reklama
shingle - trzymam kciuki
Anyolki -za Twoja siostrę też trzymam - to naprawdę niesprawiedliwe jest że jedni mogą bez problemu zachodzić w ciążę, a inni mają takie duże problemy.
A mnie dzisiaj od rana mdłości męczą - to okropne. Czy mdłości to w pierwszym trymeście są najczęściej?
Anyolki -za Twoja siostrę też trzymam - to naprawdę niesprawiedliwe jest że jedni mogą bez problemu zachodzić w ciążę, a inni mają takie duże problemy.
A mnie dzisiaj od rana mdłości męczą - to okropne. Czy mdłości to w pierwszym trymeście są najczęściej?
Za kciuki podziękuję jak wrócę
Ggosia teoria mówi że poranne nudności najczęściej są w pierwszym trymestrze i kończą się z 12 tygodniem. Ale to tylko teoria ...
Dziewczyny jak mi źle przez te plecy ....
Nigdy w życiu tak nie miałam. Kurde starość nie radość ...

Ggosia teoria mówi że poranne nudności najczęściej są w pierwszym trymestrze i kończą się z 12 tygodniem. Ale to tylko teoria ...
Dziewczyny jak mi źle przez te plecy ....

Ostatnia edycja:
witambyłam na wizycie kontrolnej i wszystko w porządku. Ale jedno mnie zdziwiło , bo mieszkam teraz w Holandii i tutejsza położna ( tutaj tylko położne prowadzą ciążę , ginekolog robi to tylko w przypadku ciąży patologicznej itp.) dała mi skierowanie na testy na HIV , syfilis itp!! u nich to normalne takie badania robią w każedj ciąży. No i postanowiłam ,że wracam jednak do Polski , chce zeby polscy lekarze sie mna zajęli, chyba będę czuła się bezpieczniej ..
Zrobiłam dokładnie tak samo ! Nie ufam holenderskim lekarzom . Mój M rozchorował sie całkiem na poważnie , prawie 40 st goraczki zdarzało sie ze tracił przytomnosc , mało nie udusił sie od kaszlu a od kataru nie umiał oddychac . Wiatracki lekarz kazał mu pić ciepłą herbate z miodem i cytryną
Ale tam jest inaczej . wieje jak cholera , zimno siąpi deszcz a małe dzieciaczki bez czapek i z gołymi nogami , bez szalików ...U nas to nie do pomyślenia...
Dlatego też wróciłam do kraju .
olenka12345
Fanka BB :)
mamuśki wszystko będzie dobrze!pamiętajcie,że teraz jestesmy bardziej przewrażliwione i jak tylko cos to kojarzymy z najgorszym..głowa do góry:]trzeba byc dobrej myśli..ja wczoraj pierwszy raz usłyszałam bicie serduszka mojej fasoleczki!co za uczucie!tego sie nie da nawet opisac..o ciąży dowiedziałam sie w 5 tyg. dokładnie w dzień ojca..hehe i miałam wszystkie objawy,mdlałam,wymiotowałam a wczoraj mi strasznie od rana krew z nosa leciała to poszłam bo juz myślałam że cos nie tak ale wszystko wporządku dlatego też nie martwcie sie za wczasu!
pozdrawiam wszystkie mamuśki
;-)
olenka12345
Fanka BB :)
"A mnie dzisiaj od rana mdłości męczą - to okropne. Czy mdłości to w pierwszym trymeście są najczęściej?"
Ggosiu! ja odkąd zaszłam w ciąze praktycznie codziennie wymiotuję o dziwio dzisiaj sie dobrze czuję i narazie mnie nie mdli:] mam nadzieje ,że szybciutko Ci to minie
pozdrawiam
;-)
Ggosiu! ja odkąd zaszłam w ciąze praktycznie codziennie wymiotuję o dziwio dzisiaj sie dobrze czuję i narazie mnie nie mdli:] mam nadzieje ,że szybciutko Ci to minie
reklama