reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ide ogarnac kuchnie po moich wyczynach kulinarnych:-D
bo zaraz tatusiek wroci i zobaczy ten sajgon to sie przestraszy:-D
bede przelotem:-Dtak jak Agacia....grzankers:-p

A tak wogole to ile z Was juz pracuje, a te co nie pracuja kiedy wracaja??
Ja pracuję od 20 kwietnia, bo wtedy skończył mi sie macierzyński.
jestem na cały etat, ale w pracy jestem różnie, chodzę na 8 do 14, 15, jak trzeba to siedzę do 16, ale to bardzo żadko, no i mała jest 10 kroków ode mnie, u rodziców w domku, a ja u nich w biurze

Bo tu jest tak,ze pierwsze dwa tyg rodzic jest z dzieckiem razem w zlobku...:tak::tak:
Fajnie, przynajmniej będziesz spokojniejsza i Mary zdąży sie zaaklimatyzować

Dzień doberek:tak:
Ja już sałatkę i ciasto dla mamusi zrobiłam dlatego tak pózno się melduję. A dzisiaj wogóle mnie nie będzie bo mam mężowego wkońcu w domu no a potem gości tak więc miłej sobotki kochane.
Oj pracusiu, od rana już zakasane rękawki;-)
Udanego spotkanka

Tygrysku, wszystkiego najlepszego z okazji imienin :tak::tak::tak::tak:

Tak, tak Tygrysku żyj nam długo i szczęśliwie

Ostatnia edycja:
Halo halo nadaje z nowego stanowiska hehhe:-D:-D:rolleyes::rolleyes::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

dziewczyny normalnie zwariuje!!!!!!!!!!!! mamy juz drugiego zabbka!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::-D:-D goraczka juz za nami (mam nadzieje przynajmniej) nocka byla fantastyczna Fifi przespał ja calusienka dzis grzeczniutki ( no powiedzmy ze w miare do wytrzymania) tylko tak go obsypalo ze wyglada jak biedronka!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: i nie wiem czy to ta slawna 3 dniowka czy ma alergie na syropek truskawkowy:szok::szok::szok::szok: normalnie caly w ciapki:no::no::no::no::no:
my juz na nowym miejscu lecz nadal w kartonach heheh:-D:-D:-D troche chyba minie zanim sie na dobre rozpakujemy ale co tam wazne ze internet dziala i bb jest:-D:-D:-D:-D

buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-):-);-);-)
No super, ze już na swoim. I ważne że net działa.
Ja taka ciemna wkurzałam sie że na laptopie net mi nie chodzi i uz miałam dzwonić i opieprzac faceta co za ***** nam sprzedał, a mąż wróci i pokazuje mi ze tu jest taki mały suwaczek i chyba sie przez przypadek przesunął i nie mogło znaleźć żadnej sieci:zawstydzona/y:, teraz juz wszystko działa

Witam

Tygrysku ja mysle że to trzydniówka była. Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Ollci;-).

My juz mamy dwa zębole;-):tak::-D
Yoka super że nocka udana:tak:
i zapomniałam co jeszcze chciałam napisać:baffled:
Gratuluję ząbków, a Rwój nowy image śliczny

Czy mój poprezdni post wyświetla sie u Was normalnie, bo mi znów cos sie chyba pochrzaniło, jakiś problem z cytowaniem czy co:no:

Ja taka ciemna wkurzałam sie że na laptopie net mi nie chodzi i uz miałam dzwonić i opieprzac faceta co za ***** nam sprzedał, a mąż wróci i pokazuje mi ze tu jest taki mały suwaczek i chyba sie przez przypadek przesunął i nie mogło znaleźć żadnej sieci:zawstydzona/y:, teraz juz wszystko działa

Czy mój poprezdni post wyświetla sie u Was normalnie, bo mi znów cos sie chyba pochrzaniło, jakiś problem z cytowaniem czy co:no:

widac swietnie ja tez mialam jakies paski jak chcialam dodac wiadomosci cosik z forum sie dzieje :dry:

dziewczyny mam pytanie sorki ze tutaj ale ile w polsce placiliscie za krzeselka do karmienia:confused:
My kupiliśmy takie zwykłe hauck, była kiedyś promocja w lidlu i płaciliśmy coś około 160-170 zł

widac swietnie ja tez mialam jakies paski jak chcialam dodac wiadomosci cosik z forum sie dzieje :dry:

chyba za duze przeciązenia, jak sie grudniówki do forum dopadną:-D, i nie działa tak jak nalezy

reklama

na moje to normalnie...;-);-)

dziewczyny mam pytanie sorki ze tutaj ale ile w polsce placiliscie za krzeselka do karmienia:confused:

tez sie podczepie...kupujecie nowe czy uzywane?

Do góry