reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
mojej kolezanki coreczka dostala pierwszego zabka jak miala roczek wlasnie, ale moze fajnie gdyz zawsze to kilka miesiecy dluzej bedzie miec wlasne zeby na staroscmnie to sie wlasciwie nie spieszy bo jak sobie pomysle jak mnie maly zacznie gryzc przy jedzeniuale ostatnio czytalam chyba w mamo to ja ze dziecko w 13 miesiacu jeszcze nie mialo
zabkow ale kazali isc do dentysty

tygrysek82
heheheh swietnyno i jest pejczyk hehe, dobranoc

blizniaki2000
Dziękuję, dziękuje to dzięki Kanusiblizniaczku super avatar![]()
A obrazek wybrali moi chłopcy
no i awatarek super, udanego wieczorku z mężusiem, tylko uwazaj z tym pejczykiem, co by za bardzo chłopa nie przestraszycdzięki dziewczyny widzę przegłosowane to nie mam wyjścia mówicie i macie
no a ja się muszę pożegnać, bo mężuś dziś w domku i czeka na mnie aż skoczę pod prysznic i jakieś przytulanki może będąi filmik i galaretka czeka żeby ją deserkiem jakiś przystroić
więc zmykam kochane,
dobrej nocki, karaluchy pod poduchy![]()
Ale mnie gardło zaczyna bolec, chyba sobie gorące mleko z miodem na noc zrobię
Agacia82
Mami :)
Mój szwagier tez miał pierwszego ząbka na roczek,w tym roku konczy 40 lat i nie ma ani jednej blomby. Zdrowiutkie zęby a w tym roku dopiero wybiły mu się zęby mądrości. I takie bialutkie ma.mojej kolezanki coreczka dostala pierwszego zabka jak miala roczek wlasnie, ale moze fajnie gdyz zawsze to kilka miesiecy dluzej bedzie miec wlasne zeby na starosc![]()
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
no właśnie jak wygląda ta ryjówkahehehhea jak wyglada ryjowka
![]()

to super ze Julcia byla grzecznaHej witajcie, my juz po pogrzebie...zgodnie z waszymi zapewnieiami Julcia była grzeczna i moja siaotra dała sobie radę, teraz spi nasz aniołeczek![]()

ja moge byc prosiakiem, ale raczej wielorybkiem lub foczkaa moze ktos chce zostac prosiaczkieemi kandydat na mojego avatara hehhe:-):-):-)

Madzienko ale Twoja Kitty jest słodziutka![]()

juz jestemczy ja wlasnie trzy strony o awatarach przeczytalam???
a sprobujcie sie ze mnie i mamusi nabijac...
apropos,gdzie jestes mamusiu![]()
Mamusia ma dzisiaj o dzwudziestej ten zabieg na kolanie i juz portkami trzęsie

oj zepsulo sie kochana, my to z toba piszemy o powaznych rzeczachNo pamietam,ale nie moze z nami potrzasc
Ale ja sie w sumie nie dziwie,bo tu od kilku stron jakies niepowazne rzeczy czytam,ja juz nie wiem,chyba zepsulo sie to forum...![]()

dzieki za kciukiNo wlasnie wiec lepiej sie zawijam))
Mamusiu,trzymam kciuki,wszystko bedzie oki,nie taki diabel strasznyNapewno dasz rade!!
no wiec zaraz opisze co i jak bylo, ale ogolnie do d....:-Piekne avatarki macie dziewczynki
A jak Mamusia????Odezwij sie kochana, dużą krzywdę Ci robili???
Ja zmykam spać bo ciężki dzień za nami
DOBRANOC!!!!!