pyciolek87
Mama Alexa:*
superasnie

nie zabiore bo ja mam misia, a mis jest taki jak ja czyli puszysty
zaraz pojde po patelnie albo mlotek i to nie gumowy ani plasti

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
superasnie
nie zabiore bo ja mam misia, a mis jest taki jak ja czyli puszysty
to juz bardzo dziekuje, a jak kupisz to bardziej podziekujejak takie kiedys znajde to kupie specjam=lnie dla Ciebie
zaraz pojde po patelnie albo mlotek i to nie gumowy ani plastikowy
możesz kupować wszystko co srebrne i nie srebrne, bo ja uwielbiam takie rzeczy, a srebra mam tyle, ze mezulek mowie ze jak będzie mega kryzys to wystawi cale moje srebro na allegro![]()
:-d:-d:-d:-d:-dhiohiii no to na
bank kupie co by kiedys was wspomóc:-d:-d:-d:-d:-d
nie no az tak nie mamwiecie tak przyznam sie szczezrze ze po ciazy tak jakos sie zaniedbalam....nie mam czasu na nic...nawet chodze w zarosnietych nogach bo mi sie poprostu nie chce....nigdy trak nie mialam bo zawsze dbalam o siebie...a teraz nawet moj niemezowy stara sie delikatnie zwracac mi juz uwage bo go moje wlosy na nogach kluja....i to nie tylko o to chodzi , nawet jak chodzilismy na zakupy to nie chchialam sobie nic kupowac bo bezsensu...
no ale troszke mi sie poprawilo jak przyjechala moja siostra bo sie zmobilizowalm chociaz do tego by zrobic makijaz i pomalowac paznokcie u stop....tez tak macie.?
:-(
ślicznie wyszłaś na tym zdjęciu i koniec kropka,a te kolczyki to .....no comments
![]()