie zaszkodzi zapytac,ja na kompa dostalam kase w sierpniu co teoeretycznie nie bylo.

Dzięki za info-poczytam sobie.

Agnes123 gratuluje ząbka

Dowikla 2latka bez chłopa to troche czasu:baffled:Ale jak trzeba...

My wróciłyśmy z zakupów. Biorę sie dopiero za obiad. Zauważyłam że z jednej strony Zuzka ma 2 rzesy w środku oka i nie mogę ich wydostać-możliwe żeby się wrosły w oko?:szok:
No i padać zaczęło:baffled:

reklama
Do góry