reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no do roboty kajaczku,:-D:-D:-D:-D
No wlasnie i tu jest problemo....Bo juz by sie chcialo zakasac mankiety i dzialac..Ale nad Mary,od decyzji ze to juz, chcemy miec dzidziusia i pozytywnego testu,odstep czasowy wynosil miesiac...Wiec trzeba nad tym ostroznie:-D:-D
A w ogole przypomnialo mi sie jak powiedzialam amo ze test jest pozytywny,1go kwietnia...A on mnie wysmial,gad,nie zapomne mu tego:-D:-D

hejka
100 lat solenizantom!

Co do brzunia to i mi został sporawy:tak:, a co do rodzeństwa dla Tomcia to my już działamy ale narazie chiba nic z tego, choć moja siorka mówi żebym robiła test co jakiś czas bo i tak okresu nie mam a jej kumpele w trzecim i w czwartym miechu się połapały że są w odmiennym stanie:-D:-D:-D.
Dzisiaj oszukałam moje dziecko;-), pisałam wam że zupkami pluje więc wyciągnęłam dziś mu ulubiony serek waniliowy , włożył sobie do niego paluszki ja uciapciałam min łyżeczkę i nakarmiłam go całą zupką:-D:-D, wiem że to niepedegogicznie ale on nie chce na zupki patrzeć :-(.Serka nie powinien jeszcze jeść ale łyżeczka dziennie raczej mu nie szkodzi:tak:.

hejka
100 lat solenizantom!

Co do brzunia to i mi został sporawy:tak:, a co do rodzeństwa dla Tomcia to my już działamy ale narazie chiba nic z tego, choć moja siorka mówi żebym robiła test co jakiś czas bo i tak okresu nie mam a jej kumpele w trzecim i w czwartym miechu się połapały że są w odmiennym stanie:-D:-D:-D.
Dzisiaj oszukałam moje dziecko;-), pisałam wam że zupkami pluje więc wyciągnęłam dziś mu ulubiony serek waniliowy , włożył sobie do niego paluszki ja uciapciałam min łyżeczkę i nakarmiłam go całą zupką:-D:-D, wiem że to niepedegogicznie ale on nie chce na zupki patrzeć :-(.Serka nie powinien jeszcze jeść ale łyżeczka dziennie raczej mu nie szkodzi:tak:.
Ja juz zapomnialam co to jest okres...i nie wiem nawet czy to ok czy nie,bo nie karmie juz malej piersia od prawie trzech miesiecy,a ciotki jak nie bylo tak nie ma:szok:

reklama
Do góry