reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
No to ja mam tez ten skutek uboczny...:baffled:
Tylko musze sie przyznac,jak mi kumpela powiedziala ze ja kregoslup,raczej krzyz boli masakrycznie i to jeszcze skutki tego znieczulenia,trzy lata po porodzie:)szok::szok:),to mowie,niemozliwe....haluni:sorry2:
A teraz czasem taki bol tam w tym miejscu,ze wrrrr:-(

No to ja mam tez ten skutek uboczny...:baffled:
Tylko musze sie przyznac,jak mi kumpela powiedziala ze ja kregoslup,raczej krzyz boli masakrycznie i to jeszcze skutki tego znieczulenia,trzy lata po porodzie:)szok::szok:),to mowie,niemozliwe....haluni:sorry2:
A teraz czasem taki bol tam w tym miejscu,ze wrrrr:-(
możliwe kochana, mój masażysta mowie ze to może i cale życie męczyć:-(mnie tak czasem boli ze nie mogę nawet wstać:-(

Mamusiu,a to jakies specjalne masaze na to pobierasz czy jak??
wiesz ja to mam mega problem z kręgosłupem
czasem mam taki ból w piersiach ze nie mogę nawet oddychać, już kiedyś myslalam ze to jakiś zawal, a to kręgosłup, na dole mam to samo, staram sie bodajze raz w mesiacu 3 dni podrzad chodzic na masaz rehabilitacyjny, a tak caly czas maz musi mi rozmasowywac ten krgoslup bo inaczej z lozka bym nie wstala

no to mnie zdołowałaś... ja nie chcę żeby mi takie brzuszysko zostało :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::angry::angry::angry::baffled::wściekła/y::wściekła/y::no::no::-:)-:)-:)-(
no mojej znajomej tez zostało, już jest 7 lat po porodzie, cala zgrabniutka a brzuch ma jakby była w 6 mies, a z kolei druga koleżanka potrzebowała 3 lata zeby wrocic do swojje figury, ale wrocila

reklama
Do góry