reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
jezu podziel sie tym ciastem czekoladowym i sernikiem!!!!!!!!!!!!!!!!! dostalam slinotoku:-:)-:)-:)-(

oooooooo cyprysiowa w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:
hihi no pewnie i to juz na koncówce. Co wy zdjec nie widzialyscie moich :confused::-D
Zapraszam na opieke, zadam tam za moment bardzo nurtujace mnie pytanie;-)

Rany w ogóle nie macie litości, jakoś Was nadrobiłam ale kompletnie nie pamiętam co mialam napisac:-:)-:)-:)-:)-(

Przede wszystkim dzień dobry, my juz po spacerku i zakupach, Jula teraz spi a ja jak zwykle siedze przed kompem i czytam o pączusiach, ciasteczkach...ach dziewczynki apetytu mi narobilyscie, chyba jeszcze raz pojde na zakupy!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

Co do Cukiereczka to czy ona przypadkiem nie miala jechac do rzymu po paszport, ale tak bez poinformowania nas:szok::szok::szok::szok:!!!!Szeryfie nalezy się Landryneczce nagana!!!!!:cool2::cool2::cool2:

Czuje sie wyobcowana...:zawstydzona/y: Wy wszystkie takie slodkie awatary a ja takiego groznego, szczerbatego szeryfa:-D;-) Wolalabym juz krola lwa:-D

Tez o tym myslalam i mysle ze pumba bylby tu dobrym pomyslem :-D;-)
:-D:-D:-D rzeczywiscie,masz avatar ktory mowi sam za siebie i nie znosi sprzeciwu:szok::szok:

nie slodze tylko mowie prawde:tak::tak::tak::tak:nie lubie slodzic

nie gadam glupoty
podobasz mi sie na tym zdjeciu wiec mowie co mysle
tak juz mlodziej, kobito ja juz mam prawie 31 lat

Ja tez!!We wrzesniu mi stuknie 31 lat:szok::szok::-D

A tak wogóle to dzień dobry:-)
O widzę że Baciaczek się sprężyła i pierwsza się zameldowała:tak:no i zakusy Kajki na pierwsze miejsce szlak trafił:-DKaja sprężaj się to może w pierwszej trójce się wyrobisz śpiochu:-D:-D:-D:-D:-D
No bo kurcze moglybyscie poczekac az wstane,do 10-11 i raz bylabym pierwsza:-D:-D

czekam na okres i tak mnie nosi po lodowce i po asortymencie z cukierni ze jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Ale kuszacao brzmi ten asortyment...Ja na sniadanie wciagnelam kielbase smazona z cebula:zawstydzona/y:A po lodowce mnie nosi i bez okresu:-D:-D

Ja dzis na sniadanie zjadlam 4 kanapki z serem, szynka,pomidorem i ogorkiem i do tego 2 kawalki ciasta czekoladowego z kawalkami czekolady i 1 kawalek sernika z budyniem :zawstydzona/y: (oblesny zarlok :no2::no2::no2:)
Jeju,ile ja bym dala za ten sernik:-D

Rany w ogóle nie macie litości, jakoś Was nadrobiłam ale kompletnie nie pamiętam co mialam napisac:-:)-:)-:)-:)-(

Przede wszystkim dzień dobry, my juz po spacerku i zakupach, Jula teraz spi a ja jak zwykle siedze przed kompem i czytam o pączusiach, ciasteczkach...ach dziewczynki apetytu mi narobilyscie, chyba jeszcze raz pojde na zakupy!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

Co do Cukiereczka to czy ona przypadkiem nie miala jechac do rzymu po paszport, ale tak bez poinformowania nas:szok::szok::szok::szok:!!!!Szeryfie nalezy się Landryneczce nagana!!!!!:cool2::cool2::cool2:
Rozpatrze prosbe ;-) W ciagu 7 dni roboczych od daty zlozenia :-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D rzeczywiscie,masz avatar ktory mowi sam za siebie i nie znosi sprzeciwu:szok::szok:

Jeju,ile ja bym dala za ten sernik:-D
Wpadaj mam kostke tego i kostke zwyklego jeszcze. :baffled:

reklama
Do góry