reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

oooo, czyli zrezygnowałaś jednak z karmienia? nie dała się Karolinka przekonać?
bo u nas nawrót miłości do cycusia i jest po staremu, ale dziś udało mi się wpakować w małego kaszkę na wieczór i tak po cichutku liczę na lepszą noc niż poprzednia.
co ty, moja jak widzi cycka to tak krzyczy, jakby ja ze skore obdzierali
nie moglam juz tego sluchac

reklama
ollcia a ja kanapke z serkiem zołtym :zawstydzona/y:
udało mi sie zmienic avatarek mam nadzieje ze mi mamusia nie bedzie chciała Lumpka zabrac;-):-Dja sie jak najbardziej utozsamiam
ide spac bo oczy na zapałkach
acha Pati dzis aniołem nie była, raczej nała marudką ale ma wszystkie oznaki zblizajacych sie kolejnych zebow:baffled:, Tygrysiatku zebolka tez gratulujemy:tak: pierwsze koty za płoty
Wazymy 8550 wzrost 68,5 :-)
i neistety skierowanie do poradni preluksacyjnej bo asymetria fałdek na udzie jest duza:nerd: ja jakos wczesniej nie pomyslałam, ze cos moze byc nie tak, szczególnie ze usg bioderek wyszło w ok, a teraz sie martwie:-(

pyciolku, a te kolczyki to swarowskiego?ja takie chcem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:-D:-D:-D:-D:-D kochana kupilam je w Niemczech jak byłam u mojej mamy w kwietniu na odwiedzinach w jakims sklepie odziezowym za ..........................................................................................................................................................az 7 euro.......fajne, nie?:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D kochana kupilam je w Niemczech jak byłam u mojej mamy w kwietniu na odwiedzinach w jakims sklepie odziezowym za ..........................................................................................................................................................az 7 euro.......fajne, nie?:-D:-D:-D
superasnie

reklama
ollcia a ja kanapke z serkiem zołtym :zawstydzona/y:
udało mi sie zmienic avatarek mam nadzieje ze mi mamusia nie bedzie chciała Lumpka zabrac;-):-Dja sie jak najbardziej utozsamiam
ide spac bo oczy na zapałkach
acha Pati dzis aniołem nie była, raczej nała marudką ale ma wszystkie oznaki zblizajacych sie kolejnych zebow:baffled:, Tygrysiatku zebolka tez gratulujemy:tak: pierwsze koty za płoty
Wazymy 8550 wzrost 68,5 :-)
i neistety skierowanie do poradni preluksacyjnej bo asymetria fałdek na udzie jest duza:nerd: ja jakos wczesniej nie pomyslałam, ze cos moze byc nie tak, szczególnie ze usg bioderek wyszło w ok, a teraz sie martwie:-(
nie zabiore bo ja mam misia, a mis jest taki jak ja czyli puszysty
nie martw sie na zapas, bedzie wszytsko oki

Do góry