Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w wątku pokazujemy się i obiecuje na pewno wstawie tam coś swojego tylko może po niedzieli, fotki mam na innym kompie i musze zgrać:-) a dziś jedziemy pochwalić się do rodziny M do Strzelec Op, w sumie to o ciąży wiedzą ale o tym,że będą bliźniaki no to nie,,, więc pewnie będą dziś zaskoczeni:-)wrócimy dopiero jutro więć odezwę się może dopiero w poniedziałek a może jutro ale to na pewno późno,,,
życzę przyjemnego weekendu i dobrego samopoczucia 

.Wróóóóóiłaaaaam :-)
Mam prawie 2 cm długości i bije mi serduszkoale pani doktor zapomniała zrobić zdjęcia i wydrukować
Ale we wtorek mam kolejną wizytę o 21:30 więc w środę już mam nadzieję pochwalę się szkrabem malusim :-)
A jak Wasze samopoczucie Mamuśki ? :-)
Cześć Dziewczynki :-)
tak tak, wiem, jest sobota, po 7 a ja już tutaj,, tyle,że nie śpię już godzinę bo maluchy chyba są wyspane,,,, no i stwierdziłam,że poczytam sobie, nadrobie zaległośći i takie tam, oglądałam też zdjęcia- SUPERw wątku pokazujemy się i obiecuje na pewno wstawie tam coś swojego tylko może po niedzieli, fotki mam na innym kompie i musze zgrać:-) a dziś jedziemy pochwalić się do rodziny M do Strzelec Op, w sumie to o ciąży wiedzą ale o tym,że będą bliźniaki no to nie,,, więc pewnie będą dziś zaskoczeni:-)wrócimy dopiero jutro więć odezwę się może dopiero w poniedziałek a może jutro ale to na pewno późno,,,
Trzymajcie się cieplutko dziewczynkiżyczę przyjemnego weekendu i dobrego samopoczucia
![]()

i mama mi oznajmila,ze sisotra jej mamy tez miala blizniaki wiec 
szczerze mowiac ja wolalabym jedno