No to Ty masz rewelacje a nie tylko dobrze....
Moja dzisiaj caly dzien na rekach...
Dobrze ze juz wszystkie mozliwe czynnosci opanowalam jedna reka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to Ty masz rewelacje a nie tylko dobrze....
Jdyne co mogępowiedzieć, to: WSPÓŁCZUJĘ. U nas wirus już się kończy naszczęście.Cześć dzewczynki.
Lewo udało mi się nadrobić-miałam coś koło 30-40 stron
Także wybaczciem zę tylko o sobie, ale czytałam Was w tempie ekspresowym.
Co do avatarków-POMOCY, bo mi nic do głowy nie przychodzi....
A ja mam w domu prawie szpital. G chory na ostre zapalenie gardła. Bierze końską dawkę antybiotyków, ale do pracy chodziBo bez niego ti by się chyba zawaliło... No i niestety Maly załapał cos od niego. Dziś wstaliśmy dopiro koło 10 i zaczął brzydko kaszleć, więc ja za telefon i do poradni. Okazało się, ze pani doktor przyjmuje do 11, a ja dzwoniłam o 10:46 będą jeszcze w piżamie, zresztą Młody też. Jeszcze nigdy nie miałam takiego tempa w szykowaniu się do wyjścia, ale zdążyłam-w poradni byłam o 10:55. Olek ma zaczerwienione gardło i wydzielinę z zatok spływającą po gardle. Całe szcęście, ze nie ma gorączki, bo chyba bym zwariowała sama w domu.
Do tego wszystkiego wkurzyłam się strasznie na mojego niemęża, bo już od kilku dni choruje, a do lekarza to go prawie szantażem zmusiłamCały czas twierdził, ze jest zdrowy i nawet się Małym zajmował cały dzień, chociaż prosiłam go, żeby się do niego nie zbliżał. No i wczoraj okazało się, że to jakiś wirus i lekarz zabronił mu zbliżac się do dziecka
![]()
Zwariowaly,co nieTo prawda Karolinka to Aniolek, widzialam ja moze z godzinke ale jestesmy zachwyceni malutkim szkrabkiem!!!!
Wy nie macie litoscipiszecie i piszecie a ja nie nadążam przeczytac, jak chcę cos odpisac to wy juz dawno inny temat poruszacie
U nas wlasnie przeszla ulewa, na szczescie zdążyłyśmy wrócic ze spacerku!!!
Jula dzisiaj coś marudzi...chyba musi odbić sobie za wczoraj:-):-):-):-)
A teraz świeci słoneczko!!!!
nie no ja jedna rękę ma dla bb, a druga to sprzątania i gotowania i makijarzowania:-):-):-)No to Ty masz rewelacje a nie tylko dobrze....
Moja dzisiaj caly dzien na rekach...
Dobrze ze juz wszystkie mozliwe czynnosci opanowalam jedna reka![]()
dziewczyny wrocila od pediatry i sluchajcie spytalam sie o te globulki na zabkowanie a ona ze mi je da bo wlasnie dostali od firmyi dostalismy te chamomilla-dagomed zadarmo
filipkowi juz zaaploikowalam i ciekawe jak zareaguje
![]()
Ja też potwierdzam że Karolinka to malutki aniołeczekTo prawda Karolinka to Aniolek, widzialam ja moze z godzinke ale jestesmy zachwyceni malutkim szkrabkiem!!!!
i jaTygrysku ja to chyba przeniose się do Łodzi, ty co nie pojdziesz to albo paczuszka albo lekarstwo za darmo...nie kosztuje majatku ale zawsze
U nas chyba troszeczke te granulki pomogły...powodzenia