Agacia82
Mami :)
Tej to dobrze ... mój 7:15 jak w zegarku :-(Wiecie ze my dopiero wstalysmy
Ide po sniadanie i wracam Was czytac![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tej to dobrze ... mój 7:15 jak w zegarku :-(Wiecie ze my dopiero wstalysmy
Ide po sniadanie i wracam Was czytac![]()
Oj jakoś ciężko to widzęno to ja już ciebie zmobilizuje
szybko makijaż robić i to juz
ja właśnie popijam kawę i zaczynam się brać za makijaż
a no tak;-)no wiesz szeryf pyta, to muszę odpowiadać![]()
no zobaczymyOj jakoś ciężko to widzęAle obiecuję że jak już dostanę te nowe perfumki to się zmobilizuję i makijaż do nich trzasnę;-)a no i jeszcze jak wkońcu się namyślicie na tego grilla to też nie będę straszyc
![]()
ooooooooooooomam ochote na paczka z marmoladą !!!!!!!!!!!!!![]()
czekam na okres i tak mnie nosi po lodowce i po asortymencie z cukierni ze jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno zobaczymy
ooooooooooooo
jakie zachcianki![]()
Ja dzis na sniadanie zjadlam 4 kanapki z serem, szynka,pomidorem i ogorkiem i do tego 2 kawalki ciasta czekoladowego z kawalkami czekolady i 1 kawalek sernika z budyniemmam ochote na paczka z marmoladą !!!!!!!!!!!!!![]()
mnie tez nosi po lodowce bo czekam na okres od 1.03.2008 juzczekam na okres i tak mnie nosi po lodowce i po asortymencie z cukierni ze jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
o to super dietkę masz, no ale szeryfom wolnoJa dzis na sniadanie zjadlam 4 kanapki z serem, szynka,pomidorem i ogorkiem i do tego 2 kawalki ciasta czekoladowego z kawalkami czekolady i 1 kawalek sernika z budyniem(oblesny zarlok
)
mnie tez nosi po lodowce bo czekam na okres od 1.03.2008 juz![]()
Ja dzis na sniadanie zjadlam 4 kanapki z serem, szynka,pomidorem i ogorkiem i do tego 2 kawalki ciasta czekoladowego z kawalkami czekolady i 1 kawalek sernika z budyniem(oblesny zarlok
)
oooooooo cyprysiowa w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mnie tez nosi po lodowce bo czekam na okres od 1.03.2008 juz![]()
a ja na szczęście nie mam już nic słodkiego w domuczekam na okres i tak mnie nosi po lodowce i po asortymencie z cukierni ze jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()