reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
łoooo matko, was nadrobić zeby być na bieżąco , to sztuka nielada.
teraz bede cytowaći cytować i cytować.

Tygrysku można dostac takie duże paki, ja kupuje raz na jakis czas w takich kartonach sa z regóły na promocji w Carrefoure....np pampers 4 jest 132 sztuki i kosztują 79zł... zobacz Promocje! Katalog promocji - Wyprzedaż aż do -70% - Gazetka reklamowa Carrefour :-)
Kanuś ate pieluchy w tej dużej pace to chyba mają różne rozmiary nie???

:-D:-D:-Ddobre, a gdzie ten królik bo go chyba przeoczyłam, ja się przed chwilą małża pytam jaki zwierzak by do mnie na avatar pasował a on mówi ryjówki, bo musisz wszędzie nos wściubić:-D:-D:-Dno żeby go.....
:-D:-D:-D:-D:-D

moj wczoraj jadl kola od wozka....a poszlam na chwile tylko do wc:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
To widzę, ze dość wysublimowane smaki mają nasze dzieciaki:-D:-D:-D

wiec tak bolało cholernie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i do teraz boli bo 2 razy kluli mi kolano i oczywiście na żywca, myślałam ze zwariuje, ale nic z tego, bo torbiel jest galaretowata i nie da rade ja odciągnąć, wiec wstrzyknęli mi jakieś lekarstwo które niby ma pomoc i torbiel ma się zrobić miękka i rzadka i we wrześniu 2 próba nakłucia torbieli, jeśli sie nie uda to wtedy operacja i będą usuwac torbiel pod znieczuleniem. Wiec kase zaplacilam ale nic nie wyszlo:-:)-:)-:)-(tylko boli:-:)-:)-(
Mamusia bardzo współczuję niemiłych przeżyć ale będzie dobrze.

A u ksiedza super,taki byl super,ze jakby nie byl ksiedzem:szok:....a ja mezatka:-D:-D:-D..
Przystojny jak cholipka,ale to juz wiedzialam,wyluzowany na maksa...Tak mi sie spodobal ze go w locie na obiad po chrzcinach zaprosilam...:-D
Mowi tak,kazania nie bedzie,nie bede przynudzal,przeczytam tylko kawalek ewangelii bo to musze...Pyta nas,czy zenieni,jak nie to pomyslec o zenieniu:-DMery upadl smok,a ten,marysiek chcesz dżizusowi koreczek zostawic?:szok::-DA na koniec,ja do niego-dziekujemy,a ten do mnie nie za maco,spoko,luz:szok::-DW ogole mowi,korzystajcie,poki macie cos do powiedzenia,bo jak urosnie...
No masakra....Jestem zachwycona:-DTylko wlasnie mowie do mojego Amo,ze jak on na tych chrzcinach wda sie z moim ojcem w dyskusje,a moj ojciec tez wyluzowany,zaraz go na wodeczke zaprosi....:zawstydzona/y:
Kaja, zazdraszczam księdza, u nas to była papierkowa formalność a chrztów jak w fabryce, 12 dzieciów na jednej mszy. Jakoś niezbyt sentymentalnie to wspominam.

a ja już 10 lat nie jem po 18.00 i co i dalej wyglądam tak jak wyglądam:-:)-:)-(
Mamusia, to może trzeba zacząć jadać jak człowiek, czyli zawsze jak jesteś głodna.

możesz kupować wszystko co srebrne i nie srebrne, bo ja uwielbiam takie rzeczy, a srebra mam tyle, ze mezulek mowie ze jak będzie mega kryzys to wystawi cale moje srebro na allegro:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D Napewno skorzystam:-D

wiecie tak przyznam sie szczezrze ze po ciazy tak jakos sie zaniedbalam....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie mam czasu na nic...nawet chodze w zarosnietych nogach bo mi sie poprostu nie chce....nigdy trak nie mialam bo zawsze dbalam o siebie...a teraz nawet moj niemezowy stara sie delikatnie zwracac mi juz uwage bo go moje wlosy na nogach kluja....i to nie tylko o to chodzi , nawet jak chodzilismy na zakupy to nie chchialam sobie nic kupowac bo bezsensu...:zawstydzona/y::zawstydzona/y: no ale troszke mi sie poprawilo jak przyjechala moja siostra bo sie zmobilizowalm chociaz do tego by zrobic makijaz i pomalowac paznokcie u stop....tez tak macie.?:zawstydzona/y::-(
a ja wręcz przeciwnie, postanowiłam, ze dla moich kochanych mężczyzn będę zawsze sliczna i pachnąca no i nigdy niewiadomo kiedy jakiś listosz przystojny zapuka. Trza gotowym być o każdej porze;-):-D:-D

nie no az tak nie mam
rano wstaje, prysznic, makijaz obowiazkowo, a ciuchy nie chce kupowac bo to mnie wkurza bo nic mi nie pasuje, wiec chodze w tych co mam
Ale codziennie możesz biżuterię zmieniać nie. Albo w samej chodzić:-)

Lilac wychodzi na to że moja córcia jakaś podatna jest na nowości, chyba tylko pierwszego dnia trzy razy podchodziłam do niej, drugiego tylko raz:tak:
Jak ja zazdroszczę. Kubul uparty, ja uparta i tak moge chodzić do niego 300 razy a w końcu tak wyje, że nawet przytulanie nie pomaga.:-:)-:)-(

U nas noc taka sobie :dry: czuję się jakbym już nigdy nie miała przespać całej nocy :confused2:
Ja dziś rano też tak się czułam:-(

dla Cyprysiowej

Tej to dobrze ... mój 7:15 jak w zegarku :-(
7:15 to i tak lepiej niż 5:30.:-(

mam ochote na paczka z marmoladą !!!!!!!!!!!!!:-p:-p:-p:-p:-p

czekam na okres i tak mnie nosi po lodowce i po asortymencie z cukierni ze jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

mnie tez nosi po lodowce bo czekam na okres od 1.03.2008 juz :-D:zawstydzona/y:
Nooooo to się wyjaśniło. Was nosiło a mnie dziś dopadło. Dobrze, że nie wczoraj. Ech!

bo ja z ukrycia nadaje:evil::evil::evil::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

przyczailam sie bo kielbache szamam i zeby ktoras tam mi niepodjadla:growl::growl::growl::evil:

a tak serio to myłam podlogi przeciez teraz codziennie na szmacie siedze bo ten maly zamiast na puzzlach to wszedzie byle wlasnie nie tam:dry::dry::sorry2::sorry2::-D:-D
A może i u nas przelecisz, bo Kubul wyciera sobą całym.

No i tyle, nadrobiłam i zaraz muszę spadać na kontrolę do neurologa. Taki piegowaty Kubuń wystąpi.

A jeśli chodzi o awatarki to może dla mnie znajdziecie jaką Kangurzycę, bo teraz mój tu nie pasuje:-:)-:)-(

ona nigdy nie chciała na raczki, tylko jak wracamy od rodziców to muszę jeden dzień walczyć, bo tam ja wszyscy noszą, moje dziecko jakieś dziwne jest, bo jak kiedyś wzięłam ja do nas do łózka, to nie mogla spać, krzyczała, pól nocy się wierciła, położyłam ja do łóżeczka natychmiast zasnęła

Cześć dzewczynki.

Lewo udało mi się nadrobić-miałam coś koło 30-40 stron :baffled:
Także wybaczciem zę tylko o sobie, ale czytałam Was w tempie ekspresowym.
Co do avatarków-POMOCY, bo mi nic do głowy nie przychodzi....

A ja mam w domu prawie szpital. G chory na ostre zapalenie gardła. Bierze końską dawkę antybiotyków, ale do pracy chodzi :angry: Bo bez niego ti by się chyba zawaliło... No i niestety Maly załapał cos od niego. Dziś wstaliśmy dopiro koło 10 i zaczął brzydko kaszleć, więc ja za telefon i do poradni. Okazało się, ze pani doktor przyjmuje do 11, a ja dzwoniłam o 10:46 będą jeszcze w piżamie, zresztą Młody też. Jeszcze nigdy nie miałam takiego tempa w szykowaniu się do wyjścia, ale zdążyłam-w poradni byłam o 10:55. Olek ma zaczerwienione gardło i wydzielinę z zatok spływającą po gardle. Całe szcęście, ze nie ma gorączki, bo chyba bym zwariowała sama w domu.

Do tego wszystkiego wkurzyłam się strasznie na mojego niemęża, bo już od kilku dni choruje, a do lekarza to go prawie szantażem zmusiłam :angry: Cały czas twierdził, ze jest zdrowy i nawet się Małym zajmował cały dzień, chociaż prosiłam go, żeby się do niego nie zbliżał. No i wczoraj okazało się, że to jakiś wirus i lekarz zabronił mu zbliżac się do dziecka :wściekła/y:

reklama
dziewczyny wrocila od pediatry i sluchajcie spytalam sie o te globulki na zabkowanie a ona ze mi je da bo wlasnie dostali od firmy:-D:-D i dostalismy te chamomilla-dagomed zadarmo:-D:-D:-D filipkowi juz zaaploikowalam i ciekawe jak zareaguje:tak::tak:

Do góry