reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hmm mam jakies 80% rzeczy w kartonach porozstawianych po calym mieszkaniu , nie mam gdzie sie ruszyc brakuje mi miejsca dostaje powoli kalustrofobii:szok::szok::szok::szok::szok: a te 20% to nie wiem kiedy spakuje:no::no::no: brak mi weny do pakowania a musze wszystko juz na piatek miec na tip top pozaklejane:nerd::nerd::nerd::nerd: ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może ci pomóc z tym pakowaniem?

I gratulujemy ząbka:-D
Zabilabym chyba:-D:-D

już nie żyje;-):-D
lilac wystaw garnek za okno, do 16 zdazysz wypic jakas kawke ;-)
kochana, deszczówke to ja zbieram niemężowemu na zupkę a sobie już zakupiłam frykasy

Ten mój Kubul to chyba połamie sobie te dwa zęby zanim wyrosną następne, tak wszystko gryzie. Już sobie zrobił kuku w paluszek u nóżki:-D.

A miałam wam wcześniej powiedzieć ale nerwa miałam i zapomniałam. Wczoraj niemąż trzymał Kubunia na kolanach , był bez koszulki, i ze mną gadał. Patrzymy a mały przyssałmu się do sutka, nic nie poleciało to twardo jeszcze raz próbował:-D:-D:-D ale w końcu zrezygnował.

reklama
Witajcie mamuśki :-)
STO LATEK DLA DZISIAJ ŚWIĘTUJĄCYCH :-)

Ja chyba oszaleję. Noc była KOSZMARNA. Bartek obudził się o 3 wyspany jak nie wiem co więc wzięłam go do siebie do łóżka ( mężuś w pracy na nockę ), zawsze jak go brałam do siebie to od razu zasypiał, ale nie dziś :no: dzis się turlał, pełzał po całym łóżku, śmiał się, gadał coś tam, i tak do 5 :szok: o 5 w końcu zasnął ale już przed 7 się obudził :baffled::baffled: dzisiaj w ciągu dnia też jakoś nie śpi, tyle że już się nie śmieje a ciągle marudzi :baffled: mam dość.

o lilac zapraszam ja w nagrode za pomoc w pakowaniu ofiaryje wam dostep do wody:-D:-D:-D:-D
tygrysie, mówisz i masz! Zaraz moge lecieć
Ja chyba oszaleję. Noc była KOSZMARNA. Bartek obudził się o 3 wyspany jak nie wiem co więc wzięłam go do siebie do łóżka ( mężuś w pracy na nockę ), zawsze jak go brałam do siebie to od razu zasypiał, ale nie dziś :no: dzis się turlał, pełzał po całym łóżku, śmiał się, gadał coś tam, i tak do 5 :szok: o 5 w końcu zasnął ale już przed 7 się obudził :baffled::baffled: dzisiaj w ciągu dnia też jakoś nie śpi, tyle że już się nie śmieje a ciągle marudzi :baffled: mam dość.
no to rzeczywiście sobie nie pospałaś, może uda ci sie w ciągu dnia chociaż.

A mojemu małemu odkrywcy już nie wystarcza jego kolorowa, ciepła i bezpieczna piankowa mata. Kłade go tam a on po chwili jest w zupełnie innym miejscu i to turlając się:-). Bardzo sie ciesze!, bo jeszcze niedawno w ogóle nie był zainteresowany zmianą pozycji. Musze iść, bo zaczyna gryźć nogę łóżeczka....

A w ogole przypomnialo mi sie jak powiedzialam amo ze test jest pozytywny,1go kwietnia...A on mnie wysmial,gad,nie zapomne mu tego:-D:-D
Ja tez robiła 1 kwietnia i mój nie chciał wierzyc, było w trasie i myślał ze to zarcik

To co?wszystkie macie okresy???
Mi się wczoraj na szczęście skończył:-D:-D

Dzisiaj spędziliśmy bardzo miły dzień u Moni i Nikolki :-)
Dziewczyny szczypały się , gryzły, śliniły i płakały razem :-D
Normalnie ubaw mieliśmy po pachy. Nikola bardzo ładnie zasuwa na czterech i wogóle tak Nas zagadwyała "dada" "mama""tata".
No świetna jest.

Moja Pyśka zbliża się do kolejnego skoku rozwojowego 8 miesiąca i już zaczyna być markotna ale damy radę i czekamy na kolejny przełom w jej zachowaniu.
Oczywiście jest zdrowa i wspaniale się rozwija więc jestem spokojna choć szybko się denerwuje ale to ma po mamusie.
Niestey nie chce mleka i tylko słoiczki ale chociaż 2 razy dziennie jakoś wypije Bebilon bo ją namawiam.
A to z jedzeniem ma po tatusiu.:tak:
No to super, ze spedziłyscie miło dzień i ze Oliwcia ma taką fajną kolezankę. a ztym skokiem rozwojowym moze nie będzie tak źle;-)

hej wpadlam tylko na chwile pochwalic sie (choc raczej nad tym ubolewam) ze moj lutuś staje na nozki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szok!!ani mu sie sni raczkowac tylko sie czegos lapie i sru do gory. pozniej wstawie filmik.
a teraz lece na step :-D
Gratulacji dla malego zdolniachy

Maksiu wszystkiego najlepszego z okazji 7 miesięcy!!!

Pytia musze się pochwalić ze udało mi się nauczyć córcie zasypiać bez cycusia - i teraz śpimy w łóżeczku, jedzonko o 4 rano i dalej śpimy w łóżeczku, jestem z Vikusi bardzo dumna:tak::-)
Dołączam sie do zyczonek:
Maksiu wszystkiego najlepszego z okazji 7 miesięcy!!!

Renia, gratulacje dla mamusi, ze ma taką zdolną Córuchnę, oby tak dalej

uwagaaaaaaaaaaaaaaaaa postukalam lyzeczka i jest zabek!!!!!!!! dolna lewa jedyneczka!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJEMY!!!!!!!
Zaraz wyskoczę z pracy postukac Młodej, może cosik wystukam:-D

sliczny avatarek:tak::tak: teraz grudnioweczki beda mialy w avatarkach caly zwierzyniec:-D:-D:-D:-D
Wszystkie macie fajne awatarki, może któraś zrobi jakiś casting na awatarek dla mnie:zawstydzona/y:

Bliźniaki a cosik takiego??

Załączniki

• pu.i.wp.pl.gif
    pu.i.wp.pl.gif
    5,5 KB · Wyświetleń: 59
  • pu.i.wp.pl1.gif
    pu.i.wp.pl1.gif
    25,6 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry