reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

mnie to sie wlasciwie nie spieszy bo jak sobie pomysle jak mnie maly zacznie gryzc przy jedzeniu:baffled: ale ostatnio czytalam chyba w mamo to ja ze dziecko w 13 miesiacu jeszcze nie mialo :szok:zabkow ale kazali isc do dentysty

reklama
mnie to sie wlasciwie nie spieszy bo jak sobie pomysle jak mnie maly zacznie gryzc przy jedzeniu:baffled: ale ostatnio czytalam chyba w mamo to ja ze dziecko w 13 miesiacu jeszcze nie mialo :szok:zabkow ale kazali isc do dentysty
mojej kolezanki coreczka dostala pierwszego zabka jak miala roczek wlasnie, ale moze fajnie gdyz zawsze to kilka miesiecy dluzej bedzie miec wlasne zeby na starosc:-D:-D:-D:-D:-D

blizniaczku super avatar:tak::tak::tak::tak:
Dziękuję, dziękuje to dzięki Kanusi
A obrazek wybrali moi chłopcy

dzięki dziewczyny widzę przegłosowane to nie mam wyjścia mówicie i macie:tak:
no a ja się muszę pożegnać, bo mężuś dziś w domku i czeka na mnie aż skoczę pod prysznic i jakieś przytulanki może będą:-pi filmik i galaretka czeka żeby ją deserkiem jakiś przystroić:-pwięc zmykam kochane,
dobrej nocki, karaluchy pod poduchy:-D
no i awatarek super, udanego wieczorku z mężusiem, tylko uwazaj z tym pejczykiem, co by za bardzo chłopa nie przestraszyc

Ale mnie gardło zaczyna bolec, chyba sobie gorące mleko z miodem na noc zrobię

wszystkie avatarki sliczne tylko masz racje beciaczku ze bedzie troche czasu potrzeba na przyzwyczajenie sie;-) moje dziecko znowu zajelo cale lozko i nie mam nawet gdzie sie polozyc:-D

mojej kolezanki coreczka dostala pierwszego zabka jak miala roczek wlasnie, ale moze fajnie gdyz zawsze to kilka miesiecy dluzej bedzie miec wlasne zeby na starosc:-D:-D:-D:-D:-D
Mój szwagier tez miał pierwszego ząbka na roczek,w tym roku konczy 40 lat i nie ma ani jednej blomby. Zdrowiutkie zęby a w tym roku dopiero wybiły mu się zęby mądrości. I takie bialutkie ma.

Piekne avatarki macie dziewczynki:-D:-D:-D

A jak Mamusia????Odezwij sie kochana, dużą krzywdę Ci robili???:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Ja zmykam spać bo ciężki dzień za nami:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

DOBRANOC!!!!!

reklama
hehehhe:-D:-D:-D:-D:-D a jak wyglada ryjowka:szok::szok::szok::szok:
no właśnie jak wygląda ta ryjówka:szok:
Hej witajcie, my juz po pogrzebie...zgodnie z waszymi zapewnieiami Julcia była grzeczna i moja siaotra dała sobie radę, teraz spi nasz aniołeczek:tak::tak::tak:
to super ze Julcia byla grzeczna:tak::tak::tak:
a moze ktos chce zostac prosiaczkieem:-D:-D:-D:-Di kandydat na mojego avatara hehhe:-):-):-)
ja moge byc prosiakiem, ale raczej wielorybkiem lub foczka:-D:-D:-D
Madzienko ale Twoja Kitty jest słodziutka:tak:
:tak::tak::tak::tak:
czy ja wlasnie trzy strony o awatarach przeczytalam:szok::szok::-D:-D:-D???
a sprobujcie sie ze mnie i mamusi nabijac:-D:-D...
apropos,gdzie jestes mamusiu:confused:
juz jestem
Mamusia ma dzisiaj o dzwudziestej ten zabieg na kolanie i juz portkami trzęsie
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No pamietam,ale nie moze z nami potrzasc:tak:
Ale ja sie w sumie nie dziwie,bo tu od kilku stron jakies niepowazne rzeczy czytam,ja juz nie wiem,chyba zepsulo sie to forum...:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oj zepsulo sie kochana, my to z toba piszemy o powaznych rzeczach:-D:-D:-D:-D
No wlasnie wiec lepiej sie zawijam:szok::szok::)))
Mamusiu,trzymam kciuki,wszystko bedzie oki,nie taki diabel straszny:tak:Napewno dasz rade!!
dzieki za kciuki
Piekne avatarki macie dziewczynki:-D:-D:-D

A jak Mamusia????Odezwij sie kochana, dużą krzywdę Ci robili???:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Ja zmykam spać bo ciężki dzień za nami:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

DOBRANOC!!!!!
no wiec zaraz opisze co i jak bylo, ale ogolnie do d....:-:)-:)-:)-(

Do góry