mamusia2008
mamusia Karolinki
i moja, moja nie chce moich obiadkow, tylko deserki miksuje jej samaOk 2 godz.zalezy do kogo jedziemy najpierw
SZCZESCIARAmoja zwraca moje obiadki, jedynie deserki zjada
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i moja, moja nie chce moich obiadkow, tylko deserki miksuje jej samaOk 2 godz.zalezy do kogo jedziemy najpierw
![]()
i moja, moja nie chce moich obiadkow, tylko deserki miksuje jej sama
Ok 2 godz.zalezy do kogo jedziemy najpierw
![]()
Moj do tej pory nie jadl prawie wcale sloiczkow, musialam sie niezle nakombinowac, zeby chociaz polowe dziennie zjadl, a teraz nie zmiksowalam, tylko zgniotlam wszystko widelcem, a kurczaczka drobno posiekalam i lepiej mu smakuje niz taka papkai moja, moja nie chce moich obiadkow, tylko deserki miksuje jej sama
A moja zależy co jej zasmakuje ale najczęściej wcina gotowane przeze mnie a już największą ma frajdę jak się dorwie do talerza Tuśki i może podjadacSZCZESCIARAmoja zwraca moje obiadki, jedynie deserki zjada
![]()
no bo widzisz On już jest duży chłop i nie będzie jadł papek jakdla niemowlaków;-)Moj do tej pory nie jadl prawie wcale sloiczkow, musialam sie niezle nakombinowac, zeby chociaz polowe dziennie zjadl, a teraz nie zmiksowalam, tylko zgniotlam wszystko widelcem, a kurczaczka drobno posiekalam i lepiej mu smakuje niz taka papka![]()
noo widzisz co ja fisiujepo co ci spacerek, masz bb![]()
no i od razu widac że pogoda wszędzie marnanoo widzisz co ja fisiuje...
kurcze,tylko tel odebralam a ey juz tyle naskrobalyscie![]()