pyciolek87
Mama Alexa:*
E tam .... wyglądasz świetnie ;-)
Jestem troche tutaj troche sprzatam i prasujei jestem przelotem ... wszędzie
![]()
a jak ma sie dzisiaj Twoj mały mistrzunio? Mateuszek w sensie:;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
E tam .... wyglądasz świetnie ;-)
Jestem troche tutaj troche sprzatam i prasujei jestem przelotem ... wszędzie
![]()
Własnie zjadł deserek i pisze ze mna postaa jak ma sie dzisiaj Twoj mały mistrzunio? Mateuszek w sensie:;-)
hihiide ogarnac kuchnie po moich wyczynach kulinarnych
bo zaraz tatusiek wroci i zobaczy ten sajgon to sie przestraszy
bede przelotemtak jak Agacia....grzankers
![]()
Ja pracuję od 20 kwietnia, bo wtedy skończył mi sie macierzyński.A tak wogole to ile z Was juz pracuje, a te co nie pracuja kiedy wracaja??
Fajnie, przynajmniej będziesz spokojniejsza i Mary zdąży sie zaaklimatyzowaćBo tu jest tak,ze pierwsze dwa tyg rodzic jest z dzieckiem razem w zlobku...![]()
Oj pracusiu, od rana już zakasane rękawki;-)Dzień doberek
Ja już sałatkę i ciasto dla mamusi zrobiłam dlatego tak pózno się melduję. A dzisiaj wogóle mnie nie będzie bo mam mężowego wkońcu w domu no a potem gości tak więc miłej sobotki kochane.
Tygrysku, wszystkiego najlepszego z okazji imienin![]()
No super, ze już na swoim. I ważne że net działa.Halo halo nadaje z nowego stanowiska hehhe
dziewczyny normalnie zwariuje!!!!!!!!!!!! mamy juz drugiego zabbka!!!!!!!!!!!!!!!!goraczka juz za nami (mam nadzieje przynajmniej) nocka byla fantastyczna Fifi przespał ja calusienka dzis grzeczniutki ( no powiedzmy ze w miare do wytrzymania) tylko tak go obsypalo ze wyglada jak biedronka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i nie wiem czy to ta slawna 3 dniowka czy ma alergie na syropek truskawkowy
normalnie caly w ciapki
![]()
my juz na nowym miejscu lecz nadal w kartonach hehehtroche chyba minie zanim sie na dobre rozpakujemy ale co tam wazne ze internet dziala i bb jest
buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-):-);-);-)
Gratuluję ząbków, a Rwój nowy image ślicznyWitam
Tygrysku ja mysle że to trzydniówka była. Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Ollci;-).
My juz mamy dwa zębole;-)
Yoka super że nocka udana
i zapomniałam co jeszcze chciałam napisać![]()
No super, ze już na swoim. I ważne że net działa.
Ja taka ciemna wkurzałam sie że na laptopie net mi nie chodzi i uz miałam dzwonić i opieprzac faceta co za ***** nam sprzedał, a mąż wróci i pokazuje mi ze tu jest taki mały suwaczek i chyba sie przez przypadek przesunął i nie mogło znaleźć żadnej sieci, teraz juz wszystko działa
Gratuluję ząbków, a Rwój nowy image śliczny
Czy mój poprezdni post wyświetla sie u Was normalnie, bo mi znów cos sie chyba pochrzaniło, jakiś problem z cytowaniem czy co![]()
My kupiliśmy takie zwykłe hauck, była kiedyś promocja w lidlu i płaciliśmy coś około 160-170 złdziewczyny mam pytanie sorki ze tutaj ale ile w polsce placiliscie za krzeselka do karmienia![]()
widac swietnie ja tez mialam jakies paski jak chcialam dodac wiadomosci cosik z forum sie dzieje![]()
No super, ze już na swoim. I ważne że net działa.
Ja taka ciemna wkurzałam sie że na laptopie net mi nie chodzi i uz miałam dzwonić i opieprzac faceta co za ***** nam sprzedał, a mąż wróci i pokazuje mi ze tu jest taki mały suwaczek i chyba sie przez przypadek przesunął i nie mogło znaleźć żadnej sieci, teraz juz wszystko działa
Gratuluję ząbków, a Rwój nowy image śliczny
Czy mój poprezdni post wyświetla sie u Was normalnie, bo mi znów cos sie chyba pochrzaniło, jakiś problem z cytowaniem czy co![]()
dziewczyny mam pytanie sorki ze tutaj ale ile w polsce placiliscie za krzeselka do karmienia![]()