mamusia2008
mamusia Karolinki
no i sie zaczyna, jak nie kaja to cyprysiowa,oooooooo cyprysiowa w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i sie zaczyna, jak nie kaja to cyprysiowa,oooooooo cyprysiowa w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
łoo matko, nawet na podłodze nie leząa ja na szczęście nie mam już nic słodkiego w domu
nawet cukierki po podłodze nie leżą![]()
dziadek się ostatnio opuścił:-łoo matko, nawet na podłodze nie lezą, a co to się stało, czyżby Marcin wszystko zjadł
![]()
hihi no pewnie i to juz na koncówce. Co wy zdjec nie widzialyscie moichjezu podziel sie tym ciastem czekoladowym i sernikiem!!!!!!!!!!!!!!!!! dostalam slinotoku:--
-
-(
oooooooo cyprysiowa w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
zgadzam sie naganaCo do Cukiereczka to czy ona przypadkiem nie miala jechac do rzymu po paszport, ale tak bez poinformowania nas!!!!Szeryfie nalezy się Landryneczce nagana!!!!!
![]()
Czuje sie wyobcowana...Wy wszystkie takie slodkie awatary a ja takiego groznego, szczerbatego szeryfa
;-) Wolalabym juz krola lwa
Tez o tym myslalam i mysle ze pumba bylby tu dobrym pomyslem;-)
nie slodze tylko mowie prawdenie lubie slodzic
nie gadam glupoty
podobasz mi sie na tym zdjeciu wiec mowie co mysle
tak juz mlodziej, kobito ja juz mam prawie 31 lat
No bo kurcze moglybyscie poczekac az wstane,do 10-11 i raz bylabym pierwszaA tak wogóle to dzień dobry:-)
O widzę że Baciaczek się sprężyła i pierwsza się zameldowałano i zakusy Kajki na pierwsze miejsce szlak trafił
Kaja sprężaj się to może w pierwszej trójce się wyrobisz śpiochu
![]()
Ale kuszacao brzmi ten asortyment...Ja na sniadanie wciagnelam kielbase smazona z cebulaczekam na okres i tak mnie nosi po lodowce i po asortymencie z cukierni ze jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
Jeju,ile ja bym dala za ten sernikJa dzis na sniadanie zjadlam 4 kanapki z serem, szynka,pomidorem i ogorkiem i do tego 2 kawalki ciasta czekoladowego z kawalkami czekolady i 1 kawalek sernika z budyniem(oblesny zarlok
)
Rozpatrze prosbe ;-) W ciagu 7 dni roboczych od daty zlozeniaRany w ogóle nie macie litości, jakoś Was nadrobiłam ale kompletnie nie pamiętam co mialam napisac:--
-
-
-(
Przede wszystkim dzień dobry, my juz po spacerku i zakupach, Jula teraz spi a ja jak zwykle siedze przed kompem i czytam o pączusiach, ciasteczkach...ach dziewczynki apetytu mi narobilyscie, chyba jeszcze raz pojde na zakupy!!!!!
Co do Cukiereczka to czy ona przypadkiem nie miala jechac do rzymu po paszport, ale tak bez poinformowania nas!!!!Szeryfie nalezy się Landryneczce nagana!!!!!
![]()
Wpadaj mam kostke tego i kostke zwyklego jeszcze.rzeczywiscie,masz avatar ktory mowi sam za siebie i nie znosi sprzeciwu
Jeju,ile ja bym dala za ten sernik![]()
a jak twoja wątroba i żołądek po takim śniadaniuAle kuszacao brzmi ten asortyment...Ja na sniadanie wciagnelam kielbase smazona z cebulaA po lodowce mnie nosi i bez okresu
![]()
Rozpatrze prosbe ;-) W ciagu 7 dni roboczych od daty zlozenia
Wpadaj mam kostke tego i kostke zwyklego jeszcze.![]()
Dobrze..:-)a jak twoja wątroba i żołądek po takim śniadaniu![]()