Mama Helenki
i Aniki :D
...
nie wiem czy uda mie sie samej wpasc ale jakby co to moge z cholota?
Pewnie, ze możesz

A dzień to rzeczywiście masz udany...
Dziewczyny właśnie usnęły

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...
nie wiem czy uda mie sie samej wpasc ale jakby co to moge z cholota?
dobr azdnej nie ma to ide sie szykowac do sadysty.
zdazylam swoejego wkurzyc
i wyprul jak strzla ado drugiej roboty,nawet nic nie jadl
ale jestem wredna co?![]()
Mojemu Sebkowi też oczko ropiało. A ty idziesz z Nią do pediatry czy okulisty?Witam,
ja tylko na chwilkę
Anika nie ma ospy i chyba na razie spokój z ta paskudąNiestety ropieje je oczko, lecimy dzisiaj na wizytę na 16... Pod warunkiem, Ze Helenka nie uśnie
No ale nie było innego terminu. A no i Niki waży 3640, czyli kolejne 2300 do przodu
Zostajemy same w domu, do czwartku, zobaczymy czy uda mi się wyłuskac chwilkeczasu na bb
JAk dam radę to jeszcze poźniej do was zajzę
Buziaki
Anabuba, wpadaj domnie kiedy bedziesz chciała![]()
dla Ciebie- Programy PFRON - PCPR Inowrocław
a co do terminow-oni co kwartal chyba dostaja kase na jkies tam cele.powiem tyle ze nie zaszkodzi zapytac,ja na kompa dostalam kase w sierpniu co teoeretycznie nie bylo.
jak nie możesz to morze niech zobaczy to lekarzMy wróciłyśmy z zakupów. Biorę sie dopiero za obiad. Zauważyłam że z jednej strony Zuzka ma 2 rzesy w środku oka i nie mogę ich wydostać-możliwe żeby się wrosły w oko?
No i padać zaczęło![]()
Będę musiała iść z tym do lekarzajak nie możesz to morze niech zobaczy to lekarz
Mojemu Sebkowi też oczko ropiało. A ty idziesz z Nią do pediatry czy okulisty?