reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

100 latek dla Maksia
:-D:tak::-D:-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak:

U nas nocka ok, dzidzia po szczepionce spala
Jak dla mnie pogoda super, bo w końcu pada i niech sobie pada, nie przeszkadza mi to, bo mam już dosyć upałów
Miłego dzionka kochane

reklama
Tu juz proodukcja pelna para widze:-D
Dzien dobry mamcie!WSZYSTKIEGO NALJEPSZEGO MAKSIU!!
U nas na odworot,narezcie nie pada:-D
Ale sprzety nam wysiadaja,pilot od dekodera lezal wczoraj u Marysi pod dupina,a dzisi nie dziala:szok:
I myszka od kompa,wysiadla sobie razem z nim,buuuuuu:baffled:
Mykam szamac,bom glodna,jak wilk,jak zwykle:-D

Tu juz proodukcja pelna para widze:-D
Dzien dobry mamcie!WSZYSTKIEGO NALJEPSZEGO MAKSIU!!
U nas na odworot,narezcie nie pada:-D
Ale sprzety nam wysiadaja,pilot od dekodera lezal wczoraj u Marysi pod dupina,a dzisi nie dziala:szok:
I myszka od kompa,wysiadla sobie razem z nim,buuuuuu:baffled:
Mykam szamac,bom glodna,jak wilk,jak zwykle:-D
no głodna jak wilk ze aż ciebie plecy bolą:-D:-D:-D:-D
dzień dobry głodomorku

Cześć dziewczyny

Ja normalnie juz wysiadam. Wyobraźcie sobie , że wczoraj miał facet przyjść zamontowac drzwi do szafy i sobie nie przyszedł , nawet nie odbierał telefonu :angry:. Bajzlu ciąg dalszy. Dzisiaj postanowiłam poukładac juz ciuchy do szafy bo jak bedzie zakładał drzwi to nic nie bedzie sie juz kurzyło ani rzeczy mu w tym nie będą przeszkadzały. Normalnie szlag mnie trafia, a juz nie wspomne ile mam prasowania :baffled:.

Mały jest marudny, zabek juz pieknie widac taki sliczniutki, teraz idzie drugi.

Wszystkiego najlepszego dla Maksia :tak:

coś wam powiem:
wczoraj calutki dzień siedziałam z chorym kubulem w domu a niemąż latał do pracy z pracy, po zakupy, po gazetke, po papierosy i jeszcze raz do bankomatu i tak w koło macieju.
dziś wpada do mnie sasiadka, czy nie moge jej wody na herbatke pożyczyć bo ona nie zdażyła złapać. mówie - o co chodzi, mieli zakrecić tydzień temu i nie zakrecili i gdzie info. a ona mi na to, ze na klatce wisza dwie wielkie kartki z informacja od wczorajszego ranka.
no myslałam, że peknę ze złości, że niemąż tak nas zostawił bez kapki wody w czajniku, w filtrze (bo rano kawke sobie parzył) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie mówiąc już o wodzie do umycia rak, buzi, czy spuszczenia wody w wc:angry::angry::angry:. zeszlam na dół a tam na jednych i drugich drzwiach wielkie info, a on mi przz tel tłumaczy, że nie zauważył.:angry::angry: Chyba w deszczówce rece umyje i zupy też mu na deszczówce nagotuje. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

A tu leje i jak mam z tym smarkiem moim iść po mineralną chociaż?????????? A sąsiadka już poszła, wzieła dzieci i poszła do rodziców. A moi rodzice właście wczoraj wyjechali na wczasa:-:)-:)-(

coś wam powiem:
wczoraj calutki dzień siedziałam z chorym kubulem w domu a niemąż latał do pracy z pracy, po zakupy, po gazetke, po papierosy i jeszcze raz do bankomatu i tak w koło macieju.
dziś wpada do mnie sasiadka, czy nie moge jej wody na herbatke pożyczyć bo ona nie zdażyła złapać. mówie - o co chodzi, mieli zakrecić tydzień temu i nie zakrecili i gdzie info. a ona mi na to, ze na klatce wisza dwie wielkie kartki z informacja od wczorajszego ranka.
no myslałam, że peknę ze złości, że niemąż tak nas zostawił bez kapki wody w czajniku, w filtrze (bo rano kawke sobie parzył) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie mówiąc już o wodzie do umycia rak, buzi, czy spuszczenia wody w wc:angry::angry::angry:. zeszlam na dół a tam na jednych i drugich drzwiach wielkie info, a on mi przz tel tłumaczy, że nie zauważył.:angry::angry: Chyba w deszczówce rece umyje i zupy też mu na deszczówce nagotuje. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

A tu leje i jak mam z tym smarkiem moim iść po mineralną chociaż?????????? A sąsiadka już poszła, wzieła dzieci i poszła do rodziców. A moi rodzice właście wczoraj wyjechali na wczasa:-:)-:)-(
No to nieźle :zawstydzona/y:. Najgorsze jak nie ma wody bez prądu przeżyje ale jak nie ma wody to mnie szlag trafia.

Mamuski my już po wizycie u Pani doktorki :) nastepna dopiero 20 stycznia....ale po wakacjach mamay sie stawic na kontrole ogólna....waga, wzrost i takie tam..... póki co mój klopsik wązy UWAGAAAAAAAA równe 9 kg:szok: ale to nic zżuci:p haahah i ma 65 cm,ale na moja miala ówne 68 tylko zgieła pytki,ale nie bede sie przeciez kłuciła, wiedac było,ze Pani doktor sie ewidentnie spieszy,bo kolejka za drzwiami......:dry:

Malutka troskzu płakała, bo pielegniarka tlumaczyla,ze ta szczepionka akurat boli.... a teraz spi....mama nadzieje,ze łagodnie zneisie,bo same dzisiaj jestesmy i bede pewnie panikowała jak nic....:sorry2::zawstydzona/y:

Jejku Lilac współczuje...ja podobnie jak Agacia wytrzymam bez prądu,ale bez wody ani rusz....bo ja zawsze mamxtak,ze jak nie ma to i rozwolnienie,i innego typu dolegliwosci...

a no i dzisiaj ciociucha przyjechala do mnie...tak wiec jedna ciezarna mniej:p hahah a ty Kajaczku jak tam????

reklama
hihi Kaja w ciązy ?????

Nie no gratulacje :tak:
hahaah czekamy na wieści....wczoraj siałysmy plotki ....to znaczy ,zeby nie było Tygrysek jej ciąze wciskała, Kaja wkońcu już sie sama zakręciła i dzisiaj miał byc teścior:p haahah

KOKUSIA
wychodz z krzakorów mam dla Ciebie awatarka....

Jak dla mnie pasuje tez jestes taka kochana i pomocna:* obiecałam i jest:) wybieraj:

Załączniki

• pszczolkamaja08.jpg
    pszczolkamaja08.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 52
  • mediumk2wowe56485f580e15ac712591.jpg
    mediumk2wowe56485f580e15ac712591.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 25
  • Maja11.jpg
    Maja11.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 23
Do góry