reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dla pewności zatestowałam...1 krecha. Czyli na pewno nie jestem w ciąży- czekam do 16-17 dc, jak nic ze śluzem się nie zmieni to gnam do gina...ale mam nadzieję, że samo się ruszy:-)

reklama
Witajcie dziewczyny moim marzeniem jest zostac "kwietnioweczka 2010:-).mam juz 2 dzieci ale bardzo chcialabym miec coreczke;-)probujemy od tego miesiaca czyli to dopiero 1 proba:tak: ale przytulanko bylo we wtorek dokladnie 11 dnia cyklu:-Dteraz tylko czekac...juz nie moge wytrzymac mysle ze za ok tydzien zrobie 1 test!trzymajcie kciuki buzka dla Was:-);-):tak::-D

Witajcie dziewczyny moim marzeniem jest zostac "kwietnioweczka 2010:-).mam juz 2 dzieci ale bardzo chcialabym miec coreczke;-)probujemy od tego miesiaca czyli to dopiero 1 proba:tak: ale przytulanko bylo we wtorek dokladnie 11 dnia cyklu:-Dteraz tylko czekac...juz nie moge wytrzymac mysle ze za ok tydzien zrobie 1 test!trzymajcie kciuki buzka dla Was:-);-):tak::-D
Witaj w naszym gronie

no to super, to trzymamy kciuki mocno zaciśnięte :tak::tak:

dziekuje Wam bardzo,martwie sie ze nic z tego nie bedzie,strasznie boli mnie brzuch i dostalam"uplawy" zalamalam sie:-(

nie ma co się łamać- gnaj do gina, może to infekcja i dostaniesz leki...a może brzuszek boli, bo masz spóźnioną owulację???różnie to bywa...w każdym razie nie łam się:-)

kurcze problem plega na tym ze u nas zeby dostac sie do gina to musze miec skierownie:-(najpierw trzeba isc do lekarza gp ktory jest od wszystkiego(i od niczego)jest i pediatra i genekologiem i okuliskta itp itd...owulacja powinna wystapic jutro moze to dlatego albo juz dzis wystapila??jak to owulka to moze za pozno wspolzylam zeby wyszla dziewczynka??:baffled:kurcze jak przytulanko bylo we wtorek a dzis jest owulka to moze byc jescze dziewczynka??:confused::confused:POMOCY:confused::confused:

kurcze problem plega na tym ze u nas zeby dostac sie do gina to musze miec skierownie:-(najpierw trzeba isc do lekarza gp ktory jest od wszystkiego(i od niczego)jest i pediatra i genekologiem i okuliskta itp itd...owulacja powinna wystapic jutro moze to dlatego albo juz dzis wystapila??jak to owulka to moze za pozno wspolzylam zeby wyszla dziewczynka??:baffled:kurcze jak przytulanko bylo we wtorek a dzis jest owulka to moze byc jescze dziewczynka??:confused::confused:POMOCY:confused::confused:

Witaj Pati i powodzenia w starankach:-)

Z tego co ja "wiem", a przynajmniej slyszalam to wlasnie na dziewczynke trzeba wspolzyc przed owulka bo "zenskie" plemniki zyja dluzej, ale sa wolniejsze, natomist meskie sa szybsze, ale zyja krocej. wiec starajac sie w dzien owulacji wygrywaja meskie, a przed owu zenskie:-D

Wiadomo faceci facetami, ale jesli chodzi o przetrwanie to juz od plemnika jestesmy bardziej wytrzymale:-):-):-):-) hahaha

Takze jesli to prawda, bo wiadomo nikt tak do kona nie wie, to mysle za jak najbardziej masz szanse na dziewczynke :tak:

reklama
Cześć dziewczyny:-).
Witaj Pati:tak: powodzenia w starankach życzę. trzymam kciuki żeby w tym cyklu Ci się udało no i żeby była dziewczynka:-D. To i mój pierwszy cykl starań. Zobaczymy jak będzie:-).

Do góry