Marta1981
Rodzyneczka
Błoto jak błoto ale jakie pawie potem;-)no to różnica jest ogromna,tyle kasyja bym się nie zastanawiała,dla mnie szkoda byłoby tyle kaski wyrzucić w błoto

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Błoto jak błoto ale jakie pawie potem;-)no to różnica jest ogromna,tyle kasyja bym się nie zastanawiała,dla mnie szkoda byłoby tyle kaski wyrzucić w błoto
Moja mała chrząkała i zgrzytała zębami jak miała gronkowca w gardle.na komary to rajda polecam
a na owsiki-pribowalas kiszone kapusty i kiszonych ogorkow?
a chrzkanie i zgrzytanie to moze stres?
sekundkę mam to wpadam.
Moja mała chrząkała i zgrzytała zębami jak miała gronkowca w gardle.
A chrząkanie i zgrzytanie może mieć różne podłoże.
50-60 % robaków wychodzi w badaniach .Pozostałe są nie do wykrycia.
nie widzialam jeszcze takiejNo znalazłam
![]()
roznica porazajaca ale to tak jest jak kupoujez wiecej tak nie ma roznicy jak kupujesz 1 zcy dasz 2zl wiecej czy mniejdobre
no to różnica jest ogromna,tyle kasyja bym się nie zastanawiała,dla mnie szkoda byłoby tyle kaski wyrzucić w błoto
Soplice i zawisze na studiach sie piloSoplica też markowa także nic pochorować sie nie powinien;-)Będziesz mogła te 840 zł na napoje wydać:-)
Kurde trochę sie wypilo za młodu, ale pracowałam też na monopolu
![]()
24zlAnka a ile ta biała dama kosztuje?????
ja to chyba tylko kokardki walne bo kto mi te kartki nakleiNo tak tylko mi by bylo szkoda tej kasy wydac na cos co niektorzy i tak zwruca jak za duzo wapijaMoje butelki wodki byly pooklejane naklejkami weselnymi wiec nie bylo nawet widac co to za wodka
![]()
ojejku wolala bym tego uniknac no ale jak ktos sie nie bedzie pilnowal to potem tak jest paw na pawiuBłoto jak błoto ale jakie pawie potem;-).
jakie 120?pisalysmy po 400 postow dzinnie bp bylo po 10stron nawet po 40psotwo
masz krotkir kiszki:-):-)
No tak tylko mi by bylo szkoda tej kasy wydac na cos co niektorzy i tak zwruca jak za duzo wapijaMoje butelki wodki byly pooklejane naklejkami weselnymi wiec nie bylo nawet widac co to za wodka
![]()
Błoto jak błoto ale jakie pawie potem;-).
No to nawet chyba nie ma sie nad czym zastanawiac nic tylko wybil B ta Biala dame z glowy bo za drogaja na telefonie a Wy tu szalenstow
Ja policzylam sobie ilezaoszczedze na wodce jak bym wziela zamiast Bialej Damy np Spolice UWAGA!!! 840zl
Sobieski 300zl Bols 420zl![]()