zielona.wampirzyca
mamusieńka
dla pewności zatestowałam...1 krecha. Czyli na pewno nie jestem w ciąży- czekam do 16-17 dc, jak nic ze śluzem się nie zmieni to gnam do gina...ale mam nadzieję, że samo się ruszy:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ale przytulanko bylo we wtorek dokladnie 11 dnia cyklu
teraz tylko czekac...juz nie moge wytrzymac mysle ze za ok tydzien zrobie 1 test!trzymajcie kciuki buzka dla Was:-);-)

Witaj w naszym gronieWitajcie dziewczyny moim marzeniem jest zostac "kwietnioweczka 2010:-).mam juz 2 dzieci ale bardzo chcialabym miec coreczke;-)probujemy od tego miesiaca czyli to dopiero 1 probaale przytulanko bylo we wtorek dokladnie 11 dnia cyklu
teraz tylko czekac...juz nie moge wytrzymac mysle ze za ok tydzien zrobie 1 test!trzymajcie kciuki buzka dla Was:-);-)
![]()
Witajcie dziewczyny moim marzeniem jest zostac "kwietnioweczka 2010:-).mam juz 2 dzieci ale bardzo chcialabym miec coreczke;-)probujemy od tego miesiaca czyli to dopiero 1 probaale przytulanko bylo we wtorek dokladnie 11 dnia cyklu
![]()

kurcze jak przytulanko bylo we wtorek a dzis jest owulka to moze byc jescze dziewczynka??
POMOCY

kurcze problem plega na tym ze u nas zeby dostac sie do gina to musze miec skierownie:-(najpierw trzeba isc do lekarza gp ktory jest od wszystkiego(i od niczego)jest i pediatra i genekologiem i okuliskta itp itd...owulacja powinna wystapic jutro moze to dlatego albo juz dzis wystapila??jak to owulka to moze za pozno wspolzylam zeby wyszla dziewczynka??kurcze jak przytulanko bylo we wtorek a dzis jest owulka to moze byc jescze dziewczynka??
POMOCY
![]()

powodzenia w starankach życzę. trzymam kciuki żeby w tym cyklu Ci się udało no i żeby była dziewczynka
. To i mój pierwszy cykl starań. Zobaczymy jak będzie:-).