jak jest na cycu to może tak spokojnie przechodzićCze kobitki
Niki ma na razie tylko 6 krostod wczoraj żadna nie przybyła i mam nadzieje ze tak zastanie
Helena pojechała z babciąa ja to chyba spać pójdę jak się Niki naje
![]()

i bardzo dobrze mnie adam tak terroryzował a ja głupia byłam że ponad 5 lat spał z mamusią a wieczorem go usypiałam czasami nawet 2 godzinyto dobrez.zobaczysz ze przejdzie spokojnie:-)
mi wczoraj mala urzadziapol godz histerie bo chciala zebym siedziala przy lozeczku jak zasypia.w dzien zasypia sama a wieczoremnieraz takie cyrki odwala.jak podchodzilam do lozeczka to od razu przestawala plakac.wiec sie splakala i sama usnela
ale ze mnie maciora wredna
a u mnie slonce od rana tyle ze 12stopni tylko w cieniu.moze na slonc wiecej
prz julce już się nie dałam i antkowi tym bardziejno śliczny właśnie takiego chcęA to dostałam w zastaw za córkę![]()
niech ja tylko domek będe miała
oj bym dziadowi tą laską po łbie dałaMnie za obojętność wobec spazmującego Jula to jakiś dziad chciał laską bić,opiekę wzywać bo dziecku krzywda się dzieje(10 minut prosiłam,żeby dał rękę a on histeria na całego) i powiedział,że ja nawet to krowa nie jestem bo ona o cielaka dba.
Zdróweczka dla Dominisi,Julu to miał najbardziej głowę zsypaną,z resztą na NK zobaczycie.
jak ja lubię ludzi którzy udzielają 100 mądrych rad
jak mi kiedyś julka w sklepie histerię urządziła bo chciała jakies słodycze ja jjej tłumaczę ona wrzeszczy ludzie się gapią komentują a ja spokojnie czekam aż jej przejdzie ona sie uspokaja podchodzi babaka i z tekstem oj biedne dziecko mama nie kupi taaakkkkk chodź panoi ci kupi co chcesz

no jobów dostała baba na pół sklepu a julka miała znów powód do rozpaczy i darcia się

córeczka mamy helenki to Anika

od wczoraj żadna nie przybyła i mam nadzieje ze tak zastanie
a ja to chyba spać pójdę jak się Niki naje

:-)