mamusia2008
mamusia Karolinki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ja ci zazdroszcze
Kanuś ate pieluchy w tej dużej pace to chyba mają różne rozmiary nie???Tygrysku można dostac takie duże paki, ja kupuje raz na jakis czas w takich kartonach sa z regóły na promocji w Carrefoure....np pampers 4 jest 132 sztuki i kosztują 79zł... zobacz Promocje! Katalog promocji - Wyprzedaż aż do -70% - Gazetka reklamowa Carrefour :-)
dobre, a gdzie ten królik bo go chyba przeoczyłam, ja się przed chwilą małża pytam jaki zwierzak by do mnie na avatar pasował a on mówi ryjówki, bo musisz wszędzie nos wściubić
no żeby go.....
To widzę, ze dość wysublimowane smaki mają nasze dzieciakimoj wczoraj jadl kola od wozka....a poszlam na chwile tylko do wc![]()
Mamusia bardzo współczuję niemiłych przeżyć ale będzie dobrze.wiec tak bolało cholerniei do teraz boli bo 2 razy kluli mi kolano i oczywiście na żywca, myślałam ze zwariuje, ale nic z tego, bo torbiel jest galaretowata i nie da rade ja odciągnąć, wiec wstrzyknęli mi jakieś lekarstwo które niby ma pomoc i torbiel ma się zrobić miękka i rzadka i we wrześniu 2 próba nakłucia torbieli, jeśli sie nie uda to wtedy operacja i będą usuwac torbiel pod znieczuleniem. Wiec kase zaplacilam ale nic nie wyszlo:-
-
-
-(tylko boli:-
-
-(
Kaja, zazdraszczam księdza, u nas to była papierkowa formalność a chrztów jak w fabryce, 12 dzieciów na jednej mszy. Jakoś niezbyt sentymentalnie to wspominam.A u ksiedza super,taki byl super,ze jakby nie byl ksiedzem....a ja mezatka
..
Przystojny jak cholipka,ale to juz wiedzialam,wyluzowany na maksa...Tak mi sie spodobal ze go w locie na obiad po chrzcinach zaprosilam...
Mowi tak,kazania nie bedzie,nie bede przynudzal,przeczytam tylko kawalek ewangelii bo to musze...Pyta nas,czy zenieni,jak nie to pomyslec o zenieniuMery upadl smok,a ten,marysiek chcesz dżizusowi koreczek zostawic?
A na koniec,ja do niego-dziekujemy,a ten do mnie nie za maco,spoko,luz
W ogole mowi,korzystajcie,poki macie cos do powiedzenia,bo jak urosnie...
No masakra....Jestem zachwyconaTylko wlasnie mowie do mojego Amo,ze jak on na tych chrzcinach wda sie z moim ojcem w dyskusje,a moj ojciec tez wyluzowany,zaraz go na wodeczke zaprosi....
![]()
Mamusia, to może trzeba zacząć jadać jak człowiek, czyli zawsze jak jesteś głodna.a ja już 10 lat nie jem po 18.00 i co i dalej wyglądam tak jak wyglądam:--
-(
możesz kupować wszystko co srebrne i nie srebrne, bo ja uwielbiam takie rzeczy, a srebra mam tyle, ze mezulek mowie ze jak będzie mega kryzys to wystawi cale moje srebro na allegro![]()
a ja wręcz przeciwnie, postanowiłam, ze dla moich kochanych mężczyzn będę zawsze sliczna i pachnąca no i nigdy niewiadomo kiedy jakiś listosz przystojny zapuka. Trza gotowym być o każdej porze;-)wiecie tak przyznam sie szczezrze ze po ciazy tak jakos sie zaniedbalam....nie mam czasu na nic...nawet chodze w zarosnietych nogach bo mi sie poprostu nie chce....nigdy trak nie mialam bo zawsze dbalam o siebie...a teraz nawet moj niemezowy stara sie delikatnie zwracac mi juz uwage bo go moje wlosy na nogach kluja....i to nie tylko o to chodzi , nawet jak chodzilismy na zakupy to nie chchialam sobie nic kupowac bo bezsensu...
no ale troszke mi sie poprawilo jak przyjechala moja siostra bo sie zmobilizowalm chociaz do tego by zrobic makijaz i pomalowac paznokcie u stop....tez tak macie.?
:-(
Ale codziennie możesz biżuterię zmieniać nie. Albo w samej chodzić:-)nie no az tak nie mam
rano wstaje, prysznic, makijaz obowiazkowo, a ciuchy nie chce kupowac bo to mnie wkurza bo nic mi nie pasuje, wiec chodze w tych co mam
Jak ja zazdroszczę. Kubul uparty, ja uparta i tak moge chodzić do niego 300 razy a w końcu tak wyje, że nawet przytulanie nie pomaga.:-Lilac wychodzi na to że moja córcia jakaś podatna jest na nowości, chyba tylko pierwszego dnia trzy razy podchodziłam do niej, drugiego tylko raz![]()
Ja dziś rano też tak się czułam:-(U nas noc taka sobieczuję się jakbym już nigdy nie miała przespać całej nocy
![]()
dla Cyprysiowej
7:15 to i tak lepiej niż 5:30.:-(Tej to dobrze ... mój 7:15 jak w zegarku :-(
mam ochote na paczka z marmoladą !!!!!!!!!!!!!![]()
czekam na okres i tak mnie nosi po lodowce i po asortymencie z cukierni ze jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
Nooooo to się wyjaśniło. Was nosiło a mnie dziś dopadło. Dobrze, że nie wczoraj. Ech!mnie tez nosi po lodowce bo czekam na okres od 1.03.2008 juz![]()
bo ja z ukrycia nadaje![]()
przyczailam sie bo kielbache szamam i zeby ktoras tam mi niepodjadla![]()
A może i u nas przelecisz, bo Kubul wyciera sobą całym.a tak serio to myłam podlogi przeciez teraz codziennie na szmacie siedze bo ten maly zamiast na puzzlach to wszedzie byle wlasnie nie tam![]()
nie wiem kiedy, gdzie i jak, bo jak pisałam wyżej to była wpadka małżeńska, bo ja to z tych bezpłodnychzdradz mi ta slodka tajemnice w jakich okolicznosciach albo w jakiej pozycji zostala poczeta Wasza grzeczniusia coreczka??![]()