no co ty gadasz tygryskuna bank jestes w ciazy![]()

tabletki przeciez biore

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no co ty gadasz tygryskuna bank jestes w ciazy![]()
a tak serio,to jak to jest u was z tym okr?na bank jestes w ciazy![]()
no co ty gadasz tygrysku
tabletki przeciez bioreprzewaznie
bo ze dwa razy zdarzylo mi sie zapomniec...
![]()
Która chętna poprasować bo ja mam taaaaaaaką stertę ciuszkow Julci i jeszcze chyba ze 20 koszul męzulka
Znikam biorę sie za prasowanie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hejjjjjjjjjjjjjj u nas upal duszno
wszystkim swietujacym najlepszego zycze!!!!!!!!!!!!!!
czytam o tych waszych kolanach .......... a mi kregoslup szwankuje dolna czesc:--
-( mysle ze o od wnoszenia wozka na 3 pietro :-
-
-(przekrecac sie na lozku nie moge , na wznak spac nie moge a jak wnosze wozek to brrrrrrrrrrrrrrrrrrr
starosc nie radosc
![]()
jak ja ciebie rozumiem, bo mi od tych zbędnych kilogramów szwankuje cały kręgosłup i nie tylko dolny, a ostatnio mój masażysta powiedział ze dolny odcinek będę czuła często bo to przez to znieczulenie w kręgosłup co miałam pod czas cesarki
no ja tez, tylko ze za 3 lata będę chciała juz 2 dzidziusia, wiec tak można i wieczność czekać![]()
ja niestety mam normalny raz w miesiacu:-a tak serio,to jak to jest u was z tym okr?
no tak mowie ci ze ciaza i basta
zobacz okresu nie masz???? nie masz
wpitalasz wszystko co ci pod rece podejdzie??? wpitalasz
wiec werdykt jest tylko jeden ciaza
![]()
a tak serio,to jak to jest u was z tym okr?
Tygrysie,ale mi rebusa zadalasno tak mowie ci ze ciaza i basta
zobacz okresu nie masz???? nie masz
wpitalasz wszystko co ci pod rece podejdzie??? wpitalasz
wiec werdykt jest tylko jeden ciaza
![]()
Tygrysie,ale mi rebusa zadalas![]()