reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

patrzyłam na ten wózeczek, bo taki leciutki

ja go prawie kupilam, ale moje dziecie nie chcialo w nim siedziec, bo nie ma pozycji lezacej

a jest napisane, że się rozkłada :confused:

no ten też mi się spodobał

Jednak jak narazie jestem nastawiona na ten z Coneco model Flash, jeszcze zobaczymy, może coś innego mi w międzyczasie wpadnie w oko, w każdym razie dzięki za opinie. Poza tym musimy jeszcze kupić łóżeczko turystyczne, ale to już kupię jakieś najzwyklejsze, bo potrzebne mi tylko na kilkudniowy wyjazd.

Bartek też najchętniej leżałby cały czas na brzuchu, a najlepiej jak go rano biorę do siebie żeby jeszcze trochę dospał ( i mamusia też przy okazji ) i czuję że już nie śpi, więc otwieram jedno oko, a ten mój łobuz leży już na brzuchu, buzia nade mną, wpatruje się w moją twarz a jak zobaczy to moje oko otwarte to słychać już tylko dziki okrzyk radości "Aaaaaahhhhhh!!!!" :-D rozwala mnie w tym momencie :-D
dziś chyba zrobię mu dzień dziecka i wezmę na noc do siebie, a co , mężowy w pracy więc jest duuużo miejsca :-p

reklama
no i widze produkcja powrocila ......(kaja wrocila,wiem wiem):-D:-D

No włąsnie nawet małego nie mogłam wykąpać :zawstydzona/y:

no to ma dzien trola:-D:-D
ale za to jaki słodki ten trolik:tak::tak:

Nawet nie wiesz jakbym chciala.......:-:)-:)-(
Ale ten moj ........................Amo:wściekła/y:tak sie zawalil robota ze ledwie na tydzien urlopu starczylo mu czasu................................................................................................:baffled:
Klotnia o to juz od miesiaca w domu.I w tym tygodniu,mamy wesele,chrzciny mojej przyszlej chrzesnicy,to wszystko w Gdansku i dentyste,tesciow we Wroclawiu:szok:...I to bedzie jakis szalony wyscig z czasem...I nawet nie chce myslec,jak strasznie moooocno chcialabym sie z Wami spotkac,bo az siwieje od tego,ze nie mam fizycznej mozliwosci:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

no to zas schudniesz z 7 kg:-D:-D

Odmow gosci,zostan z nami;-):-D:-D:-D

no wlasnie:tak::tak:

Ja się np obawiam ze z małym coś nie tak. Nie chce lezec na brzuszku, jak go połoze na brzuchu to zaraz ryk i rozkraczony jak zaba ... a juz nie mówie o pozycji do raczkowania ... on nie wie co to znaczy :no:.

moj tylko na brzuszku....ja go na plecki tuz tuz po jedzonku a ten po chwili bach i na brzuchol a potem cale puzzle pozwymiotywowane(czy jakos tak):-D:-D
ale spi tylko na boczku....a jak juz ma twardy sen to ostatnio rozwala sie na wznak

:-D

Mam nadzieję, że mój też dojdzie do takiego etapu :baffled:

na pewno ja jeszcze do niedawa sie martwiłam, i zastanawiałam, a może już powinien to umieć, a dlaczego jeszcze tak nie robi?a teraz zauważam, że małymi kroczkami coraz to coś nowego wymyśla, więc nie jest źle.
Tak jak pisałam z tym brzuszkiem, kiedyś jeszcze spał w dzień na brzuszku, potem znów mu sie odwidziało i ryk, a teraz już coraz bardziej lubi, fakt jak dłużej poleży i się znudzi to też jęczy, ale przynajmniej poleży trochę, i się juz na łapkach elegancko trzyma jak foczka:-D:tak:

na pewno ja jeszcze do niedawa sie martwiłam, i zastanawiałam, a może już powinien to umieć, a dlaczego jeszcze tak nie robi?a teraz zauważam, że małymi kroczkami coraz to coś nowego wymyśla, więc nie jest źle.
Tak jak pisałam z tym brzuszkiem, kiedyś jeszcze spał w dzień na brzuszku, potem znów mu sie odwidziało i ryk, a teraz już coraz bardziej lubi, fakt jak dłużej poleży i się znudzi to też jęczy, ale przynajmniej poleży trochę, i się juz na łapkach elegancko trzyma jak foczka:-D:tak:

no pewniek ze dojdzie!!!!!!!!!!!!!
moja non stop tak:
No własnie ... na brzuszku dzieciaczki się więcej zabawią :tak:

Papa

reklama
Do góry